Cum e atmosfera în PNL după campania internă

Alegerile din PNL au intrat pe ultima sută de metri.

Întrebat, luni seara, la Realitatea Plus, cât de des vorbește cu președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban a spus: „Comunic cu președintele Iohannis. (…) Am comunicat și în această perioadă. Știți foarte bine că nu răspund la asemenea întrebare”.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu premierul Florin Cîțu, contracandidatul său la șefia PNL, Orban a răspuns: „Comunic și cu domnul premier, ultima dată la Consiliul Național. Am comunicat la Biroul Politic Național și ne-am întâlnit la Târgu Mureș și la Congresul UDMR și ulterior am fost împreună la filiala PNL Mureș, unde Florin Cîțu și-a prezentat moțiunea”.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă este sunat de premier, iar președintele PNL a spus că mai mult el este cel care inițiază apelul.

„Mai mult eu sun. Sunt omul care totdeauna dau sfaturi bune și nu sun oamenii degeaba. Sun că am un motiv, nu un motiv personal, ci este un motv care ține de interesul partidului sau de interesul public”, a spus Orban.

Președintele PNL a fost întrebat și dacă practică golful, așa cum a îndemnat președintele Klaus Iohannis.

„Sunt om ocupat, nu practic golful. De dimineaţă până seară sunt în activitate. Golful presupune să ai un venit mare, peste medie şi presupune să ai şi timp ca să joci golf. Până nimereşti găurile alea de pe traseu, de pe pajiştile alea îţi ia un timp destul de îndelungat”, a spus Orban.

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la clubul de golf din comuna Pianu, județul Alba, și a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulți români să descopere acest sport, care oferă multe satisfacții. La rândul său, premierul Florin Cîțu a fost la Vama Veche.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

  1. E bun și pnl-ul la ceva! Țurcan a făcut un pas înainte și le-a băgat card electronic de pontare a bugetarilor din ministerul „muncii” conectat direct la softul de salarii și pendii. E mai tare ca Violeta care a dat afara liftiera!

  2. Atmosfeara infractionala de tip clan mafiot prostesc! E care pe care!

  3. Situația e de vis…horror. Aripa-Satanei, adică aripa drăcească a ficțiunilor liberale din spatele SuperMani…pulatorului prim-sinistru cu metehne triviale, se comporta ca falsificatorii de bani. Și cum bine se știe, moneda proasta o alunga pe cea bună, iar ei trișează cu zel. Iată de ce SuperGollum Ciltu doarme și viseaza că va fi luat drept moneda de aur. Ascultați ce nu e suna. Să juri că e de aur. Nu, n-o frecați, că se teripreaza. Că, deh, dacă vrabia malai visează și nebunul balamuc, e musai ca insipidul Superfiara sa viseze…VISUL unei nopți de Fiară. Satul Ciltzache-ntr-un târziu de mintea-i golănească, bau o cana de rachiu, porni să pufăiasca. – Cobori in pat Lucifer bând, pe-un fum de marijuana. Eu sunt piswaser liberal, iar ura-mi este mana. Așadar, Pruncul forței malefice, SuperNulitateaCiltu e cuprins de furia uciderii. Cum? Să bage pe gat ceea ce nu poate fi înghițit.

  4. Situatia in PNL e incordata,in ultimele 4 zile inaintea congresului se va umbla cu morcovul bine infipt!
    ca in celebrul cantec:
    „Fetele mari sareau coarda
    vasazica se-ncordau
    Iar nea Nae facea baie
    vasazica se-nbaia
    Vive le prostocratie!

  5. Orban va fi presedinte PNL in schimbul tacerii . Asa a venit ordinul de la Germania.

  6. Evident ca nu golful e oful fostului premier si acum si probabil fost sef de partid .Doar nu om fi atit de naivi incit sa il vedem pe „fostul ”cu crosa de golf in mina . Va imaginati cum ar fi fotografia ? Deja ma cuprind lacrimile de atita ris .Cu pasi mari alegerile din PNL vin tavalug peste cei ce au in singe Dreapta Romaneasca ,ce este in acest moment reprezentata doar de PNL, vad cu uimire cum USR a sters-o englezeste spre stinga si s-a aliat cu AUR . Ba si mai mult : cer PSDului sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui CITU .O exista oare o astfel de cere democratica si in alta parte ? Oricum sansele fostului premier sunt putine si scad zi la zi . Nu a reusit ca impreuna cu USRPLUS (asa cum a incercat si in alegerile parlamentare ) sa faca mare brinza .Nici Citu nu este plecat de la sefia guvernului , nici USR nu mai este la guvernare (au fost scosi de peste tot ) nici Orban nu cistiga partidulnumit PNl .Iohannis cistiga pe toate fronturile si pina in 2024 are tipsuficient sa faca ceea ce PNL a promis .Cit despre jocul de golf ce sa mai vorbim : ai nostri ca brazii …. joaca risca , poarca sau barbut ,descoperind in ultimul ceas presupusa nationaliate a acestor jocuri atit de incintatoare , ca doara goful este pentru mujici .

  7. Cum sa fie atmosfera ?
    TRISTA …
    Si-au jucat partidele (pnl si pdl) la „ruleta ruseasca” …

  8. @mafalda: „politica este arta posibilului”( Otto von Bismarck)daca USR PLUS,o colectie incredibila de cretini cu staif si studii ‘afara’), a considerat ca e jignire si s-a basicat la faptul ca un prost magna cum laude e dat afara de la Justitie(pe o treaba pe care Tudorel Toader o rezolva intr-o juma de ora,prostului userist ii trebuiau 4 ani) inseamna ca destinul USRPLUS e in opozitie,exact ca in cazul AUR,in trecut Romania Mare,etc
    PNL cu UDMR si sustinere PSD pot guvernba tara si imparti frateste banii PNRR,asta e miza!

  9. La astia in partid pute a toaleta
    Cam asta-i atmosfera inainte de Congresul tradatorilor de tara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.