Olguţa Vasilescu spune de când ar putea fi aplicată legea salarizării

Lia Olguța Vasilescu a declarat vineri, la Craiova, că noua lege a salarizării ar putea fi aplicată de la 1 iulie, pentru că teoretic ar fi timp pentru toate procedurile.

„Nu este niciun fel de problemă cu legea salarizării. Sper ca săptămâna viitoare legea salarizării să treacă prin Camera Deputaților, ca să putem să o aplicăm de la 1 iulie. Desigur, așteptăm să vedem dacă va fi sau nu atacată la Curtea Constituțională, dacă domnul președinte Klaus Iohannis o va întoarce înapoi în Parlament. Teoretic ar trebui să avem timp și pentru aceste două proceduri, ca s-o aplicăm de la 1 iulie”, a afirmat ministrul muncii.

Legea salarizării „este așteptată de toți bugetarii”, a mai spus Vasilescu, care crede că nimeni nu vrea să fie întârziată aplicarea acesteia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.