Poșta Română nu are program cu publicul luni și marți

Unitățile Poștei Române din întreaga țară vor fi închise luni, 30 noiembrie, și marți, 1 decembrie, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, potrivit unui comunicat remis joi.

„Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie — Sfântul Apostol Andrei — și de 1 Decembrie — Ziua Națională a României — sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează”, potrivit comunicatului.

Sâmbătă, 28 noiembrie, toate subunitățile poștale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă, iar duminică, 29 noiembrie, vor fi închise.

„Ca urmare a programului anunțat, este posibil ca trimiterile poștale prezentate în zilele de 27 și 28 noiembrie 2015 să înregistreze timpi mai mari de circulație”, se mai precizează în document.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.