Liviu Dragnea, aşteptat să revină în PSD

După ce un membru de partid și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid, spune Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, referindu-se la fostul lider al social-democraților, Liviu Dragnea.

Întrebat, duminică, la Digi 24, dacă Liviu Dragnea va putea reveni în partid după ce își va ispăși pedeapsa, Vasile Dîncu a spus că orice membru are acest drept.

„Din punctul meu de vedere, orice membru de partid care a fost reabilitat, și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiție în cadrul PSD-ului de a-și aduce înapoi foștii președinți. Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus. (…) Nu mai sunt (foștii lideri în partid – n.r.). Este o problemă care ține, până la urmă și de modul în care liderul de partid a știut să își construiască echipa și și-a respectat și i-a respectat el pe ceilalți din partid. Liviu Dragnea a avut numai unanimitate sau aproape tot timpul a avut unanimitate în Biroul Permanent Național sau cum se numea în diferite faze. Eu cred că cei pe care el i-a crescut în partid și i-a promovat, îi păstrează un anumit respect. Dacă nu îi păstrează niciun fel de respect, atunci înseamnă că el nu se va putea întoarce. Dar eu cred că ține, până la urmă, și de modul în care partidul și-a cultivat liderul și liderul și-a cultivat de asemenea echipa lui proximă prin care a condus partidul”, a spus președintele Consiliului Național al PSD.

Dîncu a precizat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de când a fost închis, pentru că nu se află pe lista celor care ar fi putut să vorbească cu el la telefon.

„Din punct de vedere uman sunt apropiat și acum de el. Nu sunt fericit pentru ceea ce se întâmplă. Aș vrea să îl văd cât mai repede liber, deci eu păstrez pentru el aceeași afecțiune. Din punct de vedere uman. Politic a făcut greșeli, dar poate că el știe mai bine acum, a avut și o perioadă de reflecție și aici nu mă bag, nu sunt deciziile mele și nu știu ce va face în viitor”, a mai spus Dîncu.

Referindu-se la un alt lider al PSD care are probleme cu legea, respectiv Claudiu Manda, care a fost trimis în judecată într-un dosar în care europarlamentarul este acuzat că și-a folosit funcția politică pentru a obține bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, Vasile Dîncu a spus că PSD nu este instanță de judecată și până când nu va fi o decizie definitivă pe numele său, Manda are tot sprijinul partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

41 de Comentarii

  1. A fost bagat la puscarie de securistii lui Sorosh multi ebbrei sorosisi si cozi de topor globaliste.
    Vina lui ca nu le-a tras-o prin epurarea securitatii si fostului Stefan Gheorghiu de globalusti.

  2. Cum sa revina Dragnia sub domnia celor pe care i-a dat afara sau altii care i-au intors spatele la un abuz inimaginabil ? Dancu e un idiot de teapa celor din grupul de la CJ, aia care au favorizat abuzul.

  3. dragnia nu are ce reveni in psd-sie-sri condus de ciofleac-firea-dincu
    ar fi sub demnitatea lui,si cu un partid sluga lui iohanis ce sa mai faca

  4. Observ ca nu sunt postaci nici de bine nici de rau la acest articol. Sparg gheata . Vasile Dîncu este pentru PSD in zona Ardeal exact ce este Ciolacu la nivel de tara pentru PSD, adica „vax albina crema puca”, sau un rahat care nu se simte rahat pentru ca nu e motat. Domnule Dîncu, sunteti pentru social asa cum este frectia la picior de lemm. SOCIOLOG SAU SOCI OLOG? Aveti anvergura politica exact cat mustata lui Dragnea dupa ce s a ras. Dragnea e un mare caracter, dumneavoastră un simplu demagog complexat ca Dragnea are o mustata mai prezentabila peste o dantura reala. DRAGNEA a renuntat la mustata, dumneavoastra daca faceti la fel semanati cu un castor, macar ala stie ce roade si de ce. Mi e sila sa mi ocup hardurile cu inregistrarile interventiilor fara muc si sfarc pe care le faceti. Un mediocru lent prin lentoarea sa, asta sunteti.

  5. Aceasta BESTie securista a avut o contributie uriasa la eliminarea lui Dragnea pt a face loc Tractoristului Ciuciuolacu, conditie a instalarii guvernului fiului lui Tac-SU, fruntasul GEG si a reluarii Romaniei sub controlul Securitatii… Acest ins infam ce se crede „eminenta cenusie” a Secu i-a asigurat spatele lui Dragnea prin relatiile cu conducerea infamei institutii de teroare bolsevica, cat timp nu a incercat sa inchida robinetul multinationalelor…cominterniste!!! Monstrul bolsevic i-a bagat-o lui Dragnea pe gat pe agenta Secu-Comintern Danceala care dupa ce a contribuit decisiv, impreuna cu agentii baso-yohanisti Fierea, Del Ponte, Grindeanul, Tudoose, Stanescul, Tzutzuianul, Tanda a lui Manda si
    viitoarea consoarta care a amanat cresterile de venituri, Vifor etc, la priponirea politica a lui Dragnea si „epurarea” partidului de elementele loiale…

  6. Dommule Dîncu, plecati din PSD! Singura asemanare dintre dv si Dragnea e mustata, deosebirea e de caracter, ala mare dumneavostra vax albina crema puca . Poate de aia si a ras Dragnea mustata.

  7. Daca Dragnia va reveni in PSD, „pre multi ii voi popi”! S-a terminat cu securistii tradatori!

  8. Tovarase general Dîncu, Martirul Clasei Micilor Antreprenori din Teleorman, tovarasul Liviu Dragnea ar trebui sa iti ia locul de presedinte al Consiliului National al PSD, secatura sekurista ce esti! Afara din PSD cu tine, krva capitalista

  9. De când i-au dat acestui alunecos cameleon funcție la șefia partidului (la Dâncu mă refer) PSD-ul parcă și-a tras un glonț în picior. Parcă nici n-ar fi în opoziție, dorm pe ei, Ciolacu și Dâncu sunt zeii somnului, morfina partidului, sunt ca frecția cu apă chioară. Măi adormiților, aveți o treime din Parlament și stați ca melcii sub buruieni! Când aveați majoritate in Parlament, USR-ul cu doar 10% și-a scos maimuțele urlătoare la înaintare și-au dat toată țara peste cap, s-au culcat in parlament, s-au tăvălit pe jos, s-au cățărat pe clădirea Parlamentului și-au beculit și-au urlat ca apucații, au scos zeci de mii, poate sute, de oameni în stradă și nu v-au lăsat să vă faceți mandatul pt care fuseserăți votați, v-au agresat parlamentarii pe stradă, v-au aruncat cu vopsea pe clădirea ministerului justiției, v-au înjurat pe toate căile, v-au dat ..uie, vai și-amar! Iar acuma, când sunt ei la putere și fac atâtea porcării, voi sunteți betegi. V-a speriat binomul că l-a umflat pe Dragnea pentru o vrăjeală de dosar si v-a luat piutul. Păi da măi, decât cu voi în boardul Psd, mai bine să vină Dragnea înapoi, să vedem și noi că avem opoziție și că mai e cineva care să se gândească și la interesele românilor nu numai ale străinilor! Chemați-l înapoi pe Dragnea dacă vreți să mai existați ca partid și dacă nu găsiți printre voi un lider cu minte, cu forță și cu suflet românesc!

  10. NU SUNT PSD-ist.Fac aceasta precizare pentru CARCOTASI si BAGATORI DE SEAMA.Eu am votat de multe ori PNL-ul,avand traditii in familie.Dar m-am inselat dupa ce am vazut ca este folosit numai NUMELE.In el au aparut tot felul de NEAVENITI care nu stiu si nici nu au citit despre aceasta DOCTRINA LIBERALA,care este spre sfarsitul VIETII.Nu vreau sa mai vorbesc despre acesti NEOMARXISTI din USR-PLUS,dar care s-au reunit si nu stiu ce denumire o sa aiba acest „PARTID”.Eu cred ca LGB-ist cu acesti „SCOLITI” prin „facultati straine” sau mai direct pe la SERVICII STRAINE au fost racolati sa lucreze impotriva ROMANIEI,nu sa salveze ROMANIA.Cat a fost liber nu l-am apreciat pe DRAGNEA,dar dupa ce am vazut ca a fost condamnat pentru NIMICURI fata de alti POLITRUCI,care au justitia in mana am inceput sa-l reevaluez.Da a fost singurul care a avut curajul sa-l infrunte pe NEONAZISTUL,KLAUS WERNER IOHANNIS,cand a participat la negocieri la COTROCENI.Era singurul care,dupa parerea mea facea opozitie cu acest partid de stanga si care promova totusi oameni scoliti nu LGB-sti.El a fost condamnat POLITIC,la ordinul acestui NEONAZIST KWI,pentru mult mai putin fata de cat a facut el si pe care nu vreau sa le enumar aici.Sunt de acord cu d-ul DANCU,ca nu i s-a interzis sa revina in politica si cred ca ar face bine pentru ROMANIA.Pe mana cui a ajuns aceasta tara? Pe mana unor LGB-sti,pe mana unor consumatori de substante HALOCINOGENE,pe mana unor HOTI,pe mana unor TRAFICANTI de carne vie,pe mana unor MINCINOSI,pe mana unora care s-au culcat cu sefi in pat,pe mana unor VENETICI,etc.,etc.

  11. Serios, lasa-ti-l în moartea lui…
    Avem 4 polițiști criminali acum!

  12. Ar fi nemaipomenit si in beneficiul exclusiv al PSD-ului. Zicerea lui Dancu ii provoaca deja fiori lui Ciolacu.

  13. Du-te Dragnea-n PSD! Sa faca tovarasii iar fronde impotriva ta, sa scrie iar scrisoarea celor 13 nemultumiti, iar tu sa numesti din nou premieri dintre securistii acoperiti ca sa se bage argati la Joiannis.
    Barem sa se aleaga praful si de tine si de PSD asa cum scrie la carte.

  14. Toata pledoaria de azi de la digi 24 , al lui Dancu , ,,strategul “ psd , prietenul interlopilor din Cluj , așa cum apare intr- o fotografiat la o masa cu acei interlopi este tabloul inconstientei ce exista in PSD.. Social democrația in Europa este in picaj.Dancu asta , la banii lui si la averea pe care o are este cu capul in nori ca si Anca Dragu , o alta ,,parașutată” ca Voiculescu cu sarcini precise pentru a distruge tot ce pot si a semăna diversiuni cu adresa la 50% dintre romanii care nu citesc nimic si cred știri false , care apoi sunt retractate , dar dezinformarea si-a atins scopul.. Se pare ca aceste aspecte si comportamente inexplicabile ale unor funcționari superiori romani arată ca si ,,sfătuitorii “ rusi sunt intr-o mare încurcătura. Cum este posibil ca șefa Senatului , de abia , pusă intr-o funcție esențială sa lanseze neadevăruri in discursurile sale despre un comunist mafiot ca Nastase bronzatul . Cel care a mimat ca se sinucide cu pistolul din dotare , a fost cazat ,in închisoare , de ochii lumii ,fiind acuzat ca a luat șpagă , nu cârnați ci termopane prin intermediul unei mătuși . Se știe ca el a pus pe roate mafia statală prin care se fura si se deturnează banii din bugetele țării începând cu anul 2000. Toate știrile din MASS-media romanesca nu fac decat sa ii umilească pe romani. Sa le demonstreze ca tot mafia comunista conduce de 72 de ani țara.

  15. Nu! Deja era in functie inainte de a fi agatat pentru ancheta si increderea era varza. A facut prea multe rele la adesa cetateanului! Acum dupa etapa „te-am ciuruit”, nu mai vede nimeni in el o victima. Cat despre pnl, usr, plus, se stia de metehnele lor de cand au scos ochii in public dar nu s-a asteptat nimeni sa li se atribuie votul dicteurului tableta buclucasa!

  16. Petrov, un securist turnator ordinar, dupa ce a castigat alegerile a iesit public sa-i multumeasca lui Gusa pentru ca a contribuit decisiv la victoria in alageri, pentru ca a doua zi sa-l arunce pe Gusa ca pe o masea stricata, sau ca pe un securici expirat.
    Dancu, alt parazit securist, o zguduie acum cu revenirea lui Dragnea. Face pe samariteanul.
    In fapt Dancu, Ciolacu, Stanescu, Pandeleasca, Cristescu si restul viermilir securici de prin PSD sunt paralizati de frica doar la ideea ca Dragnea ar putea reveni in partid.
    Taratoarele astea securiste stiu ca vor zbura din PSD daca Dragnea revine, asa ca o zguduie in stil securistic.
    Doar laturi!

  17. E capcanä. Dacä dl. Dragnea se exprimä (si conditiile sunt favorabile revenirii unei mari pärti a electoratului aläturi de Dragnea) in sensul cä ar intentiona sä se intoarcä activ in PSD, 10.08. il va trimite in judecatä cu propunere de arestare si executare a unei noi pedepse.
    Dl. Dragnea are nevoie de räbdare, tact si prieteni cunoscätori. Politica romaneascä la ora actualä e rece, lipsitä de ideal, de umanism. E pragmaticä si compromisä. Un atac frontal al d-lui Dragnea pe baza sentimentelor influentate prin si de dureri, despärtiri, cäderi psihice, dezamägiri, ii va da ultima loviturä. Un eventual compromis intre felul lui de a fi, pe metoda celor ce l-au analizat si atacat psiho-comportamental pentru a-l termina, l-ar duce mai departe. Färä sprijin, de unul singur, ori cu vanzätori oportunisti aläturi de el nu ajunge departe. Mult succes!

  18. caporalui vasilică fără frică după ciolos lingusire si ciolacu ispăsire, vrea să pară analist, conducator al CN al PSD, vizionarul strateg al PSD , dar putini intuesc cât e omul acesta de parsiv, pervers, egoist, machiavelic, cu cifrele si statisticile sale de 2 bani, prognoze plătite din bugetul PSD, reformatorul membrilor fondatori, modernizatorul grupului de la cluj, care din 4 s-a redus la 3, vasile dîncu??când dai afara de pe liste pe serban nicolae si liviu plesoianu, tu te autonumesti reformator saubtradator, lacheu, epolet, zombi???mards la cluj langa rus, boc, ciolos!!esti un impostor calificat, om al serviciilor, intrus si cal trpoian in psd!

  19. Deținutul politic Liviu Dragnea nu va reveni în psd-ul lui Ciolacu.Eu cred că dacă nu se schimba nimic în bine atunci va merge PSD spre Liviu Dragnea Sa vedem daca iese din pușcărie și ce dosare i se mai pregatesc

  20. Liviu Dragnea merita sa fie presedinte in locul alogenului ! Iar alogenii in locul lui la inchisoare ! dar el e condamnat politic de alogenii care ne-au ocupat tara, pentru ca i-a deranjat foarte tare cand a atacat multinationalele corporatiile si bancile occidentale !!!

  21. USR-plus, PSD, PNL, etc..este un un ONG(format din mai multe, dupa interes),construit de părinții copiilor despre care acum discutăm. Vor și ei dar…
    Se întâmplă că unii dintre ei devin „fluierici” conform directivei UE. PSD e cel mai mare fan!????

  22. Cand 66.66% se închina unui hot de case si unui vânzător de copii, adept al politicii corecte, nu e de mirare ca un patriot sta la închisoare. Va fi greu, daca nu foarte greu pentru domnul DRAGNEA. Statul neomarxist paralel antinațional isi va folosi bratul dnaului pentru noi dosare. Cred, din pacate, ca va avea aceeași soartă cu a domnului Nastase sau Severin.
    Dacă am face o comparatie intre Dincu si Șerban Nicolae sau intre Ciolacu si Plesoianu am vedea cam pe unde-si duce veacul social- democratia, adică tot prin pădurea Băneasa si prin cea a ocultei.
    Ps. Cand esti lipsit de caracter, a nu da un telefon ca să te interesezi de soarta unui fost președinte de partid sau a-i face o simplă urare, e un gest asumat de pupincurist Jhoanist securist. Ce nu pot, ei intelege e ca roata se investește, iar insensibili de azi vor ajunge plangaciosii de maine. Voiculescu e cazul cel mai recent. Oricum, domnul DRAGNEA si-a dus cu demnitate crucea. Nu e si nu va fi cazul celor care nu cred în Dumnezeu si nici in valorile creștinătății sau ale umanității.

  23. Nu au reușit s-o mazileasca pe Olguta, încearcă cu Manda. Sigur nu le iese nici asta.

  24. in DEX „REABILITÁRE, reabilitări, s. f. Acțiunea de a (se) reabilita și rezultatul ei. ♦ (Jur.) încetare, în temeiul unei hotărâri judecătorești, a decăderilor, interdicțiilor și incapacităților care rezultau pentru o persoană dintr-o condamnare penală. [Pr.: re-a-] – V. reabilita.” Din pacate pensionarii il urasc pt ca le-a crescut cu 60% fata de Basescu si daca votau in 2020 PSD le-o dubla. Nu au vrut au ales „dreapta” la europarlamentare, pe cel cu „guvernul meu” etc, Actorii, profesorii si medicii pt le-a crescut/dublat salariul fata de Basescu/PD-L=PNL, angajatii cum minim pe economie pt ca le-a dublat/triplat de la 690 brut,adica 450 net la 1200 lei net. Poporul roman URASTE BUNASTAREA, IUBESTE SARACIA, INCHIDEREA SPITALELOR, chiar moarte prin lipsa asistentei medicale luni de zile pt alte boli decat Covid. Din pacate Dragnea nu are de ce sa se intoarca. A avut ideea de refacere a economiei ceea ce este impotriva interesului UE care doreste distrugerea tarilor „foste”/mici. Numai Ungaria si Polonia au putut sa se opuna pt ca nu au vanzatori, falsificatori si speculatori la vatf.

  25. Da ,dar multor calai politruci si Tartorului lor le este frica de condamnatul politic Dragnea si nu stiu cum sa-l tzina inchis pana la adanci batraneti,pregatind calaii si alte facaturi de dosare contra lui Dragnea,pe care sa le scoata pe rand,ca sa nu se „contopeasca”,ca cu golaniile cu care l-au bagat in puscarie nu i-au convins nici macar pe fanaticii lor iohansti ca ar fi avut ala vreo vina,sau ca ar fi fost vreun corupt pentru ca avea casa cu iesire la doua strazi,cand altul,bugetar smecher de la cap la coada,care domneste el linistit peste fraieri de unde trage toate sforile cu inventatorii de dosare penale contra romanilor cu adevarat patrioti,avea sase case cu iesire la,cel putin,sase strazi,fara sa plateasca impozit niciun leu pentru obtinerea banilor cu care zicea el ca a achizionat casele „cinstit” nevoie mare.

  26. Dacă vor, le iese!
    Toți sunt la fel! PSD-UL este cel care a inițiat cu „proiectul fluiericiul” în fiecare instituție publică.
    Cu fonduri europene, normal.?
    Dacă nimeni nu pateste nimic, orice s-ar spune despre ei, ăia sunt.
    Eu zic să-i iubim că au inventat o altă formă de ne lua banii nefăcând nimic.

  27. Acum imi explic ura viscerala fatza de mine a lui „marius”,am dat cu el de pamant cand se semna altfel si sustinea repetat
    si cretinoid caKapo-ul ar fi fost ales de 66,66% dintre romani,deasemenea pentru exteriorizarile antisemite initial tot cu
    alte pseudonime! Am fost mereu constient ca lovind intr-o BEST ie securista dau intr-o duzina, dar mi-am asumat acest risc
    major pentru ca o uriasa marsavie e sa te multiplici pe forum, ca in viata reala cu mai multe identitati…Tot ce spune acest „marius” despre Dragnea e adevarat, neadevarurile fiind „statul paralel neomarxist”, acest stat fiind bolsevic, dar
    recunoscand asta isi nimicea subterfugiul cu khazarii… De Plesoianu nu cunosc multe, in afara luptei sale pe care si eu
    o impartasesc in totalitate cu Securitatea baso-yohanist-KoeveSSista, dar de Nicolae stiu ca a fost participant activ la inscenarea din decembrie 1989, dar cu atat mai mult ii apreciez pozitiile ferme care indirect demonstrau ca-si face mea culpa!!! Dragnea l-a evitat din acest motiv si a picat in plasa Securitatii!!! Exact ce sustin mereu, nu stim cine ne sunt
    adevarati prieteni si cine dusmanii reali, situatie imposibila intr-o societate normala, fara marxisti/securisti/bolsevici care in 175 de ani au dezvoltat o strategie infailibila de A MANEVRA PERSOANE SI MULTIMI IN…ORB!!! Asta nu a inteles acest „marius” pe care intr-o vreme l-am apreciat…Dragnea a fost distrus de Securitate si Comintern, nu de…”oculti”…

  28. Este greu de crezut ca va mai veni la conducerea tarii PSDragnea si oamenii lor ca sa faca bine romanilor,sau sa mai vrea asa cum au facut,si cum actualii iohanisti nu au sa faca nici in doua zeci de ani,ridicand pesedistii nivelul de trai al tuturor romanilor fiind ei pensionari,angajati bugetari,mici patroni si angajati in privat,taranii pietzari si crescatori de animale,care toti au dus-o mai bine din cauza ca Dragnea si Valcov,plus ceilalti fosti guvernanti,au stiut sa pompeze mai multi bani in piatza si in toata economia tzarii,fapt ce a facut ca tzara toata sa aiba cel mai mare procent de dezvoltare din UE.Si asta numai IN TREI ANI,cand invidiosul matze fripte Iohannis,care tot tzopaia si inca mai tzopaie cu vrajeala ca „pesedistii au distrus tzara”,ca nu le-au lasat-o lor perfecta ca sa o fure,sau s-o vanda,fara sa mai aiba nimic altceva de facut si ei,iar invidiosul si gasca lui nu au facut NIMIC intr-un an si jumatate de cand orbecaie la guwernare si isi ascund incompetentza non-stop dupa covid pe care dau vina,dar nu se impiedica in covid de loc atunci cand au ei interes sa faca alegeri ilegale in pandemie,sa confiste toata justitia prin desfiintarea SIIL-ului,sa-si bage toate neamurile peste tot musai in functii de sefi,zicand ca „depolitizeaza”,sa bage tzara in imprumuturi pe care nu le justifica,sa le taie ilegal pensii si salarii tuturor fraierilor si multe alte smecherii pe unde nu le este frica de prezenta covidului dupa ei sa-i bage la ATI ,la intubare,cu gastile lor de interlopi adunate in asazisa Coalitie.

  29. Cu conditia sa faca curatenie in servicii si externe adica sa dea toti minoritarii afara si toti oamenii lui sorosh.

  30. E bine sa revina. Ca apoi sa dispara cu tot cu partid. Dar poate o coopteaza si pe Sosoaca,o Dancila mai guraliva. Tara are nevoie de shou proaspat. Sa tina prostii ocupati.

  31. – Liviule! Hai, frăţioare înapoi la familia ta! Să ciordim ca în vremurile alea bune!

  32. Va dati seama ce experienta a acumulat dupa absolvirea a inca unei facultati? Si mai ales cu ce pofta de acaparare vine dupa perioada de abstinenta?

  33. vai de capetele romanilor…doar atat putem se pare….se pare ca nu exista o cale de mijloc a LIBERTATII. doar „tatuci”. ori tatuci fascisti ori tatuci bolsevici, orice dar nu ce trebuie. mutu din deal si acolitii „digitalizarii” naz s ziste, bombonel si o_o-le, madame meme raza-cercului, duoamna cu fire-cercieeeel, si tatucu’ de Teleorman… ROMANIA TREZESTE-TE!

  34. Nu uita vorba din batrani: „Cine rade la urma rade mai bine”. Pt ca Romania sa fie ca Polonia va trebui ca o mare catastrofa sa zguduie occidentul…

  35. In gandirea multora s-a instalat ideea penibila potrivit careia coruptii , incompetentii , pilele, agitatorii si activistii propagandei care pretind ca sunt patrioti, nationalisti, credinciosi, aparatori ai traditiei, sunt aia buni, de-ai nostri, pe cand coruptii, pilele si incompetentii rai sunt cei ai globalistilor. In politica autohtona nu exista reformatori, ci numai conservatori, adepti din toate partidele ai mentinerii status-quo, de fapt profitori care , desi unii protesteaza impotriva purtarii mastilor care sa previna infectarile, in realitate se ascund in spatele „mastilor” dedicarii fie binelui comun, fie asa-zisei lupte impotriva coruptiei. Obiectivele lor sunt sa beneficieze de functiile cele mai bine platite si de privilegii speciale, sa locuiasca in Capitala, sa duca impreuna cu apropiatii o viata la standarde de lux si/sau sa fie la adapost de justitie.De fapt, globalisti adevarati sunt oamenii care merg la cules de capsuni sau sparanghel, sau care pleaca pe cont propriu sa lucreze in afara; restul(in mare parte) sunt profitori din politica interesati sa obtina salarii mari , privilegii, si/sau sa locuiasca in afara, dar care depind de slujbe oficiale(diferiti reprezentanti alesi sau numiti). Cei din urma(politicieni) sustin sau, dimpotriva, critica globalismul in masura in care pot obtine avantaje(merg in afara, obtin castiguri mari, pot sa calatoreasca sau sa isi trimita copiii la studii, sau chiar sa se stabileasca in afara) de pe urma pozitiei lor.

  36. De 1 Mai 2021 , cu Mici si Bere ! Hai Liberare !

  37. Deci numai cine pleaca din tara este vizionar. Vrei sa spui ca omul de la benzinarie, din mall sau din spate care faca contractele cu furnizorii, functionarii din banci, din hoteluri, ateliere/fabricute ”pe orizontala” pt Auto, sunt toti niste profitori. Nu i-am pus pe dascalul copilului tau, moasa care te-a adus pe lume pe tine sau o ruda, etc. Pt tine cine munceste cinstit in Romania este un profitor si un aventurier care viseaza sa dea lovitura in alta tara este un progresist.
    Va urez succes si drum bun. In tara vor ramane doar cei adevarati indiferent de etnie, rasa etc. Cei a caror radacini vechi sau noi s-au infipt in acest pamant. exemplu: un sud corean care si-a facut o mica ferma de verdeturi proaspete, e un englez care a dezvoltat ceva intr-un sat. Ei sunt sau vor deveni cetateni romani. „Omul sfinteste locul”…

  38. @ te compatimesc..
    Comentariul meu este despre profitorii din politica, incompetenti, corupti, sau pile, nu despre „vizionari”. Nu am scris nimic rau despre intreprinzatorii particulari si angajatii la particulari sau la stat, romani sau straini din tara, sau despre oamenii care merg pe cont propriu sa lucreze in afara in diferite profesii, inclusiv la cules de legume sau fructe. Puteti sa il recititi pentru o mai buna intelegere.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.