Trafic feroviar, perturbat între Paris și aeroportul Charles de Gaulle

Traficul pe ruta regională ce leagă Parisul de aeroportul Roissy Charles de Gaulles va fi perturbat week-endul care urmează, din cauza întreruperii circulației pe una dintre linii, conform companiei franceze pentru transport public, informează Le Figaro, citat de MEDIAFAX.

RER B, rețeaua regională de trenuri, principalul mijloc de transport între Paris și aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle (CDG), nu va căători între Gara de Nord și orașul Aulnay- Bois, din nordul Parisului, între ora locală 22:30 (21:30, ora României), sâmbătă seara, și întreaga zi de duminică.

Traficul va fi reluat luni dimineața.

Compania franceză pentru transport feroviar public, SNCF, va propune o serie de rute conexe, dar avertizează că întârzierile pot atinge între 20 și 80 de minute.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.