Societatea capitalistă multilateral manelizată

Curios cum preşedintele Traian Băsescu s-a rănit în ureche cu un beţişor. Nu e de mirare că domnul Băsescu şi-a băgat în ureche capătul fără vată al beţişorului pentru că, se ştie, mintea acestuia stă doar la problemele ţării. Ciudat este că şeful statului foloseşte beţişoarele pentru a-şi curăţa urechile. Normal ar fi fost ca făuritorul societăţii capitaliste multilateral manelizate să se scobească în urechi cu unghia crescută a degetului mic.

Traian Băsescu a făcut turul televiziunilor manelizate în timpul campaniei electorale şi, un pic, după. Acelaşi Traian Băsescu a introdus maneaua în campania electorală. Iubitorii acestui gen muzical de largă răspândire naţională trebuie că-şi aduc aminte şi-acum inspiratele versuri: „Pe Băsescu îl vom vota/ Cu toată familia/ Şi-l vom pune preşedinte/ Că Băsescu nu ne minte/ Ascultaţi-mă pe mine/ Numa’ aşa vom trăi bine!”. Maneaua în care dansau nişte manelişti în tricouri portocalii alături de portretele candidatului Traian Băsescu a fost interpretată cu un succes electoral nebun de Nicolae Guţă şi Roxana-Prinţesa Ardealului. Domnişoara Roxana este gagica lui Paul Iova, zis Ion Petrişor, cunoscut ca organizator al concursului „Miss Piranda” şi ca barosanul care-i încoronează pe regii manelelor. Mai nou, gagiul Prinţesei Ardealului este cunoscut şi ca şeful unei grupări care se ocupa cu traficul de ţigări de contrabandă. Prinţul Ţigărilor se află în arest preventiv. Prinţesa Ardealului are calitate de învinuită în dosar şi este anchetată în stare de libertate.

Maneaua este genul muzical preferat al asistaţilor social care-şi dau întâlnire la crâşmă cu băutura spirtoasă cu gust de votcă, cu berea la sticlă din plastic sau cu vinul din pastile. Din nefericire pentru unii dintre ei, aceste întâlniri vor fi din ce în ce mai rare din cauza inspectorilor care au descoperit că aceştia au minţit că-s chiori, şchiopi sau bătuţi în cap şi i-au lăsat fără sprijinul material acordat de către stat. Astfel, maneliştii şi-au dat seama, la rândul lor, că au fost minţiţi, dar nu de Traian Băsescu, Doamne fereşte, ci de Nicolae Guţă şi Prinţesa Ardealului. Cei doi, şi nu altcineva, i-au învăţat că numai votându-l pe Traian Băsescu vor trăi bine. Acum, foştii asistaţi social abia aşteaptă un referendum prin care să-l demită pe domnul Guţă din funcţia de prinţ al manelelor, iar pe domnişoara Roxana s-o lase fără coroniţa de prinţesă a manelelor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.