Becali, amendat drastic de UEFA pentru pariuri!

În toamna anului 2023, când FCSB a întâlnit echipa daneză FC Nordsjaeland în turul preliminar al Conference League, bucureștenii fiind eliminați din competiție, patronul Gigi Becali a declarat public faptul că a rugat o cunoștință să îi pună și lui suma de 50.000 ron pe calificarea echipei sale, care la acel moment avea cotă 7.

A fost informat că la casele de pariuri cel mai mult poate paria suma de 20.000 de ron, ceea ce s-a și întâmplat. Cunoscut ca un om care vorbește foarte mult Becali a devenit foarte vunerabil făcând această declarație și cum relațiile sale cu FRF sunt știute ca fiind unele mai mereu tensionate oficialii fotbalului românesc au raportat cazul la UEFA.

A durat însă mult timp după acel meci, adică abia acum la început de martie 2024, până când a venit răspunsul forului continental. Care înseamnă o amendă extrem de severă pentru latifundiarul din Pipera, în valoare de 30.000 de euro. Iată ce a declarat la acea vreme Gigi Becali despre pariul făcut.
„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7. Dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.
I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu.
Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, spusese Gigi Becali vara trecută, pentru Prosport.
Problema ar ri putut avea urmări mult mai grave pentru club, pentru că UEFA ar fi putut lua totodată și măsura excluderii echipei bucureștene pe o anumită perioadă de timp din cupele europene, dar, din fericire, s-a mulțumit doar să îl amendeze pe Gigi Becali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. E, ca să vezi cum excrocul național cu tupeu de mahalagiu și smasar de colorați, care crede că poate mitui și pe Dumnezeu, acu a incasat o directă de stînga, de a rămas cu cîrnatul in mînă s-o bage in urechi.

 2. Deci nimeni in lume nu poate paria pe calul lui, ci doar pe al adversarilor?

 3. Pușcăriașul tot pușcăriaș rămâne în veci!…o scursă de om…reprezintă etalonul hoției în Rumania!…
  Și când de gândești că sunt unuii care-l pupă în poală!…jiji 24,onania tv,irealitatea…Rușine naum…

 4. @ L-au propus englezii pe Burleanu la conducerea UEFA , să afle pe cine să amendeze, ?

 5. Are o gura proasta, proasta, proasta, de iti vine sa-l urasti si sa-l dusmanesti…?! L-am vazut insa o data la televizor, la un miting, cum ducea in spate o cruce uriasa si cum a cantat un Imn bisericos crestin ortodox. Atunci l-am iertat instantaneu de toata gura proasta care o are si de tampit ce este, mai ales ca stiam ca este extrem de omenos ajutand foarte multa lume aflata in nevoie si mizerie materiala, cu bani, hrana, medicamente si chiar locuinte .

 6. A furat,dar a si „facut/dat”😆😆😆
  La noi borfasii/derbedeii cara cruci in spate si poarta fesuri negre cu cruci rosii😆😆😆.De candidat la presedintie pe cand?
  Sau sta cuminte,ca I se reactiveaza instantaneu vreun dosar😆😆😆
  Asta si Mitica sunt example perfecte de asa nu,sa nu faci😆😆😆

 7. ..in urechi doar pentru ca mintea lui să aibe osie,.Pentru că are nevoie..

 8. “relațiile sale cu FRF sunt știute ca fiind unele mai mereu tensionate oficialii fotbalului românesc au raportat cazul la UEFA.” Să iubim oficialii fotbalului din România că românesc nu mai este de mult, care dacă au relații tensionate cu un român îl reclamă la UEFA să fie prin amendat și România amendată. Să nu-i iubești patriotismul “oficialilor fotbalului din România?

 9. La fel proceda si Halep, clanul machedonilor pariau pe aranjamentele Simonei. Si azi ma întreb cum de WTA nu s-a prins de escrocheriile machedonilor, foarte profitabile pentru Becali, Tiriac, Nastase.

 10. Latraii care il injura pe DOMNUL Becali sunt aceleasi javre care latra impotriva a tot ce e romanesc. Niste bozgori pripasiti pe la noi care musca mana care i-a hranit. Sunt sigur ca in marinimia lui naiv-crestineasca, dl. Becali ar fi in stare sa-i ierte, dar parerea acestor limbrici nu conteaza.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.