×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 09:06
EUR (€)
+0.0027 ↗
4.5737 RON
USD ($)
+0.0252 ↗
3.8993 RON
• • •
Rămâne cum au stabilit
Răspunsul lui Dragnea la ultimatumul lui Grindeanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică după-amiază că nu are cum să dea curs solicitării premierului Sorin Grindeanu de a demisiona împreună cu el, având în vedere că, în ședința CEx, colegii săi au considerat că un președinte PSD nu poate să reacționeze în acest fel.

Astfel, întrebat cum răspunde apelului public făcut de Sorin Grindeanu de a demisiona odată cu el luni, Liviu Dragnea a spus: "Nici nu am cum să dau curs. Am avut o discuție chiar în CEx. I-am întrebat pe colegii mei dacă se pune problema să discutăm și au zis că nici vorbă. Totuși, un președinte al PSD nu poate să reacționeze în felul acesta".

Dragnea a lansat și o ironie, după ce Grindeanu a cerut asigurări că președintele Klaus Iohannis va desemna un premier tot de la PSD, și a admis totodată că este și responsabilitatea sa eșecul acestui cabinet. "Categoric, da. Numai că, nefiind sigur că președintele Iohannis numește un președinte PSD tot un membru PSD, atunci mai ezit și eu", a adăugat Dragnea.

(I.R.)Publicat Duminică, 18 iunie 2017
2310
 | 2
 | 11
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
str.Manilov nr. 10,
+1
Dragnea : "eu sunt mic,nu stiu nimic,CEx-ul in pod EDITAT capra "
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Un cititor
0
Si totusi cine plateste pentru "nefericita" alegere a lui Grindeanu in acel post , fara nici o consultare in partid , cand miza era asa de mare ? Daca era o decizie a unui for de conducere colectiv , raspunderea se diminua ; asa insa , luand decizia de unul singur , Dragnea nu poate scapa de raspunderea alegerii facute , care pune PSD -ul intr-o situatie jenanta , la fel pe ALDE , iar pe KWJ intr-o situatie de arbitru absolut ! Cred ca, fata de cate "bube ' avea pana acum , asta ii va fi fatala lui Duddy
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Dorel
0
Saracu Dragnea ,e legat de maini si de picioare de CEx!Mare javra!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Nas'ty
0
"Gangster-ul" asta ghiolban, avid de putre, bani, averi imobiliare nu are capacitate sa intaleaga rolul lui si cat rau a facut si va face tarii
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
-2
"Nici nu am cum să dau curs. Totuși, un președinte al PSD nu poate să reacționeze în felul acesta". Un Dragnea nu-si poate da demisia! Sa mori de ras!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
QX
-7
La o tara, tinta tuturor ironiilor, ironia lui mustache parca nici nu conteaza.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+6
"Unul dintre liderii marcanți ai PSD ne-a dezvăluit care este analiza conducerii partidului despre relația Grindeanu-Stătescu: “Din funcția de șef al Directoratului de comunicații și tehnologia informației din cadrul SRI acesta a favorizat firmele cuplului Ghiță – Ponta dar și RCS-RDS și Digi24. Postul oferit de Grindeanu lui Stătescu nu reprezintă ajutorul oferit unui prieten sau unui fost colaborator, arată mai mult ca răspunsul premierului la un ordin venit din partea unui superior. Rolul lui Stătescu în cabinetul Grindeanu nu este să asculte ordine, este să se asigure că Sorin Grindeanu execută în tocmai și la timp ordinul de zi pe unitate. Aripa Coldea se regrupează în spatele lui Ponta, Grindeanu și Jianu, dar uită că manipulările securiste sunt puse acum în altă lumină după dezvăluirile din ultima vreme. Puciul securist din PSD este pe final, iar victoria lui Liviu Dragnea va arăta că PSD chiar dacă este departe de a fi un partid curat măcar va fi un partid fără cozi de topor securiste”, ne-a declarat liderul PSD."
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso
+4
Asa Dragnea, scapa tzara de marionetele iohaniste.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Stanica
+1
Ramane Grindeanu. Alta cale nu exista. Masa, bautura si lautarii intregului scandal vor fi platite de Dragnea personal. Cei mai castigati vor fi Ponta, Iohannis si chiar Grindeanu.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
+2
Buna IRONIA!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum o oră şi 37 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 12 ore şi 19 minute