Un rănit în explozia de la Petromidia a murit

Unul dintre bărbaţii răniţi în explozia care a avut loc luni după-amiază, la Rafinăria Petromidia, din Năvodari, a murit marți dimineață.

Bărbatul avea 35 de ani şi era internat la Bagdasar Arseni. Starea sa era cea mai gravă, având arsuri de gradul III pe toată suprafaţa corpului.

Patru persoane au fost rănite în explozia care s-a produs la un rezervor de azot. În urma explozie, s-a declanșat un incendiu pe platforma Petromidia, iar victimele au suferit arsuri. O a cincea victimă s-a intoxicat cu fum.

Cei patru bărbaţi au fost aduşi în Capitală cu ambulanţele, după ce zborurile cu care aceștia trebuiau aduși de la Constanța în Capitală au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.