Ce mai zice Ciolacu despre moțiunea de cenzură?

PSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională o va respinge pe cea a USR PLUS şi AUR, spune Marcel Ciolacu.

„Categoric, vom depune moţiune de cenzură şi există o decizie clară, după decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota acea moţiune de cenzură (cea depusă de USR PLUS şi AUR – n.r.). Dacă există conflict, PSD va depune imediat moţiunea de cenzură şi îi invită pe ceilalţi să voteze. Dacă vor dori să o şi semneze, va fi cu atât mai bine. Avem o singură condiţie: nu poţi să te referi într-o moţiune de cenzură la o persoană, trebuie să te referi la toate partidele care au făcut parte din acea coaliţie care a guvernat România”, a spus Ciolacu, miercuri, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă va renunţa la depunerea unei moţiuni de cenzură în condiţiile în care situaţia epidemiologică este din ce în ce mai gravă.

El a adăugat că PSD va depune moţiune de cenzură pentru a da cât mai repede jos Guvernul Cîţu, indiferent dacă va obţine sau nu semnăturile parlamentarilor USR PLUS şi AUR.

„Corect ar fi ca cei de la USR şi AUR să vină, cum eu am anunţat că voi vota, să vină să semneze alături de noi. Eu nu pot să scot din textul moţiunii că USR nu a fost la guvernare, că domnul Barna, vicepremier, nu are atribuţii în ceea ce priveşte coordonarea Ministerului Sănătăţii şi acum avem de-a face cu o asemenea pandemie. Nu pot să mint romanii cu aşa ceva”, a adăugat liderul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. tremura, ca este necesar sa iasa in presa si sa convinga electoratul sa aiba rabdare pana la Pastele cailor verzi. Daca nebarberitul asta cu mutra de om al strazii mai se scuza mult, eu imi schimb logica de vot macar sa votez un om decent nu unul prabusit.

  2. cine mai pierde timpul ascultand sau citind minciunile acestui mascarici ,o jalnica sluga securista tradatoare ?individul va invoca 1001 de motive pentru a face ceea ce a facut de cnd a fost impus de gradati ; adica NIMIC !

  3. Nu contează ce moțiune va trece, dacă va fi votata una din ele, după moțiune sub pretextul pandemiei PSD va vota guvernul CATU 2.

  4. Tovarășul bate câmpii. Bate apa-n piuă și piua-n apă. Spune ce i se spune, conform regulamentului. Iar regulamentul nu el, insignifiantul preș, l-a făcut. Ștabii l-au facut. Ștabii îl trag de sfori, de barba, de limba și-l scot in frunte, ca pe un paduche-lat. Asta face parte din fisa p(r)ostului de preș PSD care sta capra cu botul la ugerul Mafiei IohanNessus & SuperGollum Ciltzu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.