Reacția lui Oreste la ultimele acuzații ale lui Udrea

Jurnalistul Oreste Teodorescu neagă că i-ar fi dat documente Elenei Udrea, în schimbul cărora ar fi cerut bani și anunță pe Facebook că o va acționa în judecată pe deputată.

Iată postarea lui Oreste după afirmațiile Elenei Udrea

„Ce am înțeles eu din mărturisirile inculpatului Elena Udrea:

Înainte să îmi exprim părerea, dați-mi voie să vă prezint un pattern din logica domniei sale: Generalul Coldea care l-a susținut pe Iohanis la prezidențiale, l-a pus pe Cocoș să-i dea 500.000 de euro lui Ghiță, care, prin domnul Maior era susținătorul principal al lui Ponta. Soții Turcan, Rizea și cu mine, suntem ofițeri acoperiți și i-am cerut bani, pentru că am atacat-o cu dârzenie misogină. Ok, în această seară (sâmbătă seară – nr.), la B1 tv a afirmat că i-am adus niște documente despre operațiunile financiare ale trustului intact, niste informații despre o senatoare apropiată trustului și a arătat un bilețel pe care scria Profesorul și 10.000. A afirmat că a primit hârtiile în plic și că nu știe dacă este scrisul meu. Păi dacă l-a primit in plic, de unde știe că este de la mine? Documentele prezentate sunt publice, au fost prezentate de Stelian Negrea și Dan Badea. Atunci, dacă erau publice, de ce i-aș mai fi cerut eu bani pe ele? A afirmat apoi, că nu mi-a dat banii, iar eu din supărare am început s-o înjur pe toate posturile…Logic, nu? În concluzie, luni o voi acționa în judecată!
Înțeleg startegia domniei sale de a își căuta niște aliați mediatici în trustul Intact, știindu-se bine animozitățile dintre mine și Mircea Badea. Dar nu merge, mă pricep la diversiune, o studiez împreună cu studenții…Începe curățenia, războiul este urât, dar merită cu prisosință!
Update: Am înțeles că doamna Udrea a predat documentele publice de pe net, pe care i le-aș fi dat eu, cerându-i ca un ingrat 10 000, iar președintele le-a predat la DNA. Astfel, în logica de fier a doamnei Udrea, eu sunt informatorul DNA, prin ex președintele României. Sunt cam tare, nu?
Update 1: Oare cum i-a dat materialul președintelui, dacă nu mi-a dat banii. A, i-am lăsat eu materialul gratis.? Și mai logic nu?”

Elena Udrea a afirmat, sâmbătă seară, la B1 TV, că Oreste Teodorescu i-ar fi adus documente în schimbul cărora ar fi cerut bani, dar pentru că nu ar fi primit bani, jurnalistul o atacă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.