România euriopeană, România norr-maa-laaă, România lucrului binee fecut

Transportul public din capitală se scumpeşte

 

Pai ce, bre? Nu v-au semnalizat nea Klausica, nea Mucecea si gasca de pitigoi sa va luati biciclete nu cu mult timp in urma cand se trageau prin Bucale??Nerecunoscatorilor. E ceva de vis sa iesi din casa nespalat cu lunile, gunoaile te ,,incanta, vizual si olfactiv, la fiecare colt de strada, șobolani mari caâ pisicile la fiecare pas cu pas, capuse, tantari, roiuri de musculite care se tin lipca dupa fundurile mucecenilor. Inaltator, bre. O adevarata capitala euriopeana. Da sa fiti mandri dragi muceceni ca in Bucale, nea Klausica tine un congres cu invitati de marca în dealul Cotrocenilor despre problemele Europei. Hi..hi..hi..România euriopeana, România norr-maa-laaa, Rominia lucrului binee fecut. Pas cu Pas. Nu uitati ,,dragii miei,romanii miei,, PeeSeeDee e vinovat.Jooos psd. Jooos ciuma rosie. Ghinion.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

15 Comentarii

  1. Micuțul Paris cu papion format din saci plini de gunoaie politice la 40 de grade celjos! Singura bucurie pe care o am in prezent, sa vad cat de dezinformați sunt miticii și cât de leneși și lipsiți de inițiativă sunt.Sa vina americanii să le ridice gunooeunoiele sau sa o demită pe frantuza cu sarutul neomarxist al lui Macrou afumat! Succesuri EBA care trebuia să inceapa și ea de undeva candva. Dar o bucurie mai mare decât să văd șobolanii inmultindu-se exponențial este că se scumpesc călătoriile printre șobolanii cat pisica cu burta la gura!

  2. „Iou nopot kivanok PeiSeiDei !Ce intelegeri a facut Dragnea cu ungurii?Se lupta sa vanda ardealul ungurilor ?!Ce intelegeri a facut Dragnea cu evreii??!! Jos ciuma rosie ! Dragnea la puscarie” ! Romanii se „mandresc” cu asa presedinte ????!! De fapt chiar asta merita romanii ! ????

  3. Corect
    Dragniia-i de vina !
    Hi hi hi hi hi .
    Bucurestenii si romanii trag foloasele votului lor la presedintie .locale si parlamentare
    Pentru ca merita .

  4. Cine nu sare ia condamnare! Aceasta este maxima care trebuie scrisa în scoli deasupra tablelor digitale. Pe vremea mea când am intrat prima data în liceu deasupra celor două table de sticla scria : ” Corabia vieții fără muncă n-are lest!”

  5. GuWernul Meu si puterea „de dreapta”, cum isi zice, a facut Treaba Mare. Mare-mare.
    Maretzele realizari PNL+USR datorii, cat PIB-ul Romaniei, liber la sobolani, ca-s animele protejate de USR+ si Clopotilda, Bucurestiul e capitala tomberon. Terenurile agrigole instrainate, padurile la pamant cu pile de rigoare, de la Cotroceni si austrieci sa scoata ursii din paduri sa-i impuste artistocratia westica, care vine la safari in colonii lor din in Africa, acum vin la Presedintele Neamtz.

    Cand sunt intrebati pe ce-au tocat zecile de miliarde, SECRET. Sar ca lasa vine banii PNRR si nu ne-necam. ALte imprumuturim ca datoriile liberale vor fi platite in secolul viitor.

  6. Pai noua romanilor ne-a putit PSD ca ne-a marit salariile si pensiile si am votat drept multumire PNL si USR ca sa-ne sature de bunastare si fericire. Credeam noi. In fapt i-am adus pe netrebnici la putere ca sa ne mareasca preturile la utilitati si sa transforme Bucurestul in crecatorie la liber de sobolani. Inca putin si tara se va numi Sobolamania. Mai mult ca sigur, mi-e greu s-o spun dar suntem in realitate un popor de imbecili. Ne inchinam la icoane dar de votat ii votam pe slujbasii Satanei, pe alogenii de alte religii sau atei care-si bat joc cum vor ei de Romania.

  7. Liberalismul e fructul imperialismului britanic. Problema e ca sint in proces de dizolvare. Acea elita bancara pierde friiele puterii. Au imbatrinit si nu au avut un plan b. Adevarata piata libera vine cu energie libera, cinepa, mincare nemodificata genetic, fara vreme modificata adica pace. Si cum simplu mai reusesc sa spele creierii tuturor. Monedele crypto vor da de podea cu minciuna liberala. Increderea e dusa departe. Multinationalele vor fi puse la respect.

  8. Pluseristii astia doi adusi pe capul bucurestenilor de securitate si-au dat in aceste luni proba neputintei, a incompetentei si a iresponsabilitatii. Sunt doi neispraviti. Pana si Almanahe a fost de sute de ori mai capabil ca astia doi ca primar de sector. Se pare ca si fritzul manelist de la Timisoara le calca pe urme.

  9. Plicușor Ban a adus apa caldă și Clotilde din Guadalupe tomberoanele cu șobolani, parte a proiectului de țară România Educată.

  10. Un sobolan bântuie prin Bucuresti. E imaginea neomarxismului. Sapte mate curioase s-au strâns în Centrul Vechi ca să miaune la franțuzoaică cu dantura cabalina in speranta ca fermentatul gunoi nu va fi ridicat, ca ele sa poata sa-si organizeze regatul globalismului cu coada de gunoi descompus. Clotilda ieșită la plimbare a rămas profund marcată de blană pisicilor cuvantatoare si a decis, printr-o hotărâre de toaletă publică scarsnitoare, sa le ridice un palat al gunoaielor poleit cu polei din aur înghețat. Dumnezeule! Dacă psdeul era la guvernare acum Bucureștiul fierbe la foc maxim ca oala de ciorbă sa explodeze. Acum, bucureșteni se resemnează. Au toate atuurile de partea lor, inclusiv șobolanii din strada si de la putere. Despre sobolanul șef nu mai amintesc, ca să nu-i deranjez somnul prostiei universale in care se visează încoronat regele rozatoarelor.

  11. AVEM CE MERITAM, NU? pana ce romanii nu ies in strada sa isi CEARA DREPTURILE SI VIATA INAPOI, aceste slugi vor inainte in „planul” sorosh/schwab SOLVE ET COAGULA. treziti-va! ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI !

  12. Romanii ies in strada numai cand sunt impinsi de la spate de Securitate recte SRI de astazi. 16.000 de srist impreuna cu cel putin 500.000 de informatori plus membrii familiilor lor care baga fitile la nivelul intregii populatii a Romanie, plus trusturile de presa controlate de SRI atata populatia credula s-o scot in strada. Asa ca romani dormiti linisti, SRI vegehaza pentru voi sa va umpele de sobolani. Atat sobolanii de pe strada dar si cei politici care va fac viata grea, rect usistii si pnlistii. PSD nu a fost bun pentru ca a marit salariile si pensiile, SRI a scos romanii in strada impotriva PSD si pana la urma acest pierzand alegerile au venit la putere argatii lui Johannis sa va jupoaie de piele acum. Ati vrut neamt corcit la Cotroceni, asta aveti, Viorica va state-n gatz s-o aveti Presedinte de Tara. Un neamt corcit care va ajuta sa traiti acum impreuna cu sobolanii. Asa ca romani dormiti linistiti: Johannis va soboloneste bine!!!

  13. Ea adevarat ca s-au luat comisioane la imprumuturile facute de guvern ?

  14. CATI DIN CEI CARE AU PRETENTII DE GUVERNANTI SAU DIN CEI CARE SE VOR CONSILIERI AI BUCURESTIULUI AU MINTEA INTREAGA ,CAPUL PE UMERI ????. SUB FIREA V-ATI UMPLUT DE PLOSNITE,TANTARI ,CAPUSE ,IAR SUB NICUSOR SI CLOSCA ARMAND DE SOBOLANI !!,CAT DE IRESPONSABILI PUTETI FI CAND STITI CA ODATA CU SOBOLANII VA PUTETI TREZI CU RABIE,CIUMA,HOLERA ???.
    DUPA CUM SE VEDE LEPRA S-A INSTALAT SI ISI FACE PE ZI CE TRECE PROZELITI LA TOATE NIVELELE,COVIDUL ESTE O GLUMA COMPARATIV CU PROSTIA , LACOMIA SI IRESPONSABILITATEA VOASTRA A GASTILOR NOI AJUNSE LA CIOLAN.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.