Încă o amânare în cazul extrădării Elenei Udrea

Instanța din Sofia a amânat pentru data de 18 mai decizia în ceea ce privește extrădarea fostului ministru Elena Udrea, care trebuie să ajungă în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunțarea deciziei și a fost oprită de autoritățile bulgare la granița cu Grecia. Ulterior, fostul ministru a fost reținut de autoritățile bulgare și a solicitat să nu fie extrădat, dând vina pe condițiile din sistemul penitenciar din România.

Solicitarea i-a fost respinsă, dar avocații Elenei Udrea au făcut contestație. Decizia va fi luată săptămâna viitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

  1. Exact ca și în Costa Rica!O zi,o lună,un an după care coțofana va fi iar liberă să râdă de prostimea din românia,împreună cu gunoiul petrov cel care a inițiat-o în fărădelegi, și căruia i-a fost metresă vreme de vreo 15 ani ! Legile nu sunt pentru șmecheri,sunt doar pentru proști !

  2. Cind are inculpatul bani ca sa plateasca corupatorii de judecatori ,totul decurge exact dupa cum vedem cu totii.Cu bani poti rezolva peste tot ,nu numai in Romania.Cred ca nimeni inca nu a vazut judecatori sau procurori ca sa aibe traiul obijnuit celorlati oameni obijnuiti.Dintr-un salariu nu se poate face tot ce au acesti judecatori si procurori.

    • Este vorba de avocati profesionisti. O mai lungesc si ei. Nu toti sunt ca Priska pe care il cunosti tu.

  3. Amanare si iar amanare pana la curat ca lacrima, infractiunea nu exista! Mai da-o’n padurea spanzuratilor de matracuca parsiva, sa ii dea drumul cand o reveni tata care a muncit si luptat din greu pentru a avea o tara prospera, taranu pe care au distrus-o escrocii si hotii de lux dupa 1990. Oare luxul de pe lunea asta le ajunge si in celelalte lumi sa traiasca ca nesimtitii dezumanizati?

  4. Iata o adevarata filosofie de viata: Romania e buna de furat, dar nu e buna de facut puscarie in ea. Bravos, coana Nuti!

  5. Motivul amanarii poate fi faptul ca ,garsoniera doamnei Udrea de la viitorul Penitenciar ,unde va locuii niste anisori,inca nu a fost renovata si nici dotata corespunzator, asa dupa cum a solicitat madam Nuti.

  6. Asteptam cu nerabdare transferul doamnei Nuti la bulau si ii uram multi ani sa stea linistita acolo !

  7. Evident ca Udrea elena nu va mai veni in Romania decat atunci cand va fi sigura de libertatea ei. Prin urmare, organele judiciare pot sa stea linistite, nu mai au nicio treaba cu ea. Bravo Elena Udrea !

  8. o tortureaza bulgarii
    cica le trebuie retzeta carnatului din Plescoi,
    merge cu zacusca.

  9. COLEGUL de bancă de la BZ,Predoiu SI EPOLETII o vor răpi si duce-o la Cornel, via COSTA RICA!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.