Adversar dificil pentru Halep la Madrid

În urma tragerii la sorți de marți, Simona Halep și Sora Cîrstea și-a aflat adversarele din primul tur al turneului de tenis feminin WTA 1000 de la Madrid. În cursă pentru un loc pe tabloul principal se mai află Ana Bogdan și Irina Begu.

Simona Halep (3 WTA), favorită numărul 3 la Madrid Masters, o va întâlni în primul tur pe jucătoarea din Spania Sara Sorribes Tormo (46 WTA).

Sara Sorribes Tormo a cucerit primul titlu al carierei în martie, la Guadalajara, câștigându-și o reputație de luptătoare, după ce a câștigat trei dintre cele mai lungi 25 de meciuri ale anului, impunându-se, în două rânduri, după ce a salvat minge de meci. Ea va fi cu atât mai puternică, cu cât va evolua în fața propriilor suporteri.

Simona Halep, care a câștigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017, va întâlni una din cele mai dificile adversare ale sale în primul tur, din acest sezon.

Site-ul wtatennis.com a făcut o predicție referitoare la posibilele confruntări din turul 3 al competiției, iar, conform acestora Simona Halep ar urma să se confrunte cu Elise Mertens.

Sorana Cîrstea (58 WTA), beneficiară a unui wild card din partea organizatorilor, va juca în primul tur cu jucătoarea americană Jessica Pegula (33 WTA).

Predicții wtatennis.com pentru turul trei al openului de la Madrid:

[1] Ashleigh Barty vs. [14] Iga Swiatek
[9] Petra Kvitova vs. [7] Kiki Bertens
[4] Elina Svitolina vs. [15] Johanna Konta
[10] Garbiñe Muguruza vs. [8] Belinda Bencic
[5] Aryna Sabalenka vs. [12] Victoria Azarenka
[13] Elise Mertens vs. [3] Simona Halep
[6] Karolina Pliskova vs. [11] Jennifer Brady
[16] Maria Sakkari vs. [2] Naomi Osaka

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. La Madrid tot ce e romanesc,bulgaresc,Europa de est adica,e din lumea a-III-a.Concentratia cea mai ridicata de droguri din apele reziduale spaniole o are Madridul dupa care e Barcelona.Nu se spun sub nici o forma procentele ca e mare rusine,deci Halep si toate sportivele noastre de cite ori vor evolua in Spania vor avea intodeauna parte de o „apreciere” deosebita.La asta au contribuit mult si aia care-si vind copiii si nu scrie pe pasaportul lor romanesc ZIGEUNER.

  2. Ptr Halep este dificila si o adversara de pe locurile +100, ce sa mai discutam despre una de pe locul 46!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.