PNL nu mai vrea alianță cu PSD

Articolul PNL, scrisoare deschisă adresată partidelor parlamentare – Gorghiu: PNL și PSD nu vor mai face niciodată o alianță politică sau de guvernare a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

scott
+9
Nu ar fi mai credibil un program care sa inceapa astfel: 1-procesul basismului (incluzand toate diversiunile si formele sale) 2-curatarea sri si aducerea sa sub control national 3-justitie adevarata, nu diferentiata 4-educatie obligatorie si meritocratie 5-cultura ecologista 6-stoparea asaltului impotriva sanatatii poporului roman. Ce zici ?
Publicat acum 2 ore şi 5 minute
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ scott
+2
Pai ce o sa spuna Amereloci si cozile noastre de topor din interior, plus pleava…!!!! [[ stelu ]]
Publicat acum o oră şi 11 minute
+Răspunde
amicu
+5
E tinara, nu o stie p-aia cu „niciodata sa nu spui niciodata” .
Publicat acum 2 ore şi 11 minute
+Răspunde
Suciu @ amicu
+2
Ce vrei sa zici? Adica: nu, nu, nuuuu, nuuuuu, daaaaaa!
Publicat acum o oră şi 4 minute
+Răspunde
QX
+3
Asa a zis si …, insa, doar, pana l-a gasit pe urmatorul cald.
Publicat acum 2 ore şi 14 minute
+Răspunde
c.g.
+8
Este de neinteles!Nu opreste nimeni pe madama asta Gorghiu Alina sa duca precum Ieremia ”oistea” PNL-ului in gardul opozitiei la viitoarele alegeri!Cum deschide gura cum scoate porumbelul,doar PSD si ”asociatii” au in sondaje un avans considerabil ca intentie de vot 60-65% fata de PNL ,oare nimeni din Opozitie nu mai au mintea cu ei …CIUDAT,CIUDAT ce se intampla in tara unde foamea si-a rupt gatul si unde s-a inventat plansul la oaie !p.s.- daca a fost propusa de cel poreclit ”Palton Voda ” sau ”Marele Tacut”la ”fonctia” asta nu are nimeni tupeul,taria,in PNL-ul asta,sa spuna …AJUNGE CA AVEM SOARTA PNTc.d.,lasa-ne femeie in pace …!??CIUDAT,CIUDAT…!
Publicat acum 2 ore şi 15 minute
+Răspunde
Suciu
+9
Bla, bla, blaga! Vorbe fara sens. PNL si PDL au condus din 2004 pana in 2012. Au arata ce au putut, mizerie. Din 2012 a venit USL si s-a cunoscut o imbunatatire. Dupa spargerea USL, PNL si PDL s-au contopit devenind un unic mare pradator, mereu la panda sa insface ceva. Asta nu e partid de dreapta, un partid de drepata format in majoritate covarsitoare din bugetari, este un nonsens. Un partid de dreapta este un partid al intreprinzatorilor, al antreprenorilor, nu al pradatorilor bugetului. Duceti-va pe pustii cu partidul vostru de hoti, daca v-ati pus emblema PNL nu inseamna ca sunteti de dreapta, ci ca sunteti ticniti, vreti bani de la buget dar va considerati de dreapta! Ce fel de dreapta mai este asta? Cate firme ale Alinei Gorghiu sparg piata Europei, sau macar a Balcanilor, ca sa putem afirma ca d-na Gorghiu e de dreapta? Sau profesorasul ala impus de servicii drept presedinte, ce fel de om de drepata este daca cerseste mariri de salarii de la stat, de trei ori!?
Publicat acum 2 ore şi 30 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.