Cine a pus ochii pe patrimoniul CECAR?

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) cu un patrimoniu de peste 45 milioane de euro pare a fi devenit ținta actuală de interes a „băieților deștepți”, notează Evenimentul Zilei.

Se pare că parlamentarii PSD si PNL și-au dat mâna să promoveze modificări în legislația care reglementează profesia de expert contabil si contabil autorizat care să creeze cadrul juridic necesar sechestrării și preluării abuzive a patrimoniului celor aprox 50.000 de membri..

Cine are de câștigat și ce mai prespune asta, citiți un articol edificator în Evenimentul Zilei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Misterul cel mai mmisterios mi se pare acesta: cum a scapat nedevalizata pana acum aceasta CECAR?

  2. De ce trebuie sa fii autorizat de CECAR ca sa-ti faci meseria pentru care ai studiat? Dupa ce le platesti o carca de bani, pentru cursuri,dupa ce faci o perioada de stagiatura,dai din noua examene si daca vor te primesc in corpul contabililor autorizati. Dar daca ai sau nu clienti,sau contracte, lor tot trebuie sa le platesti anual o taxa considerabila,sa le mai cumperi carti de-ale lor de milioane,sa le mai platesti alte cursuri, ca daca nu te exclud.din acest corp si nu mai ai voie sa lucrezi ,, Au pus smecherii ochi pe CECAR , care apartine altor smecheri.Autorizatiile trebuie date de institutii ale statului nu te corpuri si asociatii infiintate de cativa oameni,care pun laba pe o profesie si o storc de bani.S-au strans ei asa,cativa ,,specialisti,,s-au gandit ei asa cum sa stranga bani de pe urma economistilor si cum sa depinda economistii de ei daca vor sa profeseze sau nu . Profesia de economist nu este o profesie liberala,ca atistii,avocatii,notarii etc ,nu vad de ce au dreptul aceste entitati sa impuna conditii,cand profesia de economist nu este liberala iar ei nefiind o institutie a statului nu au legalitatea sa ingradeasca dreptul la munca.

  3. Alta inventie si CECCAR-ul asta ca si Ordinul Arhitectilor,….,cum prin lege sa se dea asemenea importanta unor organizatii profesionale ??? Hoti si asistati social ca 2+2=4 nu ca asa a hotarat CECCAR ul ! Isi asigura venituri cu japca prin legi acordate de alti prosti cu diploma !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.