Bicarbonatul, bun la toate. ”Suntem în cretacicul medicinei”

Judecătoarea Adriana Stoicescu a văzut toate scandalurile din spitalele din România și a remarcat neajunsurile. Nu amintește despre cele despre care s-a vorbit. Lipsuri materiale și de igienă.  Prejudecăți. Stoicescu vorbește despre  mândrie. Mândria  la români. Parada pe care o fac unii cu lipsa lor de cunoștințe medicale.

„E perfect “normal” să ai medici care nu “văd” o sarcină în țara în care femeile înghit ovulele. Suntem needucați și ne mai și mândrim cu asta. Murim pe capete pentru că suntem in cretacicul medicinei și încă ne tratăm cu bicarbonat de sodiu bătăturile și cancerul deopotrivă.

Cât timp scoatem medici și profesori și juriști ce nu știu să scrie corect… vom rămâne în epoca de piatră”, scrie Stoicescu pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

27 de Comentarii

  1. Alooooooo !, d-na Adriana și în justiție e la fel ca în sănătate sau educație.
    Dacă în sănătate, bicarbonatul de sodiu te vindecă de toate bolile, în educație
    copiii sunt educați de profesori cu nota 3 la titularizare, iar în justiție
    borfașii din politică și nu numai, sunt condamnați cu suspendare sau se amână până se prescrie
    fapta, în funcție de ȘPAGĂ și relații.Concluzia e una singură. Democrația a scos la suprafață toate
    LĂTURILE societății în toate domeniile, în special în politică.

  2. cu tot respectul pe care vi-l port, Doamna Judecator, sa stiti ca bicarbonatul chiar este foarte bun:) bicarbonatul distruge cam toate bacteriile, eficienta este si mai mare impreuna cu otetul. desigur sunt mult mai bune otravurile, pardon medicamentele, bigpharma…ati citit prospectele lor? sau ascultati de „medicii” care va spun: eiii, hideti, daca este sa citim prooospeeecteeeleee….pe bune? ar fi bine ca astia in spitale sa-l foloseasca. din pacate nu, folosesc produsele m u ie care sunt apa de plaoie, exact pentru asta. credeti ca daca in spitale era folosita de pilda cloramina – care distruge tbc, da? sau pur si simplu CLOR in spitale, mai erau acum nosocomiale agatate de pereti…? nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar unde-i multa inteligenta….

  3. Dr. Warburg a câștigat un Nobel remarcand că o celulă normală suferă o schimbare negativă atunci când nu se poate oxigena corect pentru a transforma glucoza în energie. În absența oxigenului, celula revine la un program nutrițional primitiv pentru a se întreține, transformând glucoza prin fermentație. O celulă canceroasă este anaerobă. Prin urmare, foloseste mult mai mulți carbohidrați și zaharuri pentru a genera energie sub formă de ATP (adenozin trifosfat). Unii dintre compușii formați din producția de energie includ acidul lactic și acidul piruvic care normal, sunt eliminați de îndată ce sunt produși. Dar celulele canceroase se confruntă cu metabolism într-un ritm mult mai rapid. Prin urmare, acești acizi se acumulează în mediul apropiat al tumorii fiind una dintre principalele forțe motrice din spatele metastazelor. Prin tamponarea micromediului tumoral cu un compus alcalinizant, pH-ul tumorilor poate fi crescut pentru a le înfometa și a le opri creșterea și răspândirea. Ceea ce este remarcabil este că nu este nevoie să gătești un medicament sintetic de lux pentru a scădea aciditatea, un compus simplu, ca bicarbonatul de sodiu, o va face. Bicarbonatul de sodiu funcționează prin creșterea pH-ului în afara celulelor și nu în interiorul celulelor. Aceasta este important, deoarece arată că nu interferează cu metabolismul celular. Chiar dacă majoritatea oncologilor nu recomandă bicarbonatul de sodiu, îl folosesc în aceleași scopuri în chemioterapie. Prin combinarea acestui agent alcalinizant cu chemioterapia, protejează organele corpului pentru a nu fi distruse de efectele otrăvitoare (cancerigene) ale acelor medicamente. Aș sugera utilizarea melasei cu bicarbonat de sodiu, cancerul se hrănește cu zahăr, și, prin urmare, o să ia și bicarbonatul. Cal troian. Doamna judecător, nota 4.
    https://bmccancer.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2407-11-235
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19276390/

    • O excelenta dizertatie! Trebuie neaparat sa va inscrieti pentru premium Nobel. Grabiti-va sa nu pierdeti ocazia.

    • *sunt **: Felicitari pentru comentariile documentate! sunt cativa comentatori pe care ii urmarsc cu placere! Felicitari!

  4. D.NA judecator , nu va revolta , nu va oripileaza faptul ca jud. CCR JUDECA LITIGII DE DREPTURI SPECIALE , EI INSISI FIIND BENEFICIARI DE ASEMENEA DREPTURI ? V a lasa absolut indiferenta acest urias conflict de interese ?

  5. În 1899, Dr. C. F. Howe din Atchison, Kansas a demonstrat capacitatea oțetului de a proteja o persoană de variola si a depășit punctul de simplă teorie. Cei care au folosit protocolul cu oțet au putut să aibă grijă de alte persoane cu variolă fără teama de a contracta boala. Autorul notează că, în ciuda a câteva sute de expuneri, oțetul era eficient împotriva variolei și asta este considerat un „fapt stabilit”. Multe dintre aceste persoane expunese au fost asistente medicală, precum și multe altele care au fost imposibil de izolat de cazurile de variolă din lipsă de spațiu. Oțetul de mere este un dezinfectant extrem de eficient și, de asemenea, alcalinizează organismul, ceea ce îl face în mod natural să fie mai rezistent la boli. În plus, conține potasiu și numeroase enzime care ajută la digestie, are proprietăți antiscorbutice iar prebioticele care hrănesc probioticele sunt și ele prezente în cantitate. A fost folosit în mod eficient pentru numeroase probleme de sănătate încă din cele mai vechi timpuri, îl folosesc si eu împreună cu bicarbonatul și nici nu mai interesează de părerile unor cultiști paranoici mai primitivi decat cei pe care-i critică.

  6. In foto isi fieaza varful nasului,sa lesine privitorul, de deochi!Fara sare si piper,ca de obicei,bicarbonatul de sodiu e un remediu universal
    Rumega-ti pensia,ca nu o meriti

  7. In foto isi fixeaza varful nasului,sa lesine privitorul, de deochi!Fara sare si piper,ca de obicei,bicarbonatul de sodiu e un remediu universal
    Rumega-ti pensia,ca nu o meriti

  8. Nu, doamna judecător, nu „vom rămâne”, ci „vom intra” în epoca de piatră. Actul medical este sabotat în mod intenționat, la fel ca şi educația, fiindcă globalismul ne vrea proşti! Medicii adevărați sunt legați de mâini şi de picioare cu „procedurile” medicale dictate de BigPharma, prin intermediul OMS şi a acoliților lor naționali, care ucid inventivitatea medicală, interzic orice încercare de a salva vieți sau de a face bine printr-un procedeu de „liberă practică” şi îi transformă pe medici în simpli vânzători de produse „medicale”.
    Şi ia ghici, cu sprijinul cui? Exact, doamnă judecător! Hienele din justiție sunt cei care încurajează asta. Dacă un medic iese din linia ordonată, se năpustesc procurorii şi avocații asupra lui, îl acuză de malpraxis, judecătorii le dau dreptate, şi viața lui e terminată! Aşa că medicul zilelor noastre preferă să stea liniştit, să-şi ia bonusuri de la firmele farmaceutice că le promovează medicamentele, cu cât mai multe cu atât mai bine, să petreacă vacanțe în Bora Bora sau Seychelles plătite de aceste firme şi să-i ia dracu’ pe pacienți! Cine trăieşte, bine, cine crapă, ghinion: eu am respectat protocolul. Ați văzut şi în perioada Covid ce au pățit medicii care au încercat să ridice vocea şi să trateze pacienții „pe bune”! Iar cei care i-au ucis prăjindu-le plămânii în oxigen şi trimițându-i la cimitir în saci de plastic erau declarați „eroii din prima linie”!

    Asta-i treaba, doamnă judecător. Tagma dumneavoastră, a „justiției”, poartă principala vină pentru unde s-a ajuns. Inclusiv în educație, dacă un profesor ridică tonul la un elev derbedeu şi obraznic şi se va ajunge în instanță, judecătorul se va pronunța în favoarea elevului, iar profesorul va fi sancționat.
    Asta este justiția dvs, doamnă judecător! Măcar aveți decența şi tăceți!

  9. Marine ce iese când amesteci bicarbonat de sodiu cu oțet (adică acid acetic mai științific vorbind)? Acetat de sodiu, bioxid de carbon și apă! Nu zic că nu e bun la multe (ca și oțetul) și poate uneori merg împreună ca să formeze ceea ce chimiștii numesc soluție tampon, dar din reacția descrisă mai sus ce concluzie tragi dacă le amesteci?

    • geo: eu folosesc bicarbonatul cu otet, de pilda, cand curat suprafete unde s-a asezat piatra. este un detrartrant extraordinar. bicarbonatul actioneaza in apa cu duritate mare, iar rezultatul se vede in curatarea rufelor. de asemenea beau apa (de la robinet) cu bicarbonat (f putin, cat umezesti un vf de cutit in pahar si-l treci prin praf – curata apa de impuritati – poti pune si argint – pentru ionizare) si gheata – excelent. daca pui si o felie de lamaie – excelent! mai presar pe covoare cu vreo 2 ore inainte de a aspira – tot asa un praf. distruge din carclacii bagati bine in textil, apoi dupa aspirare, culorile sunt mai vii. elimina mirosurile neplacute din frigider si din litiera animalelor de companie (iepuri, pisici etc..), adaugi bicarbonat inainte sa pui nisipul. solutie de corp antiperspiranta: intr-un pulverizator pui apa, o lingurita de bicarbonat si cateva picaturi de ulei esential: rozmarin, teatree, busuioc, bergamota, salbie (ce place simturilor matalica) si pulverizezi pe corp dupa dus… apa de gura: intr-o sticla pui apa, o lingurita de bcrb si 2-3 picaturi de ulei esential de cuisoare si cimbru (la 500 ml de apa) – atenie cuisoarele si cimbrul „pisca”! poti pune si pe ata dentara, sigileaza portiunile dintre dinti la care peria nu ajunge. cum spuneam, eu folosesc bicarbonat de cand ma stiu…

    • Eu unul folosesc bicarbonatul de sodiu pentru eliminarea arsurilor la stomac sau la
      esofag. Înainte de culcare pun jumătate de linguriță de bicarbonat într-un pahar pe
      jumătate cu apă, amestec bine , beau și în 10 minute dispar arsurile și dorm
      liniștit până dimineața. Bicarbonatul în combinație cu acidul clorhidric din stomac rezultă apă
      și bioxid de carbon. Asta nu se întâmplă în fiecare zi, poate odată sau de două ori pe lună,
      când am arsuri.

  10. ati auzit de liberul arbitru? Nu stiu daca e bun, n-am avut arsuri/aciditate la stomac nici candidoza doua din problemele pt care se foloseste bicarbonatul de sodiu pt ca alcalinitatea neutralizeaza/calmeaza aciditatea si pt ca Candidoza se dezvolta in mediu acid. Bun, poate n-ati deschis Biblia sa aflati:”Credinta multa muntii”. Nici de Placebo se pare. Fiecare are o viata si dreptul sa si-o traiasca asa cum doreste, mergand sau nu la doctor, apeland la medicina alopata, la fitoterapie etc. In popor se spune:”Cum ne asternem asa dormim” Eu cunosc cateva cazuri in care intelepciunea unei femei a salvat piciorul unei copile de un ”felcer” militar pt ca s-a lovit si a facut lichid si a trait pe picioarele ei inca 80 de ani, apoi o alta copila a fost trimisa pt extirparea apendicelui si dinnou aceasi femeie nu s-a lasat si a mai consultat un alt medic si n-am mai fost operata traind fara probleme. Istoria medicinei incepe in neolitic atunci s-au practicat primele trepanatii la copiii cu convulsii, iar in antichitate Hipocrate ne spune ca:”getii tratau intai sufletul si apoi trupul”. Oare cine mai are curajul sa mearga la spital ca sa ajunga sa nasca pe strada sau sa fie lasat sa moara ca ultimele gravide etc. Lasati oamenilor dreptul sa creada in ceea ce vor, pt ca s-ar putea sa se salveze daca li se pune un diagnostic gresit.

  11. Adriana STOICESCU = o femeie frumoasa , de origine sanatoasa , educata corect , instruita conform , ne apostrofeaza constant fara a percepe realmente v i t e z a cu care se schimba structura , substanta si mentalitatea societatilor umane din Emisfera Nordica a Terrei .
    Amuzant , un judecator ar trebui sa detina , nu-i asa , o cultura generala , o pregatire profesionala maxim- grefata pe structura sufleteasca echilibrata , neutra socialmente .

  12. Vedeți dna judecător de ce ne este nouă teamă de justiție? Fiindcă ajunge viața şi viitorul tău să depindă de părerea unui judecător. Care, teoretic, ar trebui să fie un monument de cultură, gândire logică şi rațiune, perspectivă critică, cumpătare etc, şi să se rwprezinte un model social. Iar în realitate nu este aşa.
    Uitați-vă la comentariile pe care le-ați stârnit, printr-o judecată pripită asupra bicarbonatului de sodiu. Noroc că pe bicarbonat nu-l interesează părerea dvs, dar dacă în locul acestei substanțe chimice ar fi fost destinul unei persoane?
    Era bine, doamnă judecător?

  13. Răde ciob de oală spartă. mulți sunt ‘albiți’ nu pentru că s-a folosit bicarbonat, ci, ‘datorită’ meandrelor din justiției.

  14. Ar fi bine să știm si …daca un dulap incepe a mucegai pe la colțuri, se poate de stropit cu o soluție de bicarbonat ?!!

  15. Madam tanti doamna, o da pe culmi inalte acoperind raul mascat pe educatie pe medicina bicarbogazoasa?! Madam tanti, se face ca habar nu are de tratamentul pe baza de narcotice dupa anul 2.000 extins, de medicina naturista la care se va ajunge cat de repede pentru ca, spitalul si medicii se pricep doar la umilinta si afaceri, farmaciile pe afaceri nevindecabile de,boli, entiratile din prima linie a tarii: cotroceni, guvern, parlament, presa majoritara, justitia, politia, economia si bugetul statului, nu se implica in viata cetatenilor pentru ca nu iese nimic financiar, cetatenii majoritari nu mai pot fi mintiti, santajati, ultima moda e legi care forteaza si obliga cetatenii sa execute, sa se supuna la toate infractiunile efectuate de aceste entitati! Am incercat sa tratez bataturile cu bicarbonat, si culnea, tot un doftor mi-a recomandat clorul pentru rufe: deinfecteaza, ustura putin dar vindeca! Cancerul, daca il iei din timp la ciuguleala, nu ai ce cauta la chiioterapie sau la medic, exista ceaiuri si masaj terapeuric, reflexoterapie care dau rezultate 100%, cel care practica, trebuie sa stie exact punctele pe care apasa! Pe baza de masaj reflezoterapeutic, poti da diagnosticul identic cu al unui medic la care ai pierdut timp si vani stand la usa umilintei. Nu e bascalie, experienta pe propria piele. Asa ca, madam tanti, stai blanda in confortul luxului nesimtirii, insuportabil cetateanului obisnuit cat si pentru bugetul de stat care il violati, golundu-l fara jena.

  16. ah am uitat: bicarbonatul stins cu otet desfunda tevile ha! daca nu ai altceva la indemana, toarna bicarbonat la scurgerea de la chiuveta si, apoi, toarna otet. reactia (spumoasa) va curata teava impecabil. si igienizeaza!

  17. pentru comentatorii documentati: Ma bucur sa vad atatia oameni care inca gandesc! mi-a mai trecut depresia. multumesc.

    • dragul meu coleg forumist @ marin

      din surse sigure , stiintifice , TE ROG sa nu te lasi influentat de depresie . Prea mult timp .
      De ce ?
      Pentru ca depresia -peste 3…4 saptamini – SCHIMBA STRUCTURA MOLECULARA A CREIERULUI . ” Moleculara ” , deci macro .

      NICI -O- DA-TA sa nu accepti sentimentele negative sa te suprime .

      cind apar – ia-le la mishtokareala – se intimpla asa ceva oricui – de la cersetor la IMPARAT .

      @ – marine – baga-ti mintzile-n cap !

  18. la castiguri P(l)andemia net superioara „cretacicului medicinei”. Ursula a secretizat contractele cu Big Pharma . Si castigurile.

  19. Bicarbonatul este indispensabil la fabricarea micilor. Cocoșatul de la Obor poate să confirme. Berea insă, o aduci de acasă!

  20. Un Gigel : va recoman consum de varza cruda. fie la blender cu putin patrunjel. fie pur si simplu mestecati bine cat puteto musca. este bine sa mancati din partea proaspata din apropierea cotorului. varza reface functia stomacului, contine vitamina U. vindeca ulcerul, gastrita si reechilibreaza aciditatea. exista doua feluri de „arsuri”: una cauzata de insuficienta acidului gasric (care apare dupa 40 de ani, de obicei), ceea ce cauzeaza ca sfincterul esofagian sa nu simta acidul dupa masa, drept pentru care nu se inchide, permitand vaporilor de acid sa urce pe esofag – asta in timp raneste esofagul, tesutul se ingroasa, putand cauza cancer in timp. al doile tip de „arsura”, este cauzat de existenta surplusului de acid. sfincterul esofagian se inchida, dar arsura se resimte in interior, cauzand dureri si disconfort la nivelul stomacului. din experienta mea varza le rezolva pe ambele. daca aveti aciditate scazuta, piperul face minuni. piperul – piperina daca se amesteca cu turmericul – asigura cantitatea suficienta de acid in stomac, daca este necesar.
    https://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia-sanatoasa/ce-beneficii-ofera-varza-pentru-sanatate_12336

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.