(VIDEO) Dăncilă, vizită în Estonia. Guvernul a publicat imagini fără sunet

premier, presedinte, estonia, talinn

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit azi la Talinn cu preşedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, „Premierul Viorica Dăncilă a precizat că există potenţial pentru întărirea schimburilor economice bilaterale şi a prezentat concluziile la care s-a ajuns, pe această temă, în urma discuţiilor cu omologul eston Juri Ratas. Şeful Executivului român a subliniat, în context, importanta creşterii conectivităţii între cele două economii printr-o mai bună cunoaştere reciprocă, dezvoltarea infrastructurii şi a legăturilor de transport. A adăugat faptul că inaugurarea zborului direct între Tallinn şi Constanţa, operat începând cu luna iunie a acestui an de compania estonă Nordica, este o oportunitate în acest sens”.

Guvernul a publicat pe site-ul oficial un film al vizitei în Estonia, însă fără sunet.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

  1. guvernul nu vrea sa auzim prostiile si greselile veoricai-vaselicai =hemoglobina, buget pronuntat ca muget si multe altele. Vai de guvernul nostru , plin de incapabili si incompetenti .

    • Am o varsta, am prins si regimul trecut dar nivelul actual de marlanie al unor semeni nu as fi crezut vreodata ca va fi atins.

  2. mai bine mut, decât limbut; e adevărat că ce face mutul, face şi limbutul, dar în alt registru…

  3. Sunetul lipseste pentru ca Estonia nu are nicio voce pe plan international. Estonia e doar alta saracie falimentara din Europa de Est. In mai putin de 10 ani toate saraciile astea foste comuniste au bagat tot UE-ul in faliment si criza.

  4. Doamna Viorica Dancila vorbeste fara sa se uite pe hirtiile scrie dinainte de altii doar atunci cind repeta numai obijnuitele lozinci invatate pe dinafara de ea ,legat de planul de guvernare PSD care trebue respectat.In rest trebue sa citeasca ,altfel se bilbiie si nu stie sa lege doua fraze.Chiar si in sedintele de guvern ea se uita in ecranul calculatorului unde citeste ce trebue sa scoate pe gura .Penibila aceasta doamna !

    • @Nastase
      În mod obișnuit nu se scrie „obijnuit”, pentru a nu te număra printre penibilii critici ai lui Dăncilă. De altfel, trebuie (nu „trebue”) să pui mâna pe carte, înainte de a o urmări pe Dăncilă ce trebuie să scoată (nu „scoate”) pe gură.

  5. Mai bine fara sunet, ce ar putea sa zica domnisoara in rochie mov si breton?

    • Cum s-ar zice ,degeaba umbli cu cioara vopsita si zici ca e papagal…

  6. Greșeală tehnică sau sabotaj? Cum de și-a permis o vizită externă? Cum este posibil să inaugureze o linie aeriană Constanța-Talinn și un consulat onorific la Constanța? Orban, repede o nouă acuzație de înaltă trădare, ce dracu, cum ar spune personajul de tristă amintire, Băsescu.

  7. ” Guvernul a publicat pe site-ul official un filmulet cu vizita oficiala in Estonia ! Insa fata sunet ! ” De ce oare ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.