Ovidiu Lipan Ţăndărică revine în forţă cu trei concerte în ţară

Mă întorc cât pot de des în Timişoara

Ca să îi respir văzduhul parfumat”.

După accidentul nefericit de săptămâna trecută, Ovidiu Lipan Ţăndărică se simte în mare formă şi arde de nerăbdare să-şi reîntâlnească publicul. Cum repausul, liniştea şi inactivitatea nu se potrivesc deloc cu temperamentul marelui artist, Ovidiu Lipan Ţăndărică promite că următoarele evenimente vor fi o explozie de energie şi bună dispoziţie.

Concertele şi evenimentele din perioada următoare sunt programate după cum urmează: 20 decembrie la Buzău, la Club No Limit:

Ovidiu Lipan Ţăndărică & Stelu Enache & Fanfara 10 Prăjini,

21 decembrie, Oradea, la ora 20.00, spectacol Pasărea Rock, la Window Pub

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică

În 22 decembrie, la Timişoara, la: ora 19.30, la Filarmonica “Banatul”,

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.

invitat special: Mani Neumann

Timişoara Mon Amour este cadoul pe care Pasărea Rock îl aduce Timişoarei şi timişorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraş din România. Spectacolul de luni este unul dintre puţinele spectacole care se vor încheia cu piesa Timişoara Mon Amour, o declaraţie duioasă şi sentimentală compusă de Josef Kappl pe versurile lui Corneliu Vaida.

Fiecare spectactor va primi la intrarea în sala de spectacol versurile melodiei pentru a putea cânta împreună cu trupa. Timişoara Mon Amour este o piesă eminamente de spectacol, compusă cu dedicaţie şi cântată cu emoţie, nefiind destinată includerii în playlistul posturilor de radio.

Dintre piesele ce vor putea fi auzite şi fredonate alături de cei de la Pasărea Rock, amintim: Legenda (muzica şi versurile Josef Kappl), Praznic năprasnic (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu), Căluşandra (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu), Hora fără de hotar (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu). Să mai adăugăm Păpăruga, Mica ţiganiadă, Muzică și muzichie, Pisica Neagră, Mugur de fluier şi, bineînţeles, bine cunoscuta melodie Andrii Popa. Şi cu toţii: Timişoara Mon Amour.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.