Avram Iancu, mesaj pentru tineri. ”Orice om îşi are propriul talant”

„Pentru tineri, mesajul meu este ‘Orice este posibil, dacă crezi cu adevărat’. Să aibă încredere în ei, pentru că au primit de la Dumnezeu cel puţin un talant.

Orice om îşi are propriul talant. Trebuie doar descoperit şi pus în ecuaţie”.

Volumul „Provocarea Rinului”, semnat de Avram Iancu, bibliotecar şi sportiv de anduranţă din Petroşani, a fost lansată, vineri, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Autorul subliniază că deviza sa este „Orice este posibil, dacă crezi cu adevărat”.

„Am lansat această carte în mod oficial în Germania, la Deva, în oraşul meu natal, în Petroşani şi acum dăm Cezarului ce e al Cezarului, adică acum, la Bucureşti, capitala României, aici, la această bibliotecă municipală şi metropolitană, după care intenţionez să merg pe la mai multe biblioteci judeţene, pentru că mie îmi place foarte mult această interacţiune cu oamenii, directă”, a spus autorul.

Avram Iancu lansează „Provocarea Rinului”, o carte „Jos Pălăria!”

„A fost un moment dificil când am parcurs toată Dunărea, de la izvoare la vărsare, când m-am înfipt efectiv într-o cioată, un obstacol subacvatic pe care nu l-a văzut nimeni. Am înotat două săptămâni cu o rană pe piept şi pe abdomen, dar am trecut cu bine peste lucrul acesta.

Iar ca un moment de maximă fericire, când am reuşit să traversez înot Canalul Mânecii, la a patra încercare, când am ajuns pe ţărmul din Franţa şi am înfipt drapelul României, în mod simbolic, am urlat efectiv cinci minute de bucurie că mi-am văzut cu ochii visul îndeplinit”, a mărturisit înotătorul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.