Armand Goșu. Întrebările pe care Tucker Carlson nu i le-a pus lui Putin

Interviul realizat de Tucker Carlson cu liderul rus Vladimir Putin i-a adus jurnalistului american deopotrivă aprecieri, dar mai ales critici. De pildă, istoricul Armand Goșu consideră că Tucker Carlson nu i-a adresta lui Vladimir Putin întrebările care ar fi trebuit puse.

„Problema e că omul nu a fost jurnalist și el nu și-a făcut meseria de jurnalist. Eu pot să accept că s-a dus la Moscova, că are o relație specială cu Kremlinul, dar trebuie să fii jurnalist. Or, el nu a fost jurnalist, el nu a pus întrebările care ar fi trebuit puse, nici pe departe. Putin l-a folosit să transmită mesaj un către establishment-ul american, către publicul american, plus obsesia lui cu istoria (…). El a acuzat Polonia că din cauza sa a început al Doilea Război Mondial. Mi se pare incredibil! Carlson nu a reacționat!

Trebuia să facă un interviu adevărat. Christiane Amanpour a încercat să facă un interviu cu Putin, dar nu a fost acceptată, pentru că avea întrebări adevărate. Tucker Carlson nu a pus nici măcar o întrebare despre ce se întâmplă în Rusia, despre ce se întâmplă cu Navalnîi, despre agenții străini (persoane cărora le e pusă ștampila pe frunte că sunt agenți străini și sunt supuși represiunii), nu a pus nicio întrebare despre așa-zisele alegeri din Rusia, nu a pus întrebare despre Bucea, despre crimele soldaților ruși de la Irpin, despre Mariupol, despre bombardarea spitalelor și teatrului dramatic de acolo, despre ce se întâmplă cu violențele, despre câți au murit în acest război. Nu a pus întrebări elementare.

De asemenea, atitudinea lui față de Putin e cel puțin suspectă. După prima întrebare, care a fost foarte ciudată, Putin l-a oprit și i-a spus „vreți să faceți talk-show sau vreți să discutăm serios“. L-a derutat! Apoi i-a ținut o lecție de istorie de peste 20 de minute la care Carlson nu a reacționat și a spus doar „Da!“. L-a luat din secolul al IX-lea. Putin, care nu e istoric, i-a spus „dumneavoastră sunteți istoric“ și i-a ținut o lecție de istorie. Minute întregi (Tucker Carlson) a acceptat“, a spus Armand Goșu într-o discuție cu George Buhnici.

VIDEO

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

91 de Comentarii

 1. Nu l-a întrebat nici de masacrarea rușilor din Donbas între 2014-2023(13000 de morți) Nu l-a întrebat de ce(contrar convențiilor și legilor războiului)UCR și-a instalat Puncte de Comanda militare și Centre de Comunicații militare in spitale,școli, grădinițe,folosid populația că scut uman ! Apoi strigăte in presa maistream ! Nu a întrebat de ce in plin război d-a apucat sa sape canalul Bastroie! De ce a interzis Zelinski limba minorităților,a închis școlile și prigonește biserica! De ce se judecă cu dubla măsură ! Israel are voie orice și Rusia nu ! In Gaza au murit mai mulți civili decât în UCR in 2 ani de război!

 2. Pentru ceva maruntish aruncat in scarba de marea finanta a lumii, toti „intelectualii” si „jurnalistii” occidentali devin slugi… banul parca lobotomizeaza centrele gandirii din creier…
  Rusii au raspuns intotdeauna la provocarile neonazistilor occidentali, dar presa „libera si independenta” din occident ignora si chiar cenzureaza raspunsurile Rusiei !
  Mai mult, „democratiile” dictatoriale din occident refuza participarea Rusiei la anchetele privind terorismul de stat practicat de occident !!!
  Slava Z !

 3. Christiane Amanpour nu e jurnalista, e o activista… toti de la CNN, MSNBC, NBC, etc sunt plantati de CIA, poate domnu „istoric” isi aduce aminte de ceva numit operatiunea „Mockingjay”. In ultimii 4-5 ani, majoritatea acestor „jurnalisti” de renume si-au dovedit apartenenta la serviciile de informatii, sincer sa fiu ma mir ca gunoiul ala MI6 de la BBC trimis sa-i ia interviu lui Lukasenko a plecat in viata, dupa ce presedintele Belarusului a amenintat ca o sa-i omoare pe toti agentii si englezii trimisi sa dea lovitura de stat. Pe care NIMENI din „vestul civilizat” nu a avut ceva de comentat sau dezmintit ca au planuit-o. Ok, am ajuns putin mai departe in articol… jigodie de istoric nu are nimic de spus despre masacrul de la Odessa, despre bombardamentele din Donetsk din 2017, despre incalcarea acordurilor de la Minsk se face ca nu exista. In schimb a pus botul la toata dezinfarmarea NATO-Ukraina. Cati au murit ma la Bucha? ai o lista? ca nu e nimic publicat din toata ancheta NEINTERNATIONALA facuta doar cu britanici, francezi si nemti. Din prima zi SUA a declarat ca nu stiu nimic despre Bucha pentru ca au vazut ca victimele erau pline de piesele de fragmentatie ale artileriei ukrainiene. Ca sa realizezi ca poti sa te stergi la fund cu toata cariera lui de istoric, vorbeste despre spitalul bombardat din Mariupol in care astepta afara toata presa sa fotografieze mama ai, care acum e bine sanatoasa in Rusia, care a declarat ca nu a fost niciun bombardament. Aduce in scena Teatrul care Armata Rusa a anuntat cu o saptamana inainte ca au informatii ca este minat si civili tinuti acolo ca scuturi umane. N-are nimeni nevoie de lectii de istorie de la tine, cand ukrainienii defileaza in uniforme naziste de ani de zile, toate uniformele si piesele de echipament erau decorate cu insemne naziste, etc

 4. Tot Mapamondul a auzit de Armand Gosu !
  Cine e însă oare acest Tucker Carlson ?
  măRog…😜

 5. Armand asta vorbeste din pozitia de „analist” platit de ong-urile soroshiste, oricum nu-l ia in serios nimeni cu IQ normal, el scrie pentru inapoiatii lui progresei…

 6. Sunt plecat din Romania de multi ani asa ca nu mai stiu ce publicatii de comedie mai exista.
  Dar acest articol e demn de Urzica din epoca de aur.
  Traiasca cuvantul liber!

 7. …tocmai ma intrebam cum vor arunca in derizoriu interviul…inevitabil, am primit raspunsul…

 8. Comentatori ridicoli și proști își dau cu părerea despre ce nu cunosc. Tucker,un ziarist eșuat și veninos,așa cum sunt trolii proruși, are nevoie de bani ca sa acopere gaura de aproape 1 miliard de dolari pe care a dat-o la FOX News dupa ce s-au dovedit micinoase aberatiile lui cu privire la softul de manipulare a numaratorii voturilor. Aproape 1 miliard a trebuit sa plateasca Fox companiei care a facut masinile de numarat voturi(am uita cum se cheama) pentru aberatiile lui Tucker.Pristia nu are leac ,proputinisti scatofili.

 9. Interviul e un word salad pentru idiotul util american. Sa voteze cu Trump. Putin promite ca după Ucraina se liniștește, nu i-a atacat pe aia decât în virtutea unor evidente nedreptati istorice, l-a apucat mărinimia fata de Ungaria și România, care pe lângă Rusia, au fost furate de Stalin, deși se știe ca nu ne înghite, pt. el suntem tot „nazisti”. A sărit un cor de adulatori, unguri, sârbi și alte specimene de mana a 3-a de la noi, sa spună ca uite ce verde e Putin, stie istorie, e patriot, nu ca senilul de Biden. Ce are sula cu prefectura, în democratie chiar și senil de-ai fi, ai o armata de consilieri și subordonati insa cu Trump, ma tem ca nu va mai fi cazul, cât despre senilitate…

 10. Dacă acest crăcănat paranoic și delirant susține că mujicii și ucrainenii sunt un singur popor,eu zic să se unifice,limba oficială să devină limba ucraineană,capitala să devină Kiev, acolo să-și desfășoare activitatea toate instituțiile centrale de stat, acolo să se facă legile și acest stat unificat să se numească Ucraina. Ce ziceți orcilor criminali? Dacă tot susțineți că sunteți un singur popor, n-ar trebui să vă deranjeze chestiile astea. Nu? Nu ziceți voi că sunteți frați?

 11. Armand Gosu,o mizerie care se auto intituleaza cel mai bun analist pe probleme rusesti! O mizerie de om,coada de topor a satanistilor occidentali. E destul sa l urmaresti 5 minute într o emisiune ca sa realizezi ca e trompeta sorosista. Nu spune nimic niciodata de crimele facute de nazistii ucrani inainte de a icepe razboiul.

 12. Tucker a fost primit la Kremlin deoarece Putinantropul stia ca specimenul este un slugoi filoputinos si ca ,,interviul” se va desfasura conform scenariului aprobat.
  Putin stia ca asa-zisul ziarist nu va fi decat o vuvuzea putinoasa, pe care krakanatul o va folosi ca sa-si difuzeze aberatiile lui psihopate.
  Cel putzin gogoasa aia ca Polonia a fost vinovata de declansarea celui de al 2-lea WW, intrece chiar si bancurile cu Bula. Polonia a fost vinovata ma escrocule, nu leprele care au atacat-o si din Est si din Vest?
  Pariez ca lingaii Putinantropului Antropofag l-au aplaudat din nou……[Rumburak]

 13. Ceea ce nu-i convine dlui Gosu , este suspect.
  Referitor la Polonia, dupa cum se comporta acum ,nu ar fi de mirare ca la fel sa se fi comportat in 1939 , cand a fost invadara.
  Dle Gosu de ce nu vorbiti de criminalul ucrainean Stepan Bandera, de lovitura de stat din 2014, de crimele produse asupra populatiei ruse din sud-estul Ucrainei, De tratatul de la Minsk si de multe altele ?
  Dar se pare ca istori se scrie dupa cum se primeste comanda si nu ceea ce se petrece in realitate.

 14. Are dreptate. Până la urmă a fost un shaw nu un interviu. O singură întrebare a fost incomodă ” de ce nu ai spus toate astea acum 22 de ani?” . Putin nu a răspuns. El doarme cu poza de la Yalta sub pernă și se văicărește că nici un rus nu va mai fi în poza aia vreodată. Se milogește de americani să negocieze cu el. N-or s-o facă. Nu cu unul care gândește ca în evul mediu. Nu cu cel mai KGBist prost.

 15. Surprinzătoare maniera maniheistă in care este analizat conflictul Rusia – Ucraina. Rușii sunt diavoli , ucrainienii sunt îngeri.
  De ce deranjează atât de mult acest interviu ? Să presupunem ca Tucker punea acele întrebări considerate incomode . Ce credeți că ar fi răspuns Putin ? Este clar punctul de vedere al lui Putin și al Rusiei. Nu era cunoscut înainte de interviu ? Ba da . Atunci de unde atâta indignare ?
  Să presupunem că Tucker ar fi luat interviu lui Zelenski ? Ce ar fi spus acesta ? Cum ar fi reacționat mapamondul ?
  Personal consider că invadarea Ucrainei este un act de agresiune . Problemele dintre state nu se rezolvă pe calea războiului . Războiul aduce suferință și in urma lui rămân răni adânci. Cum se poate rezolva problema autodeterminării rușilor care trăiesc in Ucraina ? Cum se împacă cu independența si integritatea teritorială a Ucrainei? Respectă Ucraina normele internaționale de protecție a minorităților ? Cazul Iugoslaviei se repetă la scară mult mai mare . S-a rezolvat ? Nu ! Atunci , dragi politicieni să o ținem in războaie fără sfârșit.
  In rest , numai de bine.

 16. Ai naibii de dăștepți se mai cred ca sunt unii dintre noi dar , in fond sunt niste panarame care defileaza sub alt drapel , pt malai , desigur . Interviul a avut un impact colosal , adevarat istoric , in lume (vezi cate accesari a avut) dar slugoii nostri ies in fata sa zica , unul , ca a fost un fâs , altul , ca nu face doi bani , sau ca nu a stiut ce intrebari sa-i puna , ca daca ar fi fost ei , mama , mama ce-ar fi facut , caricaturi sadea . Stati ca trebe sa apara si Chireac alta trompeta (chiar trombon) sorosista , sa te tii halimai ! Au si ei temele lor !

 17. Lumea, mapamondul se dădeau de ceasul morții, cum de nu a mâncat rahat pe seama interviului și marele ona.nist, pardon „analist politic”, blehh, îmi scăpa numele acum. Sictir bai gosule(parca asa ii spune javrei), lingău și degrabă pupator de cu.ruri amerloce, ce ești!

 18. Ha ha, cine comenteaza interviul secolului. Buhnici si Gosu. Care mai de care mai competent in problematica relatiilor strategice dintre rusi si americani. N-aveti bah ceva seminte de spart?

 19. Daca si Cristiana este jurnalista atunci este precum sluga Varanului CNN, alde Radu Tudor. Femeia este sclava unui sistem care distruge PAS cu PAS America.

 20. Reporterul amerucan a aflat ce trebuie. Putin nu va ataca Ameruca.
  Pentru ca atacul este foarte rapid din spatiu cosmic o racheta se desfate in 50 focoase nucleare.
  Putin nu a zis de ungurii din Transilvania ci de ungurii din Ucraina. Ce nu stie Putin este ca cei cu palarie rotunda Clop ereau romani din Maramures. Stalin si inaintasii imperiului rus au luat romanii de la granita si au adus in locul lor rusi de pe Volga . In nordul Romaniei nu sunt ucrainieni ci o populatie slava de hutzani amestecata cu romani. Goshu face jocul lui Sorosh pentru imperiu evvreiesc mondial.

 21. Armand a fost trimis un pic (vreo trei ani) cu treaba la Moscova pe motive de doctorat. Dupa care a devenit un sorosist cu acte fiind membru executiv prin consiliiele de administratie ale facaturilor sorosiste privite cu ochi buni
  de securistii lui Imre. Problema care ii preocupa pe multi este daca membriile erau remunerate in parai sau erau voluntariat dictat de crez?

 22. @[Rumburik]
  -in 1939 Polonia avea un pact cu Anglia
  asa credeau ei cand a fluturat Chamberlain hartia igienica;
  idem Boris Johnson,Tony Blair,vrajitoatea Thatcher,Theresa May,David Cameron,
  Gordon Brown,
  toti!
  (pana si gunoiul gunoaielor Liz Truss ameninta cu arma nucleara)

 23. @Leopold – tu dovedesti exact ca si restul de „intelectuali” functionali ca habar nu ai ce e ala adevar, esti un consumator de propaganda BBC/MSNBC (probabil Rachel Maddow). Murdoch a fost un prost ca a ordonat Fox sa plateasca intelegerea cu Dominion, dpmdv acolo a fost spalare de bani. Nu Carlson a fost cel care a vehiculat povestea cu furtul de voturi prin manipularea softului, ci alti prezentatori de la Fox. SI!!!! Mai important, acum nici 2 saptamani, intr-un adevarat proces de frauda al alegerilor in Georgia, un specialist, in sala de judecata a aratat cum se sparge o masina de numarat voturile, in mai putin de 5 minute, si au fost folosite de ani de zile pe scara larga in mai multe state din SUA. Ceea ce ma face sa intreb, cumva lucri pe la STS si a atins o coarda fina?

 24. Unii sunt impusi la publicare ? Subiect nediscutabil pe Coti. Apropo, n-ati mai scris despre puscariasul navalnic care sta tot timpul pe net in Siberia izolata.

 25. La jurnaliștii adevărați se fabrică întrebările pentru a afla răspunsurile. La propagandiști e invers, mai întâi se fabrică răspunsurile și apoi se potrivesc întrebările. Diferență de școală. Și de clasă, zic eu.
  Acu’ domnul Goșu ar trebui să ne spună ce nu a înțeles. Întrebările, sau răspunsurile?

 26. Totuși, ca preș american, ce părere ai de faptul că prietenul tău european Guy, a venit cu inițiativa ca jurnalistul american să fie persoană indezirabilă in UE,.Iar grupul socialist a propus ca ukraina trebuie sprijinită pîn la ”sfîrșit” indiferent cît costă.. Deci evident iți asigură pacea și bunăstarea europeană de nici africanul nu va mai dori să imigreze..

 27. Pseudo-jurnalistul nu a pus nicio întrebare „incomodă”, pentru ca toate „întrebările” au fost clocite in laboratotul lui Peskov. Si asta pentru că sângerosul ghiuj troneaza vulgar in mijlocul potentstilor, convins fiind că nimeni si nimic nu-i poate stăvili avantul razboinic si chiar violarea istoriei. Vezi-doamne, este vorba de Ivan al III-lea (ucigasul Elenei Volosanca), tatucul Imperiului Mosca, jefuitor de orase Kievene, si de „menirea” istorica a Seitanului Putin – un exemplar tipic de jigodie care ridica serioase semne de întrebare cu privire la stabilitatea mentală. De aceea, invazia este o răzvrătire dementa a unui ghiuj dement, in chipul cel mai scelerat. In sec. XXI!Or, politica acelui print medieval pare irelevanta in sec. XXI. Afirmatiile monstruos de cinice, tupeul obraznic, actiunile criminale si masacrele sangerosului pitic se aliniaza perfect cu politicile expansioniste din sec.al XV-lea. Adoratia bleaga pentru istoria mujiceasca – un arsenal de minciuni flagrante,jafuri teritoriale, invazii numeroase (peste 600) sunt dintr-o „ceartă” de 500 de ani intre Moscaulus si Ruskiv.

 28. Și, totuși, ce conținea acel dosar pe care Putin i l-a înmanat lui Carlson, iar acesta a fost atât de surprins încât i-a fost teamă să ia acel document în fața camerei și aproape că l-a refuzat, dar președintele Putin a înțeles că i-ar putea dăuna vieții, lăsându-l pe măsuța de cafea?

 29. 1.Este adevatat ca fostele voastre colonii au devenit ale noastre??
  2.Ca fostii vostri securei, legendati ca istorici, ziaristi si ultimii pe lista cu voia dvs, profi universitari , sunt aaceiași , dar la noi??
  3.Ca sunt la fel de culti si obiectivi??
  4.Ca sunt la fel de respectati , iubiți si crezuti?

 30. Parca am mai avut noi un Armand, care nu vedea prea bine si care parca a murit de o raceala … a fost glontul rece … ma rog …

 31. Doar useristii dotati cu IA au incredere in sorosisti fiind ei insisi la fel. Goshu fiind un sorosist dovedit nu are nici o credibilitate. Pierdem vremea cu el.

 32. Bă, voi sunteți nebuni, cum puteți sa folosiți apelativul Domnule la adresa acestui goshu, lingău pupincurist de Editat?

 33. Când văd câta turbare a băgat INTERVIUL în Ceata lu’ Pițigoi, îmi torn un deget de Glenlivet Founder’s Reserve 1824 și îl savureZ plin de încântare.
  Savuros, măRog !🤣

 34. Bucea? Film in regia studiourilor comediantului mascarici din Kiev. Se vede in filmare cum o „victima” isi trage mana sa nu fie calcata de masina care filmeaza. Ce sa mai intrebe? Ce mai fac dizidentii sorosisti care vor sa supuna Rusia ong-urilor straine? Rusii si-au dat seama ca au de ales intre o dictatura externa si una interna. Au ales-o pe cea interna a unui rus. Noua ne plac dictaturile externe asa ca l-am ales pe un roman numit Klaus!

 35. Duomnu’ Armand știm, vuoi securicii aț vrea ca Lumia să acceadă dicăt “adivarurili” prelucrati antirior di vuoi…

 36. Domnule Armand Gosu, dumneavoastră sunteți istoric pe bune? Adică ați făcut facultate de istorie, master și doctorat în istorie? Întreb pentru că din câte am observat, eu nu mi-aș fi dorit să vă am ca profesor de istorie. Mulți dintre cei care ajungeți în vârf vă vindeți sufletul pentru aceasta. Despre Bucea nu mai vorbesc ucrainienii de vreun an, deci, acolo a fost propagandă. Da, sunt crime de război, dar și de-o parte și de alta. Dar ați făcut istorie prin baruri și nu aveți de unde să știți. Vă amintiți de bombardamentele anglo-americane de la Desdra, din 13 și 15 februarie 1945? Știți câți CIVILI AU MURIT? 40000!!! Aia a fost o crimă de război nejudecată nici astăzi. Nerecunoscută!!! Așa sunt războaiele, domnule Gosu! De asta popoarele trebuie să caute pacea!

 37. Principala problemă a celor ca Grosu și stăpânii săi este că interviul acelui ziarist „ratat” a avut peste 65 de milioane de vizualizari la 11 ore de la publicare și asta numai pe Twitter(X). Acum are sute de milioane de vizualizări la interviul complet și mult mai multe la prezentări parțiale. Sunt curios câți l-au citit și-l cunosc pe acest Grosu. Cred că nici nu merită comentat ce spune individul , oricum el preia discuția stăpânilor care în lipsă de alte argumente au descoperit că „strugurii sunt extraordinar de acri” dacă nu ajungi la ei.Nici acum nu-și dau seama „isteții” că tocmai propaganda lor idioată i-au ridicat „mingeala fileu ” și l-au ridicat așa de sus pe Carlson.

 38. …wow!…ce s-a incins tarata in ucraci!… daca nu au nimic a spune despre adevarurile rostite in interviu, ataca persoana!… ba ca una, ba ca alta…prieteni, tre sa va obisnuiti cu situatia, veti fi spulberati dupa alegerile ce vor fi!… nu este problema, veti putea sa vi-o trageti in continuare la ochiul maro, chiar va vom crea conditii, va vom pune pe toti la un loc…

 39. Buhnici, Gosu, numai experti.
  Noroc ca e democratie, cum zic unii, si poti sa schimbi canalul: dai peste Chirieac, mai incolo peste Taranu, Ciuvica, Radu Tudor…fiecare cu pretul lui, dar pe canale diferite, ca e democratie! Cui nu-i convine sa plece la rusi, sau in Coreea de Nord, nu era asa demult-rasuflata replica…?

 40. Pentru asa zisul „istoric sau isteric!?” Armand Gosu se potriveste proverbul romanesc:” PROSTUL nu e prost destul,daca nu e si FUDUL”.!!
  Intrebarile lui Tucker Carlson si raspunsurile presedintelui rus Vladimir Putin au fost o LECTIE politica pentru americani si europeni.

 41. Domnul acesta Armand Goșú istoric (?) mare specialist în întrebări jurnalistice totuși de ce neam este? La ce Academie de jurnalism și SNSPA e titrat de-i dă lecții lui Tucker Carlson totuși comentator la. CNN (2000–2005), PBS (2004–2005). MSNBC (2005–2008), Fox News (2009–2023)?

 42. @Ghro,9:36,nu sa schimbat nimic.Secaturi veți murii troli criminali. Secături sunteți din naștere.Bleah…scarnavii bipede.Mancatori de 💩.

 43. Cel mai important lucru din intrevederea e ca Putin a zis ca nu are nicio intentia sa intre in razboi cu NATO, ca nu are niciun interes sa invadeze Europa, mai putin Polonia, SI MAI TOATE ZIARE EUROPENE, CA DAILY TELEGRAPH, DIN ANGLIA SI ALTE DIN USA AU ” INFORMAT” TOTAL CONTRARUL, ZIC CA PUTIN A AMENINTAT PE TOATA EUROPA. ADICA, MINT IN MOD SALVATIC SI AMORAL.

 44. Premiul pentru prostie și prostire pe față îl ia strigoiul Platon ,11:28.Pacat că maica-sa nu la numit Bulă.Erau mai mulți candidați pentru inepție,dar Platon ii depeseste cu foarte puțin.Nu va mai spun că vâna de bou de pe perete sa încordat la maximum ca-n i-am arătat ce q scris strigoiul.Rusine,Platon.

 45. Pentru lepădăturile jegoase,spre informarea lor:Armand Goșu, doctor în istoria Rusiei (teză susţinută la Moscova, în 1998), predă la Universitatea din București (din 2004) istoria politică a Rusiei și a URSS, istoria diplomatică a Imperiului Rus și a URSS şi evoluțiile politico-diplomatice din fostul spațiu sovietic. A fost director de programe la Institutul Român de Istorie Recentă (2002-2004) și cercetător științific la Institutul de Istorie „N. Iorga“ al Academiei Române, până în 2001.

  Corespondent BBC la Moscova (1996-1998; 1999-2000). Redactor-șef adjunct (2005-2009) și redactor-șef (2013-2014) al Revistei 22, editată de Grupul pentru Dialog Social. Consilier pentru fostul spațiu sovietic al ministrului de Externe Teodor Baconschi (2010-2011).Eu sa vă învăț carte, lepădături,tocmai eu, un om simplu?

 46. Gunoiul ăsta nu a fost oripilat când iohanis a organizat o farsă de dezbatere la alegerile din 2019? Sau are întrebările nepuse? Ce istoric e ăsta? Cât o să rămână din ceea ce mâzgălește prin fițuicile lui propagandistice? Dai propaganda la o parte, rămâne coperta. Toți se cred jurnaliști! E ca și cum aș spune, din mijlocul canapelei, că aș fi șutat altfel decât Mutu când a ratat lovitura de pedeapsă în meciul contra Italiei. Pe ăsta nici la wc-ul Kremlinului nu-l primeau. Un sac de rahat cu o minte pe măsură.

 47. Daca-i aplica Gosu ,,ingineria sociala” lui Putin, Rusia se retragea si din Crimeea, si din teritoriile ocupate dupa 24 februarie 2022, si ne dădea și tezaurul înapoi. Nu s-a fortat omu’ ca mai are de scris 50 de pagini la a 40-a ediție a cărții Rusia, o ecuație complicata. Iar dacă aplica Buhnici ingineria sociala, toate ,,grasele” de la mare care-i deranjează ochiul, se apuca de sala în secunda doi. Deci nu subestimați tandemul ,,special” Gosu-Buhnici!

 48. Faptul că suina Ghiță ne înșiră niște titluri, nu înseamnă că fratele lui în guițat e mai mult decât o scursură propagandistică. Ce e ăla corespondent BBC la Moscova? A transmis știri de acolo. Un fel de Domozină fără talent și suflet. Și la cât minte BBC, clar că și porcul ăsta e un mincinos. Și țurcanu a făcut facultatea la Moscova, asta instituie un criteriu aprioric de valoare? Să scrii în revista(?) 22, te delegitimează. Nu e făcătura aia de oficină condusă de pora care îl slăvea pe turnătorul Petrov?
  Ăsta dacă ar fi cunoscut un milimetru din istoria Rusiei, nu ar fi mâncat rahat (cum era ordinul pe unitate) cum că rușii se vor revolta și îl vor da jos pe Putin. Asta spunea șobolanul ăsta la începutul războiului. Am văzut cât se pricepe la istoria Rusiei.

 49. Ghiță (să investim în educație,extr spune:
  11 feb. 2024 la 13:29
  Regret de fiecare data cind dumneata folosesti jigniri la adresa celor care nu sint de acord cu opiniile dumitale.Nu mi se pare corect pt. ca nu sintem obligati sa gindim la fel ca dumneata .Fiecare din noi are parerile lui personale .Acum pt. ca vad cit de mult te-ai preocupat dumneata sa ne spui toate functile acestui Armand Goșu,as fi curios sa imi raspunzi ce etnie are individul asta ca sa pornim o discutie de la zero si asa de la jumatate.Functiile nu reprezinta niciodata caracterul si corectitudinea persoanelor.Sper ca de asta ti-ai dat si dumneata seama de la frumosii nostrii politicieni.Este o vorba veche romaneasca ,singele apa nu se face .Cam asa ar trebuii si noi sa luam pe fiecare in parte dupa etnia pe care o are si nu dupa functiile sau diplomele pe care sim foarte bine cum se pot optine.Esti roman simti si gindesti romanesti ,esti alta nationalitate ,sau etnie, gindesti si judeci in functie de cum te-ai nascut .Cam asa si cu domnul asta pe care il lauzi dumneata Armand Gosu.

 50. @Paulian Ionescu,cred că Armand Gosu este cel mai bine pregătit specialist în domeniul spațiului fost sovietic și a ceea ce a urmat după destrămarea URSS.Poate mă înșel,dar spuneți -mi un alt nume respectat în domeniu de factura acestui specialist Eu nu am decât ,și cred că e suficient,interviurile domniei sale din ultimii ani.Puteti combate ,cu argumente,tezele sale,care,atenție,nu sunt antirusesti,ci antiputiniste.Dati-mi exemple și de alți comentatori și de situații în care Armand Gosu sa înșelat.Sa contesti crimele rușilor in Ucraina este de neimaginat.Dumitale nu ai făcut așa ceva,însă cei pe care i-am muștruluit(meritau desfigurați)au debitat minciuni și aserțiuni impardonabile.Te rog să mă crezi că fac o distincție clară între trolii imbecili proruși și trolii raționali proruși.Cei din urmă au parte de aprecierea mea umilă.Printre care te numeri și dumneata.Am ce am împotriva celor care risipesc opacitate și neștiință răutăcioasă,criminală.Esti convins că cei ridiculizați de mine(meritau desfigurați)au citit un rand de Armand Gosu?Nu cred .Sunt convins că unul că Marius, Gogutza, Paulian Ionescu,mare urs, vânătorul de troli,salvamar,Saruman,și încă câțiva au citit ,au ascultat ce spune AG.Nu și gloata ignară și ignorantă care se exprimă fără a cunoaște subiectul.

 51. @Paulian Ionescu.Nu are importanță ce etnie are dl.Armand Gosu.Dar mă informez.Te rog pe dumitale să mă ajuți.Google nu-mi spune naționalitatea dansului.As prefera să aibe rădăcini evreiești.

 52. Mihai…,ocupa dezonorantul loc trei in ale inepției și răutății ,total în afara subiectului.Ajuati-ma sa identific cine merita locul 4,5si așa mai departe.Cel de pe ultimul loc la prostie și ignorantă îl trecem la categoria trol prorus rațional.Unde este Eduard M🤣tZ ot CZernowitZ?Cel care încheie orice discurs,chiar daca se referă la mă-sa, cu… mă Rog…Și el merită un loc pe podium.

 53. il are ca purtator distins si pe domnul zilier Armand Gosu si pe colega sa de suferinta doamna Christiane Amanpour lupta intre zilieri si ziaristi se ascute

 54. Sever domn Ghiță, așteptat deseară la portița cu gemulețul de caserie, în dosul ambasadei Licurice, vreți să afirmați că valoarea și competența istoricului Goșu doctor în istoria Rusiei (teză susţinută la Moscova, în 1998 (la ruși se numea Aspirantură, a fost din lotul Raluca Turcan?) Corespondent BBC la Moscova (1996-1998; 1999-2000). Redactor-șef adjunct (2005-2009) și redactor-șef (2013-2014) al Revistei 22, editată de Grupul pentru Dialog Social, consilier pentru fostul spațiu sovietic al ministrului de Externe Teodor Baconschi (2010-2011), BATE la competență și cunoștințe istorice și jurnalistice pe Tucker Carlson comentator la. CNN (2000–2005), PBS (2004–2005). MSNBC (2005–2008), Fox News (2009–2023)? Așa o fi, fiindcă “VORBEȘTE MOSCOVA” tuna clar în difuzoare ziua în amiaza mare, în timp ce “VOCEA AMERICII” se asculta noaptea, se prindea greu, era bruiată îngrozitor.

 55. Ghita,
  Cand mumia care da mana cu peretii si vorbeste cu mortii ,la casa alba va vorbi 2 ore perfect coerent,atunci ai putea deschide gura..dar asa,sa te iei de mama lui Eduard e dovada de om prost.soroshist..

  Scuze pt sinceritate.no offence.

 56. toti cateladri se cred dulai, bre nea Gosu-le nu te mai baga pe un teren pe care nu-l cunosti. Toata planeta a auzit ce era de auzit ,iar asta deranjeaza politicile pro-razboi din tarile europene , usa ,canada ,etc. Daca e pace nu se mai vind arme , productia de armament va stagna , iar unii miliardari vor inregistra pierderi semnificative . Aceeasi schema ca cea din timpul pandemiei; mai putina frica de virus mai putin pfizer….

 57. E un paragraf cu intrebari nepuse: gen Bucea, Navalnai ejusfemfarinae.
  Pai dle zis profesor, BINE ca nu le a pus!! Raspunsurile NU ar fi convenit Accidentului Compulsiv. Ar fi dat apă la moară lui Putin.( Bucea regie Wag The Dog, Navalnai vs. Assange, etc.)Nu pot să a cred ca sunteti atat de superficial pregatit. Cred ca știți cui vă adresați : unora mai slab pregatiti chiar si decat dvs.

 58. @Ghiță ‘ sa investim in educatia sorosista: pai nu e nevoie sa citim.Am citit din Boia , Patapievici, Cartarescu. Aceeasi Gal Gadot Sarah Barbara cu alta pălărie .
  Off topic.Shalom, Misteaux, daca citesti pe aici, poate ne dao ceva inner information??

 59. Domnu Gosu ,pai cum sa pui întrebări sensibile daca Carlson asta,un fel de Gâdea la alt nivel,пе malul чelălalt,pavează buna imagine a exponentilor taberei sale, Carloson e un promotor al suveranismului iar Steve Bannon un formator al personalului,suveranismului,toți sub oblăduire ruso chineză,la fel că și paiața Tromp,De fapt și dumneavoastră faceți parte din același plan al IMPLEMENTARII DICTATURII COMUNISTE DIGITALE ,doar că de partea cealaltă.

 60. @leopold : referitor la masini de numarat voturi „up gradate”
  .Nu ai văzut nici serialul american de political fiction „Scandal”? Nici , referitor la manipularea tinerilor, „Al 5 lea val”?

 61. Bine Ghită, păcat de investiția ta în educație, se pare că a fost în restaurantul din spatele școlii. La voi oricine nu vă aplaudă e trol prorus, numai voi sunteți deținătorii adevărului absolut. Oricum dacă vrei aprobare nelimitată ești liber să comentezi pe Adevărul. Acolo nu te contrazice nimeni și chiar dacă încearcă au grijă cenzorii să nu se mai întâmple.În rest să auzim numai de bine și mersi pentru reclamă . Bună rea tot reclamă se numește

 62. Domnule Gosu, Tucker Carlson este un jurnalist serios si nu vine de pe la vreun tabloid ca sa fie interesat de Navalnii. Americanul stie ce hram poarta acesta. El NU a fost condamnat pentru antiputinism, ci l-au denuntat francezii de la «Yves Rocher», ca a furat de la ei. Navalnaii a crezut ca daca reazama gardul unei anume ambasade si fumeaza jointuri cu ambasadorul poate sa fure? Pai atunci toti hotii sa se declare antiputinisti si le plangem de mila Armand Gosu. Chestia cu otravirea este cea mai mare facatura. Daca rusii voiau sa il omoare de ce doctorii rusi i-au salvat viata?

  In privinta inregistrarii lobyului strain si chiar autohton in SUA legea nu difera cu nimic fata de cea ruseasca. Rusii au copiat-o de la americani.

  Care sunt ma crimele rusilor?
  Crimele impotriva civilior si mai ales a copiilor rusi au fost documentate de Amnesty International in raportul din 2019 depus la ONU. Nimeni nu a facut nimic. Cimitirele celor 3000 de copii ucisi de ukrainieni nu trebuie nici amintite si nici condamnate pentru ca erau „vinovati’- erau rusi.

 63. Un interviu istoric!! Tucker nu a pus acele intrebari ptr ca acele „crime” nu au existat. Cine dezminte acest super interviu e doar un lingau platiti.

 64. @Mihai,dumitale ai scris asa:,,Principala problemă a celor ca Gosu și stăpânii săi este că interviul acelui ziarist „ratat” a avut peste 65 de milioane de vizualizari la 11 ore „,bun,este dreptul la opinie al oricui.Draga Mihai,nu vad urmă că ți-ar părea rău că 65 milioane în nu știu câte minute a avut audiență acel ziarist.Tine cont că lumea dorea,inclusiv eu și dumneata,sa aflam ceva…nu știu ce de la un criminal de război dovedit.Draga Mihai pe mine mă doare sa văd că extremismul prinde puteri pe baza ignoranței,lipsei de educație,alienării omului din ziua de azi.Nu ridic în slăvi SUA,UE,capitalismul,ordinea democrației de tip occidental,recunosc că le prefer pe acestea în locul zaturilor altor forme de guvernare ce mai mult seamănă cu drumul spre rai ,asezonat cu bune intenții(Le Pen,Putin,Trump,Orban Viktor,nepotul lui Kim ir sen,etc),revin…am dreptul să-mi strig nemulțumirea(neputința)când văd că frumoși nebuni vor sa de-a foc la planetă.Cine îmi dă dreptul la asta?Nimeni.Dar nici domniile voastre nu aveți dreptul să-mi interziceți dreptul de a va striga in fața că voi nu aveți dreptul să proslăviți crima ce are loc lângă granițele noastre.Primiti provocarea,nu sunteți scutiți de a da seamă de ceea ce semănați.Si nu in fața mea,un om umil.Si la urmă provocările va ajuta, viața e grea,ce urmează nu s-a arătat încă.Mihai,poate că mă înșel,nu pretind că sunt deținătorul excelenței intru edificarea.Tocmai de aceea ,dacă accepți,te rog să mă ierți că am fost prea aspru.Se întâmplă,adesea,sa văd că omul pe care-l am in fața sa nu fie tocmai cum am crezut despre el.Accepta te rog scuzele mele.Toate premiile acordate se suspendă,pentru că nu se știe în cine dau,ci eu nu am dreptul sa dau in nimeni, afară de cazul când îndeamnă,pe fata,și susține crima.

 65. Nici nu știe Putin ce noroc a avut că nu l-a intervievat Diego Armando, că ar fi dat de el de toți pereții. Poate are mai mult noroc și îl intervievează pe Ciucă.

 66. Desi este analistul Cotidianului, asta nu ma impresioneaza si nici nu ma impiedica sa afirm ca este o nulitate profesionala ca istoric. Orice adevarat istoric stie ca Polonia cand i s-a cerut retrocedare culuarului Danzik a refuzat, dar ea cand a aflat ca germanii vor sa li se retrocedeze nordul cehiei, au sarit si ei si au cerut nord-estul cehiei. Si ca sa fie mai siguri ca nu va fi luat de germani, polacii au intrat in Cehoslovacia in noaptea dinaintea invaziei germane cu cca. 10 ore inaintea nemtilor. Daca „istoricul” Cotidianului nu stie asa ceva sau nu vrea sa recunoasca ca fapt istoric asa ceva el nu poate avea calitatea de istoric, este doar o gluma proasta, un platit, o scula umila care nu va face cinste.

 67. In primul rand, cu un presedinte al unei tari independente si suverane de anvergura internationala NU discuti banalitati tactice (cum ar fi Bucea etc.) si orientari strategice majore.

  Gogusatu asta e obistuit ca_cu tzatzele din politica europeana care n-au viziune si anvergura si comenteaza partzul vacii si cresterea viermilor de balegar.

  In al doilea rand, in chestiunea tactica Bucea, Rusia a depus la ONU documentatia prin care proba ca Bucea a fost manufactura MI6 si a cerut investigarea, dar s-a opus UK. E pe site-ul ONU.

  Un anal-ist de sant pentru tzatze politice „civilizate”.

 68. @Ghita ,mascurule , cei 15 grohaitoriaitai fratiori tot atata minte au ca tine . Inteleg ca hraniti la troaca nazismului hahol nu poti accepta si alte pareri ,decat cele din laturile pe care le ingurgitezi !
  Te-ai apucat tu un borathahol sa dai note patriotilor romani care nu vor sa intre in razboi cu RUSIA din cauza unor mascuri ca tine care baga mereu batul prin gard incercand sa-i provoace pe rusi si sa bage ROMANIA in razboi ,pentru nazistii haholi !Q
  N-am vazut mascurule nici o pozitie pro ROMANIA atunci cand nazisti haholi interzic limba romana in teritoriile VREMELNIC ocupate si-i terorizeaza pe crestinii romani !
  Pentru tradarea neamului romanesc haholule durnoi ,meri in PZM-ii la kiyv si lupta pentru nazistii tai ,nu spurca forumul CELUI MAI CITIT ZIAR DIN ROMANIa – COTIDIANUL.
  ai locul 1 ca coprofagcupolonicul ! succesuri tie si celor 15 fratiori de troaca !

 69. Domnule Ghiță Eu doar am constatat ce a rezolvat retorica asta agresivă împotriva cuiva, adică răspunsul celor „neinteresați” politic la modul aberant de combatere a tot ce nu corespunde doleanțelor „stăpânilor”. Adică exact modul dv de a explica că dacă nu-ti convine ideea celorlalți imediat sunt taxați putiniști sau alte expresii pe care le considerați dv.( și ceilalți) jignitoare. Dar asta e democrația nu? Poate m-am aprins puțin dar acest Grosu (neinteresant ce studii sau „ școli înalte are căci e plin de doctori acum) în momentul când a devenit parte în acest conflict ideologic și din nefericire chiar mai mult, va primi totdeauna răspunsuri în consecință . Despre restul aveți parțial dreptate însă utilizarea cuvintelor extremism, naționalism doar pentru a arăta către ceilalți (neuitându-se în ograda lor și la gesturile proprii) le sterge valoarea și pur și simplu îi canalizează pe mulți din partea neutră spre aceia. Nu poți vorbi de nationalism și extremism când tu susții un regim care preamărește niște criminali de război gen Bandera doar că momentan îți e util , e absurd. Nu poți vorbi de democrație occidentală (oare asta am vrut noi la revoluție?) când tu interzici propaganda , cultura sportul etc al adversarilor. Asta s-a întâmplat în comunism și noi am lupta să scăpăm de asta. Retorica cu ” să combatem ca să nu se mai întâmple ” e anormală când chiar tu faci asta. Sunt prea multe de spus dar ca o concluzie (citat din biblie) „ nu privi la paiul din ochii celuilalt când la tine în ochi e ditamai bârna”. Nu trebuie să vă scuzați eu sunt obișnuit cu momente din astea, ce doresc totuși e să vă rog e să nu mai combateți punând epitete. Doar propagandiștii fac asta și de obicei sunt cei evitați de pe forumuri.

 70. @ Ghiță . Genul acesta de combatere a „adversarului” pe un forum nu vă face cinste. El vă va răspunde la fel și rămâne doar o mocirlă fără nimic interesant în urmă. Păcat că se ajunge aici. Eu cred că motivația ideologică nu trebuie să te facă bădăran indiferent că sunteți dv. sau dl. Ghiță.

 71. „Armand Gosu ”
  asta habar n-are de rusi si cu ce se manca MASKIROVKA !

  Zice c-a studiat la rusi ARTA PROPAGANDEI insa se vede de al o posta(-ntre baieti) ca e afon complet si fara CHARISMA !
  ii caut doar o singur ideie zaluda ca sa-l readuc INTELECTUAL cu picioarele pe namol :

  „Putin l-a oprit și i-a spus „vreți să faceți talk-show sau vreți să discutăm serios“. L-a derutat! Apoi i-a ținut o lecție de istorie de peste 20 de minute la care Carlson nu a reacționat și a spus doar „Da!“”

  Domnule GOSU … Putin a trebuit sa explice ce vrea construind un sistem ISTORIC comun intre el si partenerul la discutie
  de acee a inceput istoric logic evolutiv in trecut ! Rusii si ukranienii au o limba comuna (rusa veche dinainte de HOARDA DE AUR si ruperea de KIEW a rusilor obligati la Moscova !
  DE CE A FOST NECESARA „ora de istorie” a lui Putin ?

  Pai pentru acelsi motiv pentru care si TUCKER CARLSON ar trebui sa aiba o ora de istorie despre TRANSILVANIA la care
  (ATENTIE:) fara sa fie provocat de Putin a zis AMERICANSTE ca-i … unguresca !
  Percepi ne-a GoSHU ca esti ex-pirat ! ? 🙁 !

  Vai de voi anti-romanilor cozi de topor …daca un hybdid demievreisc trebuie sa aiba INTERNATIOAL grija de voi !
  La o adica … „de capul vostru” …pierdeti LA ORDIN:
  TRANSILVANIA ! [nu vedeti dedesupturi si … aluzii yankeu republicam viitoare ! Noroc ca TRUM ii va fi dator lui Q ! 😐 pentru incodata POTUS ! <3 ]
  🙁

  (nici macar RUSINE 🙁 daca nu mai PATRIOTISM ! mai aveti pro-romani la … PADURE ! PATRIA APRIORI <3 SHALOM ! )

 72. Ni chi$$ăm pi Armandu’ Gosh. Are tikiye? Întrebarea ce vrem să i-o punem papagalului propagandist șuolduovian haliudiian este CU CÎT ÎL PLĂTEȘTE ANU$$AL $$oroșu’, p’în adunătura botezată uOpănsăsayăti!?
  Iranianca Amanpour? …dă la CNN? …declarată „istoric”? HAHAHAHAHAHA! …e o NULITATE PATENTĂ, promovată intensiv dă $$oroșijdi – ca șî goshul echivalent cu ZERO! – în jurul ei s-au țesut frustrărili dîn mass-media ‘ternațîonale, ca contra-argument la primirea lui Tucker Carlson la Moskova, iar gosh-ul nu putea să cînte pă voce falsă în coru’ $$oroșijdilor! PARDON! …în cooru’ lor! Dă disperați……[Rumburak]
  https://www.youtube.com/watch?v=Azzc5odj9V4&list=PLC460830FB5EAB9D4&index=1

 73. Shi daca d-l Armand are dreptate in felul lui? Adevarata problema este ka kazarii lui Putin, ai lui Zelea, bashca cei din America, ca sa se mentzina la putere shi mai sa faca shi bani pe spinarea UE creshtina, dar shi crime contra goyimiilor lor, ei prin tratatul Maltez au pus-o de un blat fake razboi=ghisheft, care va tzine shi 20 ani zic uni, ca doar pana la 20 tzin intzelegerile ) lor=a mai spus-o shi Oracolul din Damaroaia=ideologul analfabet al chibutzului PCR, tov.Brucan. Nu mai punem la socoteala ca in Orient se duce un razboi copie la indigo. Daca vrei sa scapi de drakul ai shansa sa dai de tacsu, noroc ca se zice ca nu mai este dictatura, asha ca draci prostaci nu va mai ofuscatzi pentru ceva karboave in plus, shi lasatzi lumea sa zica ceva, ca doar Constitutzia noastra permite ( nu a Rusiei desigur, shi va intzeleg ca nu avetzi incontro, ex.destule shi in ziua de azi)
  O zi buna.
  Con
  P.S. Este shi asta un semn de globalizare, ca doar traim pe planeta Pamant deocamdata…

 74. Dna Ioana ,ieri m-ati cenzurat ,care nu cumva sa pomenesc expertului in sovietisme ceva despre cetateanul Gogu Lloyd. Uite ca era pe nasalie,de aia am si intrebat.Stiti,IP meu este de UK si pe aici circula alte stiri decat cele permise la Bucharest. Ce vreau sa spun este ca mai sunt alti doi ilustri disparuti,care urmeaza sa fie legendati zilele urmatoare.Unul era cat pe ce sa fie numit ambasador, insa la ultima ora acceptase o alta oferta si va fi numit erou. Celalalt inalt demnitar, un bancher caruia i-a expirat mandatul,se va razgandi si el si va demisiona. Curand si defintiv. Cenzurati aici , va rog.

 75. D-l Goșu are dreptate, dar dacă, la întrebările prea directe sau prea ofensatoare, Putin ar fi tăcut, sau îl băga în mă-sa pe Carlson, știrea ar fi fost că Putin l-a înjurat de mamă pe american, și nu.mai era o știre mondială!
  Ce-i drept, eu as fi pus și alte întrebări, dacă făceam eu acest interviu:
  -Dacă Rusia nu avea intenția să se extindă spre vest, ce caută Armata a XIV-a în Transnistria?
  -De ce Armata rusă a atacat Ucraina din Belarus?
  -De ce Rusia nu acceptă trupe de menținere a păcii ONU în sudul Ucrainei?
  -Dacă republicile siberiene își declară independența față de Rusia, armata rusă nu va reacționa, militar?
  -De ce minoritățile naționale din Rusia nu au drepturile pe care rușii le reclamă pentru minoritatea rusă din alte state?
  -De ce soldații ruși care au atacat Ucraina în prima fază a războiului nu aveau asupra lor niciun fel de acte sau însemne distinctive?
  -De ce Vladimir Putin a candidat la mai.mult de două mandate, cum prevedea legea? Acesta nu rste un abuz de putere?
  -Pe cine ar vedea Putin ca Președinte al Rusiei în locul lui?
  -Daca susține că luptă contra nazismului, de ce a folosit exact metodele și scuzele lui Adolf Hitler?

 76. Goșu este purtat precum moaștele ( pe care le respect și dacă am ocazia le și ating ) peste tot prin țară unde-și susține temele impuse , cu o ură nedisimulată împotriva rușilor. Probabil că atunci când a fost trimis acolo a fost depistat ce hram poartă și a fost retrimis înapoi cu ceva șuturi pe-acolo, așa că acum se răzbună și el cum poate, că nu-l prea duce capul și nu-l țin sfincterele.
  Unul care vrea să ducă în derizoriu neamul românesc, alegându-și să posteze sub nume de porc neaoș românesc, nu face decât să-și demonstreze ura de alogen , nu incapacitatea noastră de a înțelege lucruri atât de clare, mai ales după asemenea interviu de excepție, care confirmă ceea ce de fapt orice om cu ceva logică, condus de bun simț și imparțialitate , observă și singur .
  În rest, mă mir că n-a reluat chestia cu clipitul și bâțâitul care fac din Puti o epavă politică, în timp ce bicisniciile lui Biden sunt taxate drept giumbușlucuri cu care cucerește nu numai inimile globaliștilor, dar în curând și Rusia lui Putin. 😎
  GO Goșule ,siktir !

 77. @năroD-ule, singura întrebare pe care trebuia să i-o pui tu lui Putin era dacă în toată Rusia mai știe că ar mai exista asemenea rebuturi umane ? Eventual dacă ar fi de acord cu expunerea ta, nu științifică, ci îmbălsămată , la Muzeul Ștințelor Naturale din Leningrad, în locul în care ar fi trebuit să fie Lenin…. 😉

 78. Răducule, încă nu am timp de tine, dar îți promit că mă ocup, în cel mai scurt termen! 👿
  Deci, continuăm întrebările nepuse :
  -Crede dl Putin că, în absența unui lider militar veritabil, ca Prigojin, rușii ar mai.putea cuceri Avdiivka?
  -Cum a reușit dl Putin să devină multimiliardar doar din salariul de Președinte?
  -Care este explicația pentru calitatea extrem de proastă a echipamentelor folosite de soldații ruși?
  -De ce îl idolatrizează pe Stalin?
  -La cît se cifrează datoria pe care Rusia o are către China? Și cum intenționează să o plătească?
  -Cum explică d-l Putin prăbușirea rublei și ce semnal transmite acest fapt?
  -Cine va înlocui muncitorii și specialiștii morți sau răniți grav în lupte?
  -Cine stă în spatele deciziilor pe care ia Vladimir Putin?
  -Dacă Rusia va pierde războiul, ce soartă crede el că merită să aibă un lider care a luat decizii ce au dus la un asemenea rezultat? Este Vladimir Putin pregătit să își accepte responsabilitatea pentru deciziile sale politice?
  -Vladimir Putin crede în Dumnezeu, cu adevărat? Ce înseamnă Dumnezeu, pentru el?

 79. Hai, nea Dorane, că ești lipsit rău de imaginație! Alea-s întrebări, pentru un Lider de Talie Mondeală , ca Vladimir cel ku Kapul Dumdum?!
  Ia de-aici:
  -cînd se iubesc, cine stă deasupra: Putin sau Jinping?!
  -dacă apare Prigojin si-i trage două palme, cum reacționează?
  -de ce nu s-a scufundat și el, odată cu MOSCOVA? Un comandant se scufundă cu tot cu navă!
  -cum o mai duce ursul ăla pe care îl calarea el în poze?
  -e adevărat ca el este de fapt Zelensky deghizat în Putin?
  -cînd a fost dezvirginat de Jinping l-a durut, sau i-a plăcut?
  -cu ce se ocupă de fapt Medvedev la Kremlin?
  -cînd se simte el.mai adevărat lider al Rusiei: cînd stă pe veceu, sau cînd bea?
  -dacă vine Iohannis peste el și îl ia la bătaie, se retrage din Ucraina sau nu? Căci Ioha e ditamai namila, și bietul Pitic Atomic e mărunțel!
  -chiar i-a lins părul lui Carlson, cum se spune?! Ce gest e ăsta?!
  -e adevărat că Patriarhul Kiryl e femeie?
  Astea sînt întrebări importante, nu bazaconiile lui Doran Narod! Ha! Ha! Ha!

 80. Nerodule, când te privești în oglindă nu te întrebi cine-i dobitocul cu privirea tâmpă care te privește ?
  În loc să-ți bați căpuțul cu lucruri care nu te privesc, punând niște întrebări care nu mai lasă dubii în ce privește deșteptăciunea ta, mai bine ți-ai strânge catrafusele și ai părăsi acest loc select până nu te trimit șefii în altă parte, unde cred ei (în zadar 😉 ), că ai putea face față, nu aici unde ai față de prost sadea , ca să nu spun și de lichea !!

 81. „DE CE A FOST NECESARA „ora de istorie” a lui Putin ?

  Pai pentru acelsi motiv pentru care si TUCKER CARLSON ar trebui sa aiba o ora de istorie despre TRANSILVANIA la care
  (ATENTIE:) fara sa fie provocat de Putin a zis AMERICANSTE ca-i … unguresca !
  Percepi ne-a GoSHU ca esti ex-pirat ! ? 🙁 !”

  🙂
  SHALOM !

 82. Adișor, ți-am răspuns ieri, dar sint cenzurat, însă tot nu-mi scapi! Ce mai face șpaga aia de doișpe mii de euro pe care o cereai în gura mare, la Parlamentul european? Tu, cînd te uiți în oglindă, mai ai…Humor?! 😂 😂

 83. Humorel, eu nu am șefi. De altfel, dau și în dreapta, și în stînga, fără milă! Ori, tocmai pentru că sînt atît de puternic și de eficient, nu va vine vouă să credeți că eu sînt singur și neangajat!
  Și repet: despre ce LOC SELECT vorbești tu? Ce naiba e select la prostiile putiniste pe care le aruncă alde Axon, Rollason, Munteanu, Ics, Gogutză ,Eduard sau alte dihănii asemănătoare?
  Iar elucubrațiile unor Mishteaux, Gelu sau Charlie ți se par chestii serioase?
  Cîte clase ai matale? Titlul ăla de doctor l-ai luat pe bune? 😂
  Vouă vă place să trîntiți doar mizerii de-ale voastre și să nu fiți contraziși, și vă credeți superiori și crezuți, doar pentru că vă susțineți între voi cu argumente puerile. Și cînd apare unul ca Doran, care vă dă peste bot cu argumente serioase și soluții, răcniți ca din gură de șarpe că vi se încalcă drepturi, și cereți eliminarea lui! 😂
  Vai de capul lui Volodea, dacă se bazează pe propagandiști atît de ratați ca voi! Nu e de mirare că e în plin picaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.