Dovada: Dăncilă l-a învârtit

Noi imagini de la nunta din PSD.  Mai mulți social democrați, printre care Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Lia Olguța Vasilescu, Doina Pană, Marcel Ciolacu au participat sâmbătă la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

În mediul online au apărut noi imagini cu premierul demis Viorica Dăncilă de la nuntă în care se poate vedea că cum joacă învârtita, după ce altă înregistrare o surprindea într-o horă.

Viorica Dăncilă a fost surprinsă alături de Olguța Vasilescu și Doina Pană, dar și jucând hora sau învârtita.

Publicată de Pana Doina pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

25 de Comentarii

  1. Dacă în treizeci de toamne
    Zi senină n-am avut,
    Pesedeul cu trei doamne
    În sondaje au scăzut.
    Românii știu să condamne:
    Votând pe Marele Mut,
    Pesedeul cu trei doamne,
    Se conjugă la trecut.

  2. Așa o prezenta Liviu Dragnea când o lansa pe împricinată în politica mare. Dar între timp aceasta s-a răzgândit: ieri a declarat răzoiul total așa că astăzi se antrenează printre cuțite și pahare șarjând sarmalele cu furculița. Hopa-țopa, hopa-țop! ca-n Moromeții 2 când tuta lui Hudubeașcă purta pepenele:
    ” – Pe la noi pe Teleorman,
    Frumos cântă-un cuc bălan,
    Frumos cântă-un cuc bălan,
    Pe-o cracă de măghiran…”

  3. Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu și Doina Pană la nunta din Maramureș, abordând curajos incompetenţele lingvistice. Poză antologică, de manual.

  4. Pesedeul doamnei Pană,
    Tot o nuntă și-o pomană!

    Apropo! Pesedeul când se depanează?

  5. Asta-i nivelul de cultura ala pesedeilor ! La ei evenimente de cultura sunt nuntile , botezurile si cumetriile !

  6. O țărancă proastă la o nuntă de țărani proști și hoți. Ăștia au ruinat România – țărănoii ăștia inculți cu tupeu cu stofă de securiști, gen Dragnea. Nu au construit nimic, dar sunt putred de bogați din politică. Locul acestor oameni nu este în fruntea guvernului. Ei pot fi buni să potcovească un cal, să are pământul, să altoiască prunii, să bea țuică, să taie porcul și să joace hora pe la nunți. Toată această nomenclatură rurală va trebui să plătească pentru jaful generalizat practicat de 30 de ani. Baronii locali sunt zei la ei in sate și comune, acolo unde nu există lege – există doar clanuri.

  7. Nunta

    Orlando, zis discotecă
    Miroase a spermatecă.
    Jos, Olguța, sus, Orlando!
    Ca-n trupele de comando.

  8. Aici sunt banii dumneavoastra din mentinerea in saracie la salarii si pensii pentru manoritatea traitorilor in Romania:Editat
    Citez din text:”Valoarea totală a subvenţiilor virate în conturile PSD, PNL, USR, ALDE şi PMP în prima decadă a lunii octombrie este de 21.051.600,56 de lei, cea mai mare subvenţie, de aproape 12 milioane de lei, fiind acordată Partidului Social Democrat, informează un comunicat al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), transmis duminică Agerpres.

    Potrivit sursei citate, în urma aplicării prevederilor Legii nr. 334/2006, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 10/2016, cu modificările ulterioare, Partidul Social Democrat a primit în prima decadă a lunii octombrie o subvenţie de 11.979.329,42 lei, Partidul Naţional Liberal – 5.488.477,04 lei, Uniunea Salvaţi România – 1.614.012,00 lei, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – 1.192.977,47 lei şi Partidul Mişcarea Populară – 776.804,63 lei.”! Plus destule fonduri la cotroceni si la alte entitati care cica sunt in slujba tarii si cetateanului! Ce p.s.e.e masii au muncit si muncesc pentru a intra in posesia acestor sume uriase? Doar pentru a minti si manipula cetateanul la alegeri ?Aiurea!

  9. cand au avut loc nuntile/ botezurile p(d)nl-ului, precis au citit numai din filozofi si au ascultat muzica sinfonica. cata ipocrizie…ma refer la postacii sri de mai sus..apropo: sa ne amintim de sarmaua ce-i umplea gura lui plavan, dar si de carnatul lui pora….parveniti nenorociti

  10. Evident ca Veorica joaca bine hora, doar n-o vedeti mergand la Ateneu la Festivalul George Enescu sau la Spectacole de Opera si Balet la Paris sau Viena!
    La nunta de la Maramu’, floarea PSDista analfabeta si plina de impostori s-a pupat in bot, dupa ce cu 1 zi inainte o numeau „proasta satului” pe aceeasi Veorica, balacarindu-se ca la usa cortului!
    NU cred ca analfabeta Veorica a pus piciorul la viata ei in vreun Muzeu de Arta sau la vreun Spectacol simandicos de Opera…
    „Locul ei”, cum ne asigura ea de fiecare data, e langa „oameni”, „oameni” pe care ii vedem in pozele facute in plimbarile ei electorale…babe analfabete, cu baticuri colorate, ca in sudul subdezvoltat si Moldova saraca…

  11. Cele trei gratii ale PSD: Aglaea Dancila,Euphrosyne Vasileasca ,respectiv Thalia Pana!Daca le vad si alaptand la o cresa ,nu numai pe la nunti,congrese,chiolhanuuri de partid mascate,mai cred ca sunt femeile dorite de tot PSD!

  12. Dancila e la masa. Basila (pe care multi din postacii actuali pupatori de fese nemtesti l-au cam uitat, dupa ce ani la rind l-au adulat) e sub masa.

  13. Tot astfel de comentarii sa plasati si la nuntile liberalilor sa aia nu se casatoresc ca le plac cuplurile unisex…daca da asta inseamna ca nu vor mai avea urmasi deci va pieri samåntza liberalilor… SSUCCESURI BASISTE VA UREAZA basista aia micā ca tot sunteti 80% pedelisti… Sa traiti bine!!!

  14. este ridiculizat daca invitatii sunt membri PSD, CE LEGE INTERZICE CASATORIA PE CRITERII DE PARTID? pana unde a ajuns degradarea/ura/invidia? Divinitatea dupa numele fiecarei credinte sa va judece si sa va dea ceea ce meritati…Dispretuiti femeia, desi una din ele v-a nascut in loc sa va lepede ca pe niste…nu meritati indurare in ziua cand nevoia va va face sa va rugati…aveti copiii? vreti un viitor, l-ati pierdut azi. trebuia sa spuneti: „casa de piatra si fericire” chiar daca nu-i cunostem, nu-mi pasa cine si unde locuiesc fac parte din neamul romanesc, in general din cel omenesc, ei sunt viitorul tarii si al Europei. Lunand in deradere trei femei v-ati injosit propria mama, sotie, fiica desconsiderand FEMEIA.

  15. Bravo Dăncilă și compania minunată .
    Românește oriunde , chiar și-aici în Maramureșul istoric .
    Hai să-l văd și pe ȚAPĂNUL CLĂMPĂU dansând , jucând cu-n par în koor . . . ha , ha , ha . . .
    Pe Șică l-am văzut în Piața Victoriei țopa-țopa sus , mai sus .

  16. Din imagini la nunta asta nu-s mai mult de o suta sau doua sute de invitati, adica un ”tacam” de 200 de lei s-au cheltuit 20.000 de lei, unde mai pui tuica de casa si chiar porcul din ograda…daca in 20 de ani in care doua familii si-au crescut copiii n-au putut strange 20.000 de lei pt nunta copiilor lor atunci sunt de plans. Tu care judeci ai probleme serioase de perceptie. La oras nuntile sunt organizate in spatii de/cu 400-500 de persoane si mai mult asa ca daca faci parte din persoanele care primesc ajutor/indemnizatie/pensie de 640 lei este de inteles ca orizontul tau e limitat si ai impresia ca toti sunt niste asistati. Retine un necalificat azi castiga net 1200 lei unii si bonuri de masa.

  17. Ce kkt de articol! Vad ca toti securicii s-au adunat pe aici la denigrat PSD-ul.(vak de lili, gollum-cretinoidul, samd).

  18. Sa ghicim unde va fi urmatorul popas electoral ala analfabetei Dancila!
    Eu zic la Iasi, la Moastele Sfintei Parascheva!
    Sa vezi acolo pupaturi cu babele inghetate dee frig!
    Nu cred ca va merge la Opera sau la Ateneu!!!

  19. Rag de invidie jivinele flaminde si jegoase la adresa D-nei Veorica van der Teleorman.
    Acum ca – temporar – nu mai are functia de premier, cei care-i sugeau mai ieri strampenii in parlament, ca dovada a loialitatii si integritatii politice, astazi o pun sub zodia „Proasta Romaniei”. Nici o problema, atit timp cit „Proasta Romaniei” e cea mai Desteapta in PSD si probabil cit de curind, cea mai Desteapta Presedinta din perimetrul populat de primatele mioritice.
    Nu aspirati la mai mult decit meritati !

  20. Dancila joaca la parastasul PSD? Curioasa atitudine! Se bucura ca i-a facut jocurile sasului.

  21. #Nastratin, Acestea sunt traditiile poporului roman. Voua astia care imbratisati alte valori va plac petrecerile depravate de pe fluviile europei imbracati in piele, cu lese si bice, acelea reprezinta ,,culturale,, pentru ne-iubitorii de traditie romaneasca.

  22. Coana lili, nu stiu cum de mai incapi in propria piele de cat de culta esti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.