Un poliţist a făcut infarct şi a murit în timpul patrulării

Un poliţist în vârstă de 40 de ani, agent în cadrul Secţiei Rurale Coteana, județul Olt, a murit, în timpul nopţii de duminică spre luni, în timp ce era în patrulare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul se afla în autospeciala de poliţie împreună cu un coleg, moment în care s-a simţit rău.

Colegul poliţistului a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă, dar din păcare aceştia nu au mai putut face nimic, fiind nevoiţi să declare decesul omului legii.

„Un coleg din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana, aflat în serviciul de patrulare intercomunală, pe raza comunei Milcov, s-a simţit rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Agentul de poliţie a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fapt pentru care a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Dorin Neaţu lucra în Ministerul de Interne din anul 2002, unde a activat iniţial în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la decesul poliţistului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.