Apariție rară a lui Jimmy Carter, fostul președinte american (foto)

Fostul preşedinte american Jimmy Carter în vârstă de 99 de ani, a participat la o slujbă de comemorare în Atlanta pentru soţia sa, Rosalynn Carter, care a murit la 19 noiembrie, relatează Reuters.

Folosindu-se de un scaun cu rotile şi îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu cravată, el a intrat în Biserica Metodistă Unită Glenn Memorial şi a fost ajutat să se aşeze în primul rând, lângă sicriul acoperit cu flori al soţiei sale, unde a stat flancat de copiii săi. În poală a ţinut  o pătură pe care era brodat un portret zâmbitor al soţiei sale. Cuplul a fost căsătorit timp de 77 de ani.

Din februarie fostul lider american primeşte îngrijiri paliative.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Noroc ca exista natura, care impiedica ca astia sa fie nemuritori. Sper sa se ocupe si de Biden, de Victoria Nuland, de Kissinger, de Zelenski si de Netanyahu, altfel astia o sa produca al Treila Razboi Mondial, nuclear de data asta.

  2. Brzezinski al lui, prometeistul, si, deci, Carter însusi, au distrus Europa. Un criminal împotriva umanitatii. Pentru care e nevoie, chiar si post-mortem, de-un Nürnberg, de condamnarea întregii lui familii de sânge. @Armand: esti clement cu indivizi care pâna si-n somn au comis si comit crime-mpotriva umanitatii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.