Un bărbat mascat amenință că se aruncă de pe Intercontinental

Un bărbat amenință vineri că se aruncă de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din Capitală. Bărbatul are un banner pe care scrie mai multe mesaje și amenință că, dacă se apropie cineva de el, se aruncă: ”România, țăra cămătarilor legali”, ”România susține și încurajează instituțile financiare legale. Implică-te și stopează abuzurile!

Update 13.22 Un reprezentant al pompierilor, citat de B1 TV, a declarat că echipele de salvare nu pot intra în camera de hotel în care este cazat bărbatul, întrucât aceasta este încuiată iar o eventuală intrare a salvatorilor în încăpere l-ar putea face pe bărbat să facă un gest necugetat. ”Protestează și reclamă probleme de natură financiară. Acționează o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă sa renunțe la această formă de protest. Camera de hotel este încuiată și există riscul ca intrând în interior, să aibă o reacție care să ducă la un eveniment negativ. Sunt aproximativ trei ore de când este acolo. Perna pneumatică nu poate fi amplasată în primul rând pentru că este vorba de o înălțime foarte mare și caracteristicile terenului din apropierea hotelului nu permit amplasare pernei. Bărbatul se află în interiorul balconului. Negiociatorii au toate măsurile de precauție pentru a-l ține în siguranță în spațiul respectiv”, a declarat reprezentantul pompierilor.

Update 11.00 Bărbatul cere ca reprezentanții presei să discute cu el, spunând că aceasta este singura metodă prin care ar putea renunța la acest gest.

Bărbatul ar fi cazat la hotel, poartă o cagulă și a scos pe balustradă două boxe mari. Pe surse, a apărut informația că acesta ar avea probleme cu bancile.

Pompierii, reprezentanții ISU și două ambulanțe SMURD au sosit la fața locului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.