×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 14 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 11:43
EUR (€)
-0.0242 ↘
4.5673 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.0905 RON
• • •
Iarna e ca vara
Record de temperatură la începutul săptămânii

Mijlocul lunii februarie va aduce temperaturi ridicate în întreaga țară, dar mai ales în sudul țării și în București, cu până la 15 grade Celsius peste limitele normale, fiind posibil să se înregistreze chiar recorduri zilnice de temperatură luni și marți, a declarat duminică, pentru Agerpres, Maria Tomescu, meteorologul de serviciu al ANM.

"Luni ne așteptăm la temperaturi cuprinse între 11 grade Celsius în depresiuni și 21 — 22 de grade Celsius în Lunca Dunării, cu 19 — 20 de grade în Capitală. Marți, temperaturile vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade Celsius, cu 23 — 24 de grade în Lunca Dunării și 21 — 22 de grade în București, iar de miercuri vremea se mai răcește comparativ cu luni și marți, fiind în jur de 18 grade Celsius, dar în continuare va fi foarte cald. În mod normal, în această perioadă, ar trebui să avem maxime cuprinse între zero și șase grade Celsius, cu cinci grade în București și minime, între minus nouă și plus un grad Celsius, iar în București minus trei grade Celsius. În această perioadă, chiar și minimele sunt mult mai ridicate decât maximele normale. Minimele pe care noi le avem în tot intervalul sunt de minus un grad și 10 grade Celsius, adică cu opt grade mai ridicate decât cele normale, în timp ce temperaturile maxime vor fi chiar cu 15 grade mai ridicate", a spus meteorologul.

Zilele de luni și marți ar putea atinge, potrivit estimărilor făcute de meteorologi, un record zilnic al ultimilor 50 de ani.

(R.C.)Publicat Duminică, 14 februarie 2016
3330
 | 2
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Santa Klaus
+1
Oare ,... Daca cei "responsabili" se uita la termometru, inteleg ?? Pot trage concluziile de rigoare ?? Natura nu poate fi infranta. Omul in schimb DA. Iau nenorocitii astia masurile de rigoare ? Fac economie de apa ? Impaduresc ceva dealuri sterpe ? Au grija de gunoaiue si de reciclare alor ? (apropo de cazul copiilor care mor ) Sau doar se ghideaza dupa lozinca geberalizata "e tara mea si fac ce vreau "??!!
Publicat Luni, 15 februarie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+5
SA L CONTRAZICA VREMEA PE MATRAFOXATUL DE BASE CARE ZICEA CA IARNA NU I CA VARA, MARE MINUNE DAR TOTUSI PODSIBILA ANUL ACESTA !!!!!! EU CETATEAN ROMAN DEFAIMATOR NON STOP AL COMUNISTOIDULUI STALINIST DE FA DRAGNEA !!!!SUNT SI MA CONSIDER DEMN SI CURAJOS SI NU ACCEPT SA MI BAGE PUMNU IN GURA UN TERCHEA BERCHEA EDITAT !!!!!!!! TRAIASCA RO LIBERA SI INDEPENDENTA DAR NU ca ACUM SI TRAIASCA ACEI PARLAMENTARI CARE SE VOREXPRIMA LA VOT CUM LE SPUNE CONSTIINTA SA NU VOTEZE LEGEA DICTATORIALA A LUI FA DRAGNEA SI SA NU SE IA DUPA PARTID !!!!!!!!
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
ana
+9
Belea, un inghet de-o saptamana-n martie si-o sa ne vanda politicienii merele din plop si micsunele de rachita.
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
? @ ana
+2
...dragă Ană...eşti de belea...de mult nu am râs cu poftă...de obicei zâmbesc...un comentariu inteligent la o ştire banală...
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Lista rușinii: rateurile DNA
Publicat acum 23 ore şi 19 minute
Marș, blocat cu gloanțe la Istanbul
Publicat acum 16 ore şi 11 minute
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 18 ore şi 7 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 19 ore şi 6 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 39 minute