Profeția lui Mircea Badea despre Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și are toate șansele să-l obțină, consideră realizatorul Antenei 3 Mircea Badea.

”Cred că Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și îi dau, există toate motivele corecte oriunde în lume, să iei azil politic pe dosarele lui Ghiță. (…) Dacă va face Iohannis ce îi sugera Băsescu, să-l sune pe președintele Serbiei, să-l ceară pe Ghiță, chiar că e azil politic, să se implice un om politic”, a apreciat Badea marți seară la postul de televiziune.

Mircea Badea a lansat o profeție, în stilu-i caracteristic, și despre Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

”Eu cred că e un mare cazan cu smoală clocotindă cu numele ei pe el – Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoală. O așteaptă. Nu cred că o să o mai aștepte mult (…) îmi asum asta, poate să mă dea în judecată. Nu există zi în care să nu vedem o mare mizerie înfăptuită de DNA”, a spus realizatorul Antenei 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.