×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 27 iulie 2017, 05:35
EUR (€)
+0.0011 ↗
4.5628 RON
USD ($)
+0.0112 ↗
3.9248 RON
• • •
Poetul de la Sănătate
Vaccinarea, comparată cu "botezul și laptele mamei"

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, i-a îndemnat vineri pe părinți să-și vaccineze copii, susținând că "vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este și botezul, la fel cum este laptele mamei".

"Noi trebuie să creștem acoperirea vaccinală și fac din nou un îndemn public la toți părinții responsabili: vă rog să vă vaccinați copiii. Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este și botezul, la fel cum este laptele mamei și la fel cum este dragostea pe care o revărsați asupra copiilor voștri", a spus Bodog, la Bacău.

Ministrul Sănătății a ținut să mai spună "nimeni nu se duce cu arcanul să îi ia pe copii să îi ducă la vaccinare", însă a avertizat că părinții care refuză vaccinarea trebuie să își asume riscurile.

"Am început deja o serie de dezbateri publice. Legea este în dezbatere publică și urmează încă o ședință de dezbateri publice săptămâna viitoare. Pe de altă parte, am solicitat Agenției Naționale a Medicamentului să publice pe site toate reacțiile adverse la vaccin care au fost înregistrate în România. Ele vor fi publice și vor putea fi consultate de toată lumea. Trebuie însă să conștientizăm că au fost foarte multe boli care au fost eradicate datorită vaccinării și eu cred că asta este ceea ce trebuie să ne călăuzească. În același timp, sunt absolut de acord că trebuie să prezentăm toate riscurile și toate avantajele vaccinările și grupurile tehnice de lucru pe care noi le propunem în lege să prezinte părinților, să aibă discuții cu părinții", a afirmat Bodog.

(I.R.)Publicat Vineri, 19 mai 2017
1973
 | 1
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
nicu cohen
+4
Corect ! Botezul , vathmhos , este adincirea , ritualul antic prin care nascutul viu este donat de cei care i-au dat viata imparatului , lui domninus , conducatorul tenebrelor ,numai ca poporul habar n-are . Cit despre lapte dupa cit de vaccinata si stresata este mama poate sa fie otravit si ala .
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Yoram
+13
In Suedia,tara cu democratie adevarata,vaccinarea obligatorie a fost declarata neconstitutionala de Parlament la 10 mai 2017,tovarase Bodog!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
aberanta @ Yoram
+1
e si comparatia cu botezul.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Sintaxa fundamentala @ Yoram
+5
S-au fript! In Suedia exista cateva mii de cazuri cu reactii adverse grave , inclusiv paralizii permanenete si decese la adolescente in urma vaccinarii anti HPV cu Gardasil si Cervarix recomandate de OMS - Programul mondial anti-HPV considerat un esec a fost de fapt un program PUR EXPERIMENTAL in urma caruia zeci de mii de adolescente au fost afectate in toata lumea!!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Eduard Dracul
+2
Iar cretini. DE CE IMPORTAM VACCINURI TOVARASU BODOG? Botezul e pentru tampiti,ca asa s-a transmis din timpuri "imemoriale" (doh) SIngurul lucru bun spus laptele mamei.- Tovarasu in prima zi esential, bun prima luna, hranitor pana la 6 luni maxim noua. Dupa care devine "toxic" peste o anumita varsta. Fiecare are DREPTUL sa aleaga cum traieste nu VI TU editat sa dictezi cum sa traiesc eu CLAR editat!!?
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
nicu cohen @ Eduard Dracul
+3
Botezul e forma veche prin care nascutul viu devenea proprietate a imparatului roman -rob a lui Dumnezeu / Dominus Deus , iar la canaaniti nascutul viu devenea subiectul lui Baal , baaltezat , baalmitzva ...Ce e interesant este ca vaccinele erau prelevate de la vaci iar Baal era prezentat ca o vaca sau taur .
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat Marţi, 25 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Sorin Avram

Pe 25 iulie a fost delir pe reţelele de socializare, iar motoarele de căutare au fost încinse. Mulţi, foarte mulţi români au căutat pe Google „poze cu Denisa Manelista moartă”, „înmormântarea Denisei” şi „Denisa în sicriu”!

Sorin AvramPublicat acum 9 ore şi 53 minute