Numirea Liviei Stanciu la Curtea Constituţională încalcă legea

Iată comentariile la articolul Efectul Mariana Rarinca – Iohannis şi CSM au încălcat legea prin numirea Liviei Stanciu la Curtea Constituţională publicat în cotidianul.ro:

Gogu

Acum „partenera” DNA-ului in lupta anticoruptie se va afla in CCR. Pe de alta parte, aceasta mutare decredibilizeaza CCR, care va trebui functioneze cu acest stigmat pe crestet (stigmat = urma rusinoasa). Asa cum amplasarea unei gropi de gunoi scade pretul caselor din vecinatate, tot asa numirea ilegala a d-nei Stanciu va face ca hotararile Curtii Constitutionale sa nu mai aiba nicio valoare. Si, evident, sa poata fi atacate cu temei temei in justitie.

Vaivul

Este un abuz in serviciu clar.DNA ar fi trebuit obligatoriu sa se sesizeze din oficiu.Pentru presedinte apoi sa se suspende urmarirea penala pana la terminarea mandatului de presedinte (se bucura de imunitate) iar cei de la CSM care se fac vinovati sa fie cercetati cu celeritate.Poate procedeaza la retineri cu presa dupa ei ca in toate celelalte cazuri (cu politicieni bineinteles).

Constantin Gajban

Un presedinte al tarii trebuie sa fie un exemplu in respectarea prevederilor legislatiei in vigoare.Are consilieri, bine retribuiti, care erau obligati sa analizeze cu atentie situatia d.p.d.v. juridic si sa previna orice incalcare a legii.Mai poti avea pretentia ca celelalte puteri ale statului si concetatenii sa respecte legea, daca, in calitate de presedinte, o incalci? Iata dece sprijinul popular al dvs. se va reduce substantial, iar opozitia va avea inca un motiv sa actioneze impotriva dvs.Daca nu va corectati eroarea si, pe viitor, continuati cu greseli in actiuni si declaratii, nu va intrevad un viitor bun.

Valahu

Incet , incet si la noi se acumuleaza nemultumirea fata de Isarescu, Basescu, Iohanis, Soros cu ong-urile lui ! Stanciu si Kovesi sunt papusile astora !

mos Ion Roata

Nu este un abuz ci un fapt ce decurge in mod firesc din intreaga activita te a „d-lui presedinte care calca in picioare mai rau decat mr.Basescu orice nu intra in calculele sale privind viata in aceasta tara facandu-l sa sara in sus de fericire pe d-l Blaga un alt mara,mare ,f.mare democrat, regret ca nu sun mai tanar sa emigrez in Papua Noua Guinee poate acolo o fi …

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.