Cîțu n-a facut totul de capul lui!

Cititorul care semnează Cocosul Vesel comentează articolul Vaccinurile l-au lăsat pe Cîțu fără imunitate

 

Bine, Bine.. Da’ cu telefonul dat înainte de asta Măriei sale Iohannis cum ramâne ? Nevinovat ,,finanțistul lui pește“ , da’ asta nu l-a oprit să caute niște oprele la tătuca tuturor liberalilor poate îl face scapat. La cum o dă înainte cu „legea“ după care stă pitit speriatul, așa se ascunde și Iohannis când e luat la întrebări; se vede că a primit sfaturi și asigurări că scapă de pârnaie de la turistul de renume mondial. Doar Cîțu n-a facut totul de capul lui! Fără ok-ul prezidențial nu putea să arunce un miliard pe fereastră pentru vreo 50 de milioane de vaccinuri. Ăia care au făcut speculă de alte miliarde de euroi cu măști, mănuși și echipamente medicale nu sunt cercetați? Ce facem băi ? Ni se aruncă una bucată ca Cîțu între ochi la derută și mafioții ceilalți rămân să numere banii la căldurică? Ăsta nici n-o să vadă pușcăria că Iohannis se teme să nu ciripească toate secretele lui că la atatea „tunuri“ sigur a mâncat și gura lui din banii proștilor care plătesc taxe și impozite.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Author

23 de Comentarii

  1. Eu zic ca Catu a facut totul de capul lui…Catu e un libertarian pur sange…un Dinu Patriciu…Catu este convins ca Pensia trebuie desfiintata, ca nu pute a liberalism….Johanis a fost robit de geniul libertarian si de lipsa de scrupule a lui Catu…a mers pe mana finaciara a lui Catu…

  2. Acum se vede clar dacă unul din ăștia trei are curaj să-l cheme în instanță pe Mutul nostru ca martor?…
    Având imunitate turistul,și-o poate pierde prin votul majorității parlamentului!…

  3. Asa cum sa procedat pana acum cu toti cei care au jefuit si vindut tara strainilor ,la fel se va proceda si acum cu astia invinuiti pt. sifonarea banilor cu aceste vaccinuri,masti si izolete,inclusiv cu ceilalti complici ai lor care ne-au constrins si amenintat sa ne vaccinam ,ca sa se consume cit mai multe doze de vaccin si comanda facuta de Citu si cei doi ministrii,sa fie justificata.

  4. Catu este pionul cel mic care trebuie sacrificat pentru a arata ca deficitul bugetar este de aici. Nu pensiile speciale nu cele profesionale fara nicio contributie. Nu toate tunurile cu izoletele, masini salvare, masti, imobiliare si terenuri.

  5. De fapt tot sistemul mafiot din Romania functioneaza ca o piramida intoarsa „cu „capul” (virful) in jos” ! Colectarea se face la baza, la nivelul birurilor impuse populatiei, a golirii bugetului de stat si a praduirii fondurilor europene (aflate toate in aceasta piramida inversata pe cel mai de sus nivel), de unde banetul incepe sa se scurga, ca intr-o clepsidra, in jos (de fapt catre virful piramidei). „Sultanul” trebuie sa se aleaga cu cea mai mare parte din „pesches”, in drumul catre el se mai infrupta din bani o multime de pași, viziri, etc …

  6. Iohannis din avionul sau de lux fluiera a paguba ca Citu platrste oalele sparte-n plandemie de gasca liberala&comandantul operatiunii

    Care ii mai voteaza pe liberali si USRisti isi merita niste gauri in buzunare si-n conturile ban

  7. Salamul sasesc nu poate fi deranjat, ca pleaca in excursie. Pe Gheorghita-gura de fetita, iar nu-l deranjeaza nimeni, ca e seful spitalului pentru securisti. Cat despre celelalte ” achizitii „, am citit ca in judetul Galati s-au distribuit la scoli masti si manusi chirurgicale. Asta ca sa justifice banii aruncati pe apa Sambetei.

  8. curat teoria conspiratiei,coane Cotidianu’ ))))FGDR nu e bagat?

  9. Mă, voi vorbiți de miliardul ăsta ca și cum l-ar fi plătit România și de 50 milioane de vaccinuri cumpărate în plus? Cele 50 milioane de vaccinuri nu au fost cumpărate ci doar comandate iar celebrul miliard e doar ipotetic. E adevărat, Pfizer a dat Polonia în judecată pentru vaccinuri comandate, neridicate și neplătite. Să vedem ce urmează, dacă Polonia pierde procesul probabil urmăm și noi și Vestul, cu vreo 400 milioane de doze comandate de fiecare din țările mari și neridicate dar dacă Polonia câștigă, nu e degeaba toată tevatura asta cu care ne-au otrăvit tembeleziunile?

  10. CAPUL TUTUROR RAUTATILOR ESTE KLAUS WERNER IOHANNIS SI DAMA SA CU CAP DE CAMILA…JEFUITORII POPORULUI ROMAN. PENTRU CHILOTAREALA LOR TURISTICA SI SPERANTA CA PRIND ALT POST DE TRANDAVEALA SI DISTRACTIE FAC GAURA DUPA GAURA IN BUGET.
    CE INTERESANTA NUMIRE LA ARMATA: VLAD GHEORGHITA….ADICA UN FEL DE COVERED PENTRU S.R.I. CU PLANDEMIA…VLAD MAGICIANUL PLUS VALERIU GHEORGHITA…2 IN 1…NUMIT FIX IN ZIUA CAND S-A DAT LIBER LA DOSARUL CU VACCINURILE. VALERIU GHEORGHITA ESTE IMBARLIGAT ACUM CU MONICA BARLADEANU…REMEMBER BARLADEANU A FOST TATICUL SOVIETIC AL LUI ION ILIESCU…AL CARUI NUME REAL NU ERA BARLADEANU..
    ADICA DIN BARLAD?! ARMATA E CU NOI…CARE A LUAT PARANDARATUL DINTRE MILITARII DE FRUNTE AI TARII? CA VALERIU GHEORGHITA A VENIT DE LA ARMATA SI A MIGRAT LA S.R.I. FIX CA LA REVOLUTIE!!! CINE A TRAS IN NOI, CA VINE IAR 22 DECEMBRIE? CINE A TRAS IN NOI…A INCERCAT SA NE OMOARE SI CU VACCINURILE EXPERIMENTALE!!! ILIESCU PANA LA KLAUS IOHANNIS, ACEEASI PORCARIE! CRIMINALI IN SOLDA ALTORA! IOHANNIS JUDECAT PENTRU VACCINURILE GARANTATE DE EL!!

  11. În mod evident strigoiul ăsta n-a făcut nimic de capul lui! – ÎNTÂIUL VINOVAT DAR ŞI PROFITOR DE PE URMA DARAVELEI CU VACCINU’ ESTE IOHANNIS! DOM’ GHINĂRAL NE POATE SPUNE DE CE.

  12. Johanis se pragateste sa ceara azil politic intr-una din Tarile africane vizitate recent, care africani nu extradeazaa pe nimeni, infractorii sunt extradati din Africa, doar cu picioarele inainte, deci, asta este motivul pelerinajului lu’ Johanis la africani !

  13. MARCU , ai dreptate . Acest doar nu va ajunge in faza de judecata , in fata instantei . Marfa nu a fost cumparata si livrata efectiv , pretul nu a fost platit . Aceste elemente sunt esentiale in cazul unui contract comercial, iar ele nu exista ! Unde este infractiunea ? Acest dosar pare o inventie , pur si simplu ! ps- In pandemie s-au dat tunuri adevarate , multe
    ,dar pe matrialele achizitionate efectiv . Aici , procurorul ar avea de lucru din plin … dar nu se autosesizeaza ! Oricum , aparitia acestui dosar este stranie !

  14. Capul crapat a lui Johannis l-a folosit pe Citu pe post de debil …., marioneta, flasneta, trompetist,

  15. ba baieti, din 90 suntem condusi de organe. sunteti copii?
    la ce comentarii mai apar, mai stii? unii chiar se joaca cu lopatica atunci cand se intorc acasa.

  16. sa va intrebati cine l-a propulsat pe Catu si pe majoritatea politicienilor si apoi veti avea adevarul.

  17. bai…voi sinteti normali la cap cind lasatzi pe unul ca asta sa arunce cu banii imprumutati de o tzara ?
    ce tot cautati justificari pentru un escroc…sau pentru o banda de escroci…
    astia trebuie datzi in shuturi afara pe strada si scuipatzi…
    popor tembelizat
    s-au trezit ca sint elita niste cretinopatzi

  18. Am totusi o satisfactie ,clovnul acesta care a fost si Prim ministru,a facut prostia vietii lui acceptand sa permita PSD ului sa acceada la guvernare in gasca cu PNL ul .Acesti PSD-isti au facut ce stiau mai bine ,imediat l-au lucrat pe dl.Catu .Scurt

  19. Aud că totuși ar fi vreo sută de șefi de instituții cercetați pentru matrapazlâcuri în achizițiile din Pandemie. Nu știm încă dacă PNL+USR apucaseră să schimbe șefii puși anterior de PSD, că trei sferturi din șefimea din țara asta sunt pesediști bătuți în cuie pe scaun de legile pesediste. Să vedem câți sunt peneliști, câți pesediști, câți useriști (dacă USR, în cele opt luni la guvernare au reușit să-și impună șefi).

  20. @Axon; un comentariu care ma determina sa renunt la propriu comentariu..adaugand doar cacatzu are si calitati de psiholog incontestabile..s a pozat cu …camila daa aici a gresit ; rasul ii este unul otravit , posesiv ..batjocuritor chiar si scoate in evidenta gandul ascuns …adica; nici nu stii cat o sa te coste blegosule..ei cuvintele mele nu pot reda complezitatea gandirii unui mujic bandit…nu am nimic cu gestionarii de magazine satesti si nici nu vreau sa I cunosc ii pomenesc avand in vedere ca acest mujic s a desvoltat , a crescut ..educat de asemenea specimen ..daca mai era nevoie de educatie ..caaaa d obicei totul vine dela sine cand este vorba de instinct ..dobandite.

  21. Credeti ca DNA-ul incepea ancheta daca nu avea ” dezlegare „dela Cocotat ? Toata lume astie ca Esuatul sta capra cu nadragii in vine la dispozitia intai a coanei Merkel,iar acum la dispozitia coanei Ur Sula.Apoi cozile de topor executa intocmai si la timpce li se „cere”.Banuiala legitima porneste dela faptul ca probabil SoCatzu a oprit pt. el ” toata partea ” prandaratului,lasandu-l pe Esuat cu ochii in soare.Acum SoCatzu are doua posibilitati sa scape,iar Dosarul sa se fasaie.Ori se ” achita ” de datorie,ori da manaria in vileag si pe Esuat in gat.Caz in care va fi presat si amenintat sa taca,cu promisiunea ca Dosarul se va clasa pt. ca fapta ” nu exista” „.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.