Noi dezvăluiri despre „idila” Corina Creţu – Colin Powell

The Telegraph publică alte mesaje ale Corinei Creţu şi ale lui Colin Powell.

„Te iubesc”, îi scria Corina Creţu fostului secretar de stat american în noiembrie 2011,  conform email-urilor care au fost sparte de un hacker, citate de presă.

„10 – 15 ani de iubire… intensă iubire… Tu ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele, însă am găsit în sfârşit o iubire realistică”, spunea europarlamentarul PSD.

Potrivit sursei citate, în august 2005, Corina Creţu îi transmitea lui Colin Powell : ,,Vremea bună să te facă să vii… ”. La acest mesaj Colin Powell i-ar fi răspuns: „Tu şi vremea puteţi face ca asta să se întâmple”.

În unele mesaje ale lui Creţu se observă frustrare şi lamentare din cauză că nu se poate întâlni cu diplomatul american, scrie The Telegraph.

În ajun de Ziua îndrăgostiţilor, în 2011, politiciana PSD îi scrie fostului secretar de stat american: „Beau un pahar de vin cu mine, aşa cum obişnuiai să-mi zici (…). Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere? Până la ce punct vrei să mă vezi distrusă complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu eşti drept”. Mesajul rămâne fără răspuns.

Într-un mesaj din 2012, Corina Creţu ar fi spus, după ce Powell nu ar fi venit să o întâlnească la Bruxelles: „Îmi pare rău că mă vezi ca pe o ameninţare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie să stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar să te văd, nimic mai mult”.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.