×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:32
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Dosarul de evaziune
"Regele", sub control judiciar

Regele autointitulat al romilor, Dorin Cioabă, a fost plasat, joi, sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro, instrumentat de Poliţia Mehedinţi. Dorin Cioabă a părăsit Arestul IPJ Mehedinţi, după ce fusese reţinut, transmite corespondentul Mediafax.
Cercel Fănică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, a declarat, joi, că şase persoane au fost plasate sub control judiciar în acest dosar de evaziune fiscală.
„Faţă de cele şase persoane s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, în consecinţă au fost puse în libertate”, a spus Fănică.
Sighişoara Cioabă, soţia autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, corespondentului Mediafax, imediat după ce soţul său a ieşit liber din clădirea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, că acesta se simte rău.

„Soţul eu nu se simte bine şi nu poate să vorbească. Este o măsură corectă. Este liber”, a spus soţia lui Dorin Cioabă.
La rândul său, fratele lui Dorin Cioabă, Daniel, a afirmat că Dorin îşi va demonstra nevinovăţia fiind liber.
„E o măsură corectă, pentru că el în arest nu se putea apăra, trebuie să își angajeze un expert contabil care să demonstreze că nu este vinovat. Este foarte bine că este în libertate, pentru că el poate să își rezolve și să își demonstreze nevinovăția”, a spus Daniel Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă a fost reținut, în timpul nopţii de miercuri spre joi, în urma audierilor care au avut loc la Poliția Mehedinți, într-un dosar de evaziune fiscală al cărui prejudiciu este de peste 5 milioane de euro.

Publicat Joi, 14 septembrie 2017
624
 | 0
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Agudu
+3
...cât pe ce să rămânem fără „casa regală” succesuri Majestate !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 34 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 49 minute