Taximetrist reținut după ce a tâlhărit un minor

Un taximetrist din București a fost reținut, marți, de polițiști după ce a tâlhărit un minor, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGMP).

Tânărul reținut, în vârstă de 22 de ani, este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată asupra unui minor, în vârstă de 17 ani, după ce l-a deposedat de un telefon mobil și l-a târât o distanță de 100 de metri cu taxiul pe care îl conducea.

Minorul a reclamat că, la data de 20 mai, în jurul orei 4.00, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i sustragă un telefon mobil, asigurându-și scăparea prin acte de violență.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că cei doi frați au plecat din Centrul Vechi al Capitalei cu un taximetru, însă pe traseu șoferul a cerut părții vătămate telefonul mobil, sub pretextul apelării unui prieten.

„În momentul ajungerii la destinație, șoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină și avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta față rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism, însă nu a reușit, fiind târât pe o distanță de aproximativ 100 de metri.După ce șoferul autoturismului a oprit și victima a reușit să-și recupereze telefonul, taximetristul a fugit, fără ca partea vătămată să rețină numărul de înmatriculare, firma sau indicativul mașinii”, informează DGPMB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.