Subvenţii de la buget pentru partide inexistente în Parlament

Articolul Risipa banilor publici, sport naţional: Partide inexistente în Parlament primesc încă subvenţii de la buget a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

de acord

Sponsorizarea trebuie sa fie ZERO de la particulari, ca asta e data ca mita electorala in interesul mafiei.O subventie ar trebui data partidelor numai in campanie electorala functie de numarul de membrii de partid care platesc COTIZATIE. cotizatia trebuie impozitata cu o suma nesemnificativa dar impozitata pentru a avea evidenta reala a membrilor de partid, care trebuie sa aibe carnete cu cotizatia trecuta in ele. Statul sa le mai dea partidelor o suma dubla cotizatiei dar numai in luna de campanie electorala. Cotizatia sa fie suma fixa pe tara stabilita de comun acord de toate partidele . Sa zicem 10 lei pe luna.Atunci partidele vor cheltui doar banii de cotizatie.

lumi

Asa…! Am descoperit, am cuantificat hotia si acum AR TREBUI RECUPERAT PREJUDICIUL ADUS BUGETULUI DE STAT de si de la haimanalele politice !!! Dar…noi ramanem sa asteptam ca prostii, in timp ce ei fura in continuare!

hi hi ho

O sa infintez si eu un nou partid si o sa-l numesc PARTIDUL CAPUSA. mi se pare normal si platforma va fi cum sa sug bani de la bugetul statului.Si ma las de serviciu.

maria

UDMR este partid politic. Se pare, ca nu. Cu toate acestea, primeste de ani buni subventii de la stat. E ineteresant ca nici Curtea de Conturi nu s-a sesizat.

Dan

asta arata clar proportiile hotiei la romani,faptul ca o tara ca Romania jefuita la blana de clasa politica nu are ce cauta in Schengen,politic vorbind!

Santa Klaus

Concluzia ?? Romanul nu este un administrator bun . Nu este omul potrivit la locul potrivit in nici o imprejurare. Nu poate face legi, nu poate sa le aplice, nu poate executa, nu poate demite, nu poate nimic decat sa incurajeze jaful si excrocheriile. Romania e o tara condamnata, de propriul „popor”.

fol

Astemptam dupa alegeri situatia lui M10.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.