Elena Udrea, după verdictul pentru Băsescu: Marș!

Reacție furibundă a fostei blonde de la Cotroceni, după decizia de miercuri a ICCJ care consfințește că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Elena Udrea și-a ieșit din pepeni. Iată ce scria ea pe FB:

Deci ICCJ a decis definitiv ca fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a colaborat, in acceptiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat. Si nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac si ne influenteaza viata azi in Romania si in lume!
Schimba decizia Inaltei Curti cu ceva performantele sau erorile facute de Traian Basescu ca Presedinte, Primar sau ministru? NU!!!
Daca am fi aflat inainte de votul din decembrie 2004, care l-a facut Presedinte, ca Traian Basescu, despre care toti adversarii politici spuneau atunci ca nu ar fi putut avea cariera profesionala fabuloasa in marina comerciala fara sprijin de la regimul comunist, a povestit in scris de doua ori, despre ce au facut niste colegi ai lui in vacantele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Nastase?????????????????
Eu sigur nu!
Mai ipocritilor! Nu va e rusine ca pupati azi in fund pe toti turnatorii la “”Noua Securitate”, ii lingeti si ii faceti eroi pe toti lasii si toate scursurile care s-au imbogatit prin afaceri cu statul si apoi s-au pus la dispozitia “statului de drept” de azi, cu turnatorii ordinare cu care au aruncat oamenii in puscarii si au distrus vieti si cariere?
Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rau, mai nociv ca Securitatea lui Ceausescu, dar va pute ca Traian Basescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, in anul 1973!!!!!, (cand tot poporul nici nu indraznea sa gandeasca impotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanta ale unor colegi cu turiste poloneze???
Nu va e rusine??? Mai ales voua, nemernicilor, care ati ajuns sa va citeasca altii rahaturile de pe paginile de Facebook, crezandu-va niste lumini, doar pentru ca “turnatorul” Basescu v-a facut “cineva”?
Mars inapoi in groapa de gunoi moral a societatii, unde va e locul si de unde nimeni nu o sa va mai ridice a doua oara!
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

53 de Comentarii

  1. ” „Nu va e rusine ca pupati azi in fund pe toti turnatorii la “”Noua Securitate””

    Ne scuzati, doamna, c-am indraznit. Revenim imediat la dumneavoastra!

  2. Dacă bandita asta nu este cauzată la Târgușor, alături de cealaltă scursură, Ioana, asta e, ne varsa in cap toate lătutile din mahalaua de unde a fost fătată.

  3. Biiine, blonda vopsită! Păi dacă voi nu vă susțineți între voi…În altă ordine de idei, tovarășul Băsescu e un mincinos. A zis ca nu a colaborat dar onorata instanță a zis ca nu-i așa.

  4. Tupeu de (editat). La Mărcuța e locul ei, nu la afaceri de milioane de euro cu securiștii chiorului! Au ajuns toate (editat)să ne dea lecții. Ptiu!

  5. „liceean fiind la un liceu cu profil militar, in anul 1973!!!!!”
    -cica gaurik din obraz o are de la Revelion ’71……
    (cum gandea Militia:
    „Iată-ne în 21.12.1989, ca de obicei la lucru, liniştea oraşului fiind tulburată în acele zile de un viol în grup asupra unei eleve iar preocuparea noastră era să dăm satisfacţie unei mame disperate.”)
    (vezi sa nu punem blesteme!)

  6. japitza mistifica:
    in 1973 nu mai era basedia „liceean”,
    poate dadea iama prin liceee….

  7. Haoileu, a insultat iubirea primdonei de Pleskoi!
    Ce performante a avut Petrov, doar la dat pe gat sticlele cu whisky, la hahait ca boul si la mintit la ora cucului.

  8. Caligula imperator/și-a făcut calul senator/Nicolae mai sinstru/și-a făcut iapa ministru…e un banc vechi!observați asemănări?
    Lenuță draga.nu-ti ajunge?lovele,un copilaș cu Popeye,celebritate!
    Hai mucles

  9. Lăsând la o parte limbajul care poate nu este de Ambasador cu alte cuvinte spune că Securitatea pentru care a livrat Băsescu a făcut mai multe pentru România decât ceea ce face Securitatea actuală care doarme sub umbrela NATO …da sa trăiți se face e bine … așa sa fie ….are și Udrea Dreptatea ei

  10. Nu l – am votat niciodata pe Basescu. Nu pentru ca era securist sau colaborator cu fosta Securitate. Nu l – am votat pentru ca am inteles ca era colaborator si cu noua Securitate, aia care spala cizme americane…. Elena Udrea a foarte abila, e ca Basescu. Ea vrea sa ne induca ideea ca Basescu a colaborat doar cu vechea Securitate, ca ea stie ca tara e plina de prosti care nu vad ca noua Securitate amerloca este cu mult mai rea decat vechea Securitate si plina de smecheri care au facut avere injurand vechea Securitate. Acu, nu zic ca vechea Securitatea facea mare branza devreme ce Seful Statului pe care era platita sa il apere…..cu concursul ei a ajuns in fata plutonului de executie in doar 48 de ore. Dovada ca Statul era prost aparat, un fel sat fara caini in care galeriile de fotbal reunite rastoarna Guvernul in 24 de ore. Si din aceasta pricina NU cred in valoarea vreunui politician roman. Ii consider pe toti incompetenti si ticalosi. Ca sa dea bine la public se dau mari rusofobi….ori eu am zis ca rusofobia e boala mintala daca nu e prostie totala….asa cum sunt si xenofobia,antisemitismul, rasismul, fascismul, nazismul. Nu stiu ruseste, nu am fost in Rusia.

  11. Ce tupeu are mincinoasa! Fa tuta naibii, pe cine crezi tu ca prostesti, cumva generatiile tinere de dupa 1989? Iti spun eu tie, fa tita naibii: Marsh la containerul societatii scursura!

  12. Are dreptate, „Petrov”, inspirat de „Horia”, a sifonat din patriotizm !

  13. „Si nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac si ne influenteaza viata azi in Romania si in lume!”

    Da,mai, „baba Vanga”, dar tie si clicii tale de tradatori dintre care don Basescu Petrov s-a declarat stat ticalosit,stat mafiot”
    v-au umplut sacii si traistele in schimbul vinzarii tarii si a lasarii a milionae de romani pe drumuri!
    Iar voi ati profitat,huzurit ,inainte la ospat ca il aveati pe sef in frunte !
    Ca niste parveniti ordinari ati distrus industria,agricultura, cu Macovei ati vindut terenul Romaniei catre UE si ati facut „reforma justitiei”care,iata,azi nu iti mai da de cap -„babo Vanga”!Te tavalestic ca esti nevinovata si nu te leaga pt.averea colosala ,mosii si hoteluri ci pt o mita pe care nu ai luat-o!asa a facut Macovei „reforma legii”,strimba, strimba ca si voi !esti mosiereasa ,esti luptatoare,esti nedreptatita – cine nu este in statul mafiot ?
    Soarta
    tarii putea fi alta daca,
    da ,SECU nu devenea sluga -CIA-KGB intelese pe deasupra Romaniei! Dar,Petrov era bin e”ales”ca face exact doua turnatorii fiind expert -V-E ,deci avea „performante”multumitoare!
    Cum mai stati cu degetul la nas?Merge?

  14. Voi toti ati construit aceasta groapa de gunoi,fara sa va dati seama ca o sa cadeti si voi in ea.Ati construit-o pentru oamenii de rand,asa cum fac toti, fara sa se gandeasca,ca in viitor vor fi victimele a ceea ce construiesc[,legi,institutii,grupari de interese si cumetrii]Vinovat este si poporul a acceptat si a inghitit tot ,sperand ca o sa fie mai bine sau dupa cum zic toti,,asta e,nu avem ce face,,Da noi poporul ,ce vina am avut[in afara de suportat,de acceptat]sa ne distrugeti financiar si pshic?Cand altii se plangeau de nevinovatie,de persecutie,de nedreptate unde erati? [ex Dan Diaconescu]Acum tipati ca din gura de sarpe,de moralitate,de nedreptate,de tradare,de pupincurism etc
    Noi suportam de 32 de ani nedreptatea,injosirea,minciuna,inrobirea,frica de a nu avea bani pentru ziua de maine.

  15. Scuzati ca intreb,de Emil Constantinescu ce spuneti?
    Emil Constantinescu: Traian Basescu este ofiter acoperit(in mai 2010)
    Ceauşescu,Iliescu şi Constantinescu au avut relaţii complexe cu Securitatea, dar reflexele lor fundamentale au fost de activişti, nu de securişti.
    Emil Constantinescu, născut la Tighina, Transnistria, a avut parte de o biografie bine coafată, care să facă să pară că fostul Președinte e un individ ilustru! Am văzut cu toții, atunci când a fost președinte, cât era de ,,deștept’’,vezi Tratatul cu Ucraina ! Constantinescu e fostul conducător al organizației PCR din cadrul facultății de geologie, Universitatea București! Foștii studenți știu că era un profesor șters, fără valoare, obedient regimului comunist!
    Traian Băsescu, deşi fost membru PCR, nu are structură de activist ,este primul preşedinte în care a predomint spiritul securist
    Cum spunea Doru Buscu :”Nu există zonă a Puterii din care să nu răzbată teribila duhoare a Securității, fie ea veche, fie nouă”(Catavencii mai 2019)

  16. Tatarul Petrov merita Statuie in fata Institului de Marina !
    Voi organiza Concurs pentru „opera de arta” astfel ca inaltimea sa fie de 20 cm cu soclu.
    Toti Maidanezii Patriei sa se poata pisa pe Dinsul in Vazul Epigonilor…

  17. Blonda din PLESHKOY
    ar fi in stare sa contrazica HOLOCAUSTUL pentru ca
    oricum mortii de la groapa nu mai vin inapoie !

    Iar zice ca pushkariile (unde va vegeta o vreme si Traian Imperathorul 🙂 )
    nu-s facute pentru a ne razbuna pe cei pacatosi
    ci pentru
    ai avea ca exemplu in penitenta
    celor care vor sa-i imite !

    Nu cred ca Elena intelege de-astea … pentru asta iti trebuie un IQ de cel putin 85 !

    mda

  18. @viki ..de eXsplicatia brunette-i ce zici ?

    De ce (mai) avem PUSHKARII in timpurile noastre moderne si binevoitoare ? 😉

    😀

  19. Înrăită doamnă Udrea, și păcat pentru o femeie frumoasă, anul 1973, dacă ați ști sau ați căuta Ce edituri erau, ce cărți s-au editat, Câte teatre naționale avea România în română, în maghiară, în germană, sau teatrul evreiesc de stat, și ce piese se montau și se jucau Bucureștiul fiind pe locul doi după Paris, Ce spectacole operă se montau și cine erau cântăreții, ce Operetă de excepție și cine erau soliști, Câte orchestre sinfonice, câte filarmonici și ce dirijori aveau, Ce compozitori, ce orchestre, ce cântăreți de muzică ușoară aveam, Ce soliști, ce orchestre, ce ansambluri de muzică populară, ce dirijori de muzică populară, și Ce orchestre și soliști jaz aveam Ce cinematografie, Ce reviste literare, și ce TELEVIZIUNE ROMÂNĂ cu spectacole de teatru TV, spectacole de revistă, concursuri de culturalizare, toate serialele engleze sau ale Americii filme etc… vara Teatrul Național în turneu prin țară, cenaclul Flacăra, pe litoral vara plin de orchestre de chitariști la modă. Dacă lăudatul dumitale domn T. Băsescu ar fi profitat numai 0,1% de oportunitățile culturale din anii 60, 70 în loc să tragă cu urechea și să toarne nu ar fi fost primitivul care a distrus în 10 ani toate instituțiile statului de drept democratic și adus România în starea deplorabilă de stat eșuat în care o perpetuează președintele actual.

  20. BĂI,KOORVA ORDINARĂ !Gunoiul Petrov NU ERA LICEEAN in 1973,doar dacă n-o fi rămas vreo trei ani la rând repetent !Gunoiul n-a știut de aceste note informative pe care le-a dat „din frageda pruncie”,pentru că de cele date la maturitate a avut grijă să dispară.Normal ar fi acum să fie prins și aruncat în puscărie,pentru că A MINȚIT poporul român,iar tu la fel ar trebui să faci ani grei de pușcărie,pentru hoțiile pe care le-ați făcut împreună !Dar nu înainte de a fi bătuți până la sânge intr-o piața publică!Gunoaie nenorocite!SRI să caute conturile din băncile arabe ale acestor infractori!

  21. „Deci ICCJ a decis definitiv ca fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a colaborat, in acceptiunea legii existente azi, cu Securitatea!
    _____________________________________
    La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat.
    _____________________________________
    Si nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac si ne influenteaza viata azi in Romania si in lume! … ”

    ca sexy le mai zice blonda …s-o puuuuuuuuuuup ! :*
    Despre dosarul MICROSOFTN inca nimic … 😉 …. :)))))))))))))))) 😀

  22. Auzi ,Petrove,!Japița asta de unde o adunat atâta bănet?Dacă intri în politică precis aduni,HĂ,HĂ,HĂ.

  23. Ai dreptate Axon, ia-l și pe acest Tomlin și arată-i că și Pleșcoaia și Petrov erau dascălii, cred creatorii, lui și alor săi. Doar este școala de postaci udrea-coldea-băsescu. Între timp deveniți orfani. Nu cred că avea nevoie nici Petrov să se inspire de la acel istoric, dispărut, ce semna Horia, și umbla prin Salonic și Pireu cu conferințe despre cultura sud-est europeană. Băsescu cu cultura era ca apa cu focul.

  24. Basescu a fost primul si singurul politician care a incercat sa aduca mafia securisto-bugetara ,care capuseaza si astazi Romania,in rand cu celelalte categorii sociale din punct de vedere al veniturilor si pozitiei sociale.Ca orice mafie aceasta nu poate ierta acest lucru si razbunarea a devenit modul de viata a Cupolei mafioto-politiciano-pressoido-securiste care continua si azi.In timp ce tradatorii care au vandut Romania pe nimic sau pe gratis sunt la mare pret in spatiul public romanesc ,Mafia si prostimea romanesca si-au gasit tapul ispasitor,Basescu,Ceausescu putrezeste la doi metri adancime si nu il mai pot folosi.In aceasta spirala sunt atrasi ,ca doar de asta au creierele mici,si oameni obisnuiti,traitori din venituri modeste.Din nou presa face treaba murdara a acestor hiene cum a facut-o in atatea situatii.Sa intelelem ca romanii sunt foarte fericiti fara Basescu,preturile cresc in fiecare zi,inflatia este cu doua cifre, milioane de tineri parasesc tara de atata fericire ,Romania a devenit o colonie bananiera.Fiecare pasare pe limba ei piere.Fiti fara grija,nu mai dati navala la pasapoarte,Putin nu se va murdari pe maini cu o tara de mamaligari.

  25. cine mai citeste balariile unei pupeze blonde?
    In loc sa-si vada de procesele in banda, emite certitudini.
    Tanti Nuti, vrema matale a trecut, pe toate palierele. Ati ruinat tara, voi si prietenii si vecinii vostrii!

  26. A REABILITAT GRATUIT BLOCURILE ! A PUS GRATUIT IN BUCURESTI , LA BLOCURI , GEAMURILE DE TERMOPAN !

    • gratuit blocurile?!!?!?!?au fost reabilitate pe bani …multi bani…si spagi…NIMIC NU A FOST SI ESTE GRATUIT…decat prostia din capul unora..

  27. Basescu TREBUIE cercetat penal pentru fals in declaratii.
    Escroaca de Udrea parca are de ispasit o pedeapsa cu executare?
    Udrea, am avut o oarecare compasiune pentru tine datorita copilasului, dar acum cand realizez ca tie-ai schimbat blana dar naravul nu!

  28. Cind imi aduc aminte cum tanti Nuti de la Plescoi dadea unor femei de la tara care purtau cizme de cauciuc datorita noroiului ,pantofi cu toc ,prin gemul deschis de la limuzina ei luxoasa ,ma apuca rasul.Nici macar nu sa dat jos din masina sa nu cumva sa isi murdareasca pantofii de firma foarte scumpi in noroaiele care erau acolo.Cam cu atata putea saraca Nuti sa ajute femeile de la tara. Ce timpuri comice cu Nutica noastra care facea mereu parada modei ,dar tot de pomana ,pt.ca se vedea de la o posta ca este de proasta calitate.

  29. LA RECENSAMANT ON-LINE , MAI TREBUIE SI O COALA DE HARTIE ALBA , SI DE SCRIS PE COALA , CELE DOUA SECTIUNI . IAR LA PRIMA SECTIUNE , MAI SUNT PATRU SUBSECTIUNI , IAR PE MASURA CE SUNT RASPUNSURILE DATE LA SECTIUNI , SE BIFEAZA PE COALA ALBA CATE UN V IN DREPTUL SECTIUNII . DAR MARE ATENTIE ! CA FIECARE SECTIUNE ARE MAI MULTE INTREBARI . SI DUPA CE SUNTEM AMETITI DE CAP CU INTREBARILE , DUPA ACEEA NE INCURCAM IN SECTIUNI , SI DE ACEEA ESTE BINE DE A BIFA LA FIECARE SECTIUNE CATE UN V , CA RASPUNSURILE LA SECTIUNE AU FOST DATE ! SUCCESURI ! AM UITAT : TREBUIE CNP-UL SI ADRESA SI O ADRESA DE E-MAIL , IAR PE E-MAIL SE PRIMESTE UN LINK , IAR SECTIUNILE SUNT IN PARTEA STANGA . DUPA 7 ZILE CU CNP-UL SE PRIMESTE PE CALCULATOR DOVADA , SI SE POATE DESCARCA IN FORMAT PDF .

  30. Basescu nu trebuia sa ajunga presedinte. Veninul partidului democrat a infectat partidul liberal care era oricum putred pe dinauntru. Prostituata politica e si ea implicata cu gasca de investitori imobiliari din cluj protejati de boc.

  31. Oare ce mai fack arăboii care înainte de 1990 o „trăgeau” pe „miss” asta, PE BANI?
    Vă mai amintiți prostituatele care li se vindeau harapilor pe 10 dolari sau pe două perechi de ciorapi de nailon supraelastici? …pe vremea aia, ea și celelate ștoarfe ale arăboilor nici nu îndrăzneau să deschidă gura pe stradă! …o deschideau numai în camerele de hotel, în genunchi, ca să-și cîștige biștarii… Ce spui, Nuți, spaima …?!

  32. REFUGIATII NU TREBUIE SA SE INTOARCA IN UCRAINA ! IN UCRAINA ESTE RAZBOI ! IN UCRAINA MOR OAMENI ! NU AU APA ! NU AU DE MANCARE ! NU AU LOCUINTE ! REFUGIATII AR TREBUI SA MAI RAMANA IN ROMANIA ! SA NU-SI RISTE VIATA IN UCRAINA ! CA IN UCRAINA E RAZBOI ! E RAU !

  33. Sekurimea cocalara si frustrata moral,cu mai multe case decat Johannis,traieste cea mai fericita zi din viata lor de slugi eterne ,prostituate pe altarul pensiilor asazis speciale.Intre jigodiile postace de mai sus sunt multi carora regimul Basescu le-a facut bine,le-a bagat copiii in posturi grase si bine platite,le-a pus grade pe umeri si i-a scos din cakkt si i-a facut oameni cu geutate.Trist pentru Basescu e ca n-a invatat nimic despre tradare din istoria Romaniei ,ca si predecesorii sai Mihai Viteazu,Brancoveanu,Antonescu,Ceausescu.Tradarea s-a abatut asupra acestei tari ca un blestem,Veti ajunge ,cretinilor de mai sus,sa va vindeti copiii,parintii sau nevestele pentru banii murdari ai ticalosiei.

  34. „La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat.”

    Adica penttu BASE …justitia sa i9nchida ochii la cea facut …ca orucjum nu maipoate fi remediaT ?

    Nutzi de ce nu gand3sti ce zici ? Vremea lui base a trecut …din cate stiu e cam zgarka = o merita !
    🙂

  35. Mars hoato, pupincurista lui Petrov turnatorul! Mai bine du-te si areanjeaza-ti celula unde-ti este locul dupa cate ai furat impreuna cu clanul lui Base!!!

  36. stancuta de plescoi ,cu caracterspecific uita de ticalosiile acestui jeg biped :hfara numar,fara numar ? dupa ce a imprumutat 20 miliarde euro ,smenuiti ,de care nu este strain acest sifonar ,impreuna cu netrebnicul boc au inchis: scoli,gradinite,spitale si au furat 25% din pensiile si salariile celor ce le spunea: ,,sa triti bine,, ! ceva asemanator a facut a facut puscariasul catu care delira spunand ce bine o duc Romanii cu cele mai mici preturi la alimente din UE,cresterea pibului si alte balivene specifice drogatilor !cat despre babatia care varsa ceea ce stie? laturi ! cand sint VERIFICATe smenurile asteia ? milioanele de euro incasate pentru ? dar imprumutul de la brd ?varsta nu o iarta !ghinion !!

  37. Cine se aseamănă, se aduna! Așa se explică de ce a dus Jelena destul la nas! Lupta pentru cauza până la moarte! Mars jigodie ordinară cu stăpânul tau cu tot!

  38. Pupatul in dos e specifica celor bogati ai zilelor noastre si de ieri si de astazi ,din care trebuie scos un procent de maxim 5/ oameni care s-au imbogatit din lucruri serioase , nu din afaceri cu parcari si amenzi , vanzarea Flotei Navale Romane , a Petrom , devalizarea Oltchim a Metalurgiei , inchideeea minelor de Aur si redeschiderea lor de israelieni ce exporta aurul ca Itzarescu nu vrea sa il cumpere pe lei pentru BNR , distrugerea bancilor romanesti si „salvarea ” lor de Bancile Camataresti straine , vanzarea societatilor de facturare a gazelor si curentului etc etc etc. Ma uit acum la Pertom si la sculele straine din noul sistem de securitate care ii lasa pe austro-rusoungari sa ne batjocoreasca si ne saraceasca la sange . In vreme ce la honvezi benzina e 6 lei echivalent , la noi e 8 lei . Pnl masi de treaba , ne pocescu de tot amaratii astia gurmanzi !
    Iara Leana e interesata de morala si se jura ca kktul mancat de dea si Bese e mai nobil si are scuzuri pentru succesuri economice .

  39. Mie mi-a plăcut ceea ce a scris doamna Udrea, este o opinie personala pe care și o afirma direct, o argumentează și este inteligent pusă în pagina. Iar dacă ceea ce exprimă dumneaei este vizibil în contradicție cu deontologii ipocriziei și pupatul papucilor cu libidinoase osanale aduse conducătorului măreț sau baronului local fost activat de partid , atunci este pur și simplu treabă lor, însă adevărul îl știu și eu însă le este rușine să și l asume. Și de aceea doamna Udrea trebuie sa fie felicitată pentru că se ridică intelectual peste tot marginea publică terfelită de presa și politicienii aserviți sau trădători calificați care ne au distrus istoria, limba națională și și-au alungat intelectualii și copii din propria lor țară.

  40. Chiar daca așa trebuie sa ne exprimam în public, adică politicos, decent – cum o face „Mihnea” -, nu pot sa nu remarc eclatantul oximoron: „doamna Udrea”!

  41. „morala licuriciului spune:
    24 MARTIE 2022 LA 22:40
    „La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat.”

    Adica penttu BASE …justitia sa i9nchida ochii la cea facut …ca orucjum nu maipoate fi remediaT ?

    Nutzi de ce nu gand3sti ce zici ? Vremea lui base a trecut …din cate stiu e cam zgarka = o merita !
    ?”

    😀 😀 😀

    (unde nu-i cap —vai de tzara aceea ! // „multi vor fugii din cetatile asediate …” 🙁 )

  42. TUPEU DE CURVA? A AJUNS SECRETARA LUI DRAGA STOLO , S-A TRANSFERAT IN INTERESUL SERVICIULUI LA PRIMARUL MARINAR, A DEVENIT SEFA CANCELARIEIPREZIDENTIALE, DEPUTAT SI MINISTRU, LECTOR SI DOCTOR PESTE NOAPTE,SE CHINUIA CU MICUL COCOSEL DIN OGRADA SA SA CARE SACOSE CU ZECI DE MILIONE DE DOLARI, ERA REPER PT TOATE BLONDELE SI ADOLESCENTINELE CE SE VISAU ELENA LUI TROIAN, A URCAT POLITIC SI PROFESIONAL PT CA ERA IN PREAJMA CARMACIULUI CE-I ARANJA ACORDARI DE TITLURI INVITATILOR DIN STRAINATATE, FACEA primarii sa doarma cu poza ei sub perna, ministrii de externe care s-o confunde c-un monument de cinste, corectitudine, eleganță feminină, apogeu de cultură , voință și campioana după teodora iustinian , elena lupescu, elena de plescoi, nuti, spaima puții??de 10 ani intre politie-parchet-instante, costa rica- maldive–troian-alexandrov-cartierul boc clujeanul urias pe tocuri, baga capul in nisip de rusine, si nu ghiceste cine i-a tras-o???

  43. Nutzico,da’ indignata mai esti fato.Lasand orice de-o parte,ia zi tu,ce dreacu te atragea la fatza aia de bidon turtit,ce te facea sa ti se scoale ? Sau ,la atatea milioane ciordite,merita sa te hahai cu el. Dupa…o spalai si o faceai ca noua.Cocos se facea ca ploua,sau cu burta aia a lui mare ,nu prea il suportai,si nici el nu se mai baga pe ” felia ” altuia ? Ha ha ha …

  44. „Doamnele” din Cartierul Rosu al Amsterdamului sint doamne cu adevarat fata de Udrea cea patologica. Si citi stiu si tac, din fostii si actualii demnitari ai Romaniei, ajunsi sefi prin cearceafurile patate ale politicii noastre…

  45. Da, Ileana, ai dreptate.
    Aduc iar în discuție vânzarea flotei, a combinatelor metalurgice și siderurgice către oligarhii ruși. Probabila recrutare ca agent străin pe când activa la Anvers.
    Când un serviciu de informații străin recrutează un șef de stat, are în palmă toată țara. Ceaușescu a fost ultimul președinte despre care nu se știe a fi fost agent străin. Nici de Constantinescu nu cred să fi fost, dar au urmat ion Iliescu, Băsescu Iohannis…
    Da, o țară vândută pas cu pas, cu industrii falimentate și milioane de români plecați din motive economice.
    Ce președinte a vrut revigorarea turismului sau a turismului? Sub ce președinți a fost pusa la pământ industria de armanent, combinatele chimice? Lista dezastrelor provocate cu știința, acceptul președinților și guvernelor, Tăcere complice a parlamentelor alese cu acceptul serviciilor secrete… Dar noi, românii, unde am fost?
    Unde sunt românii acum, când trecem în revistă vânzarea de neam, a pământului pentru care și-au dat viața generații de eroi anonimi, strămoșii care au scris prin faptele lor, o istorie terfelita de dușmanii ce ne-au cumpărat conducătorii?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.