Ce vedete au mai fost la Cannes

Pentru că este ultima zi a celei de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes,  publicăm câteva imagini cu vedete care au fost pe covorul roșu și pe care nu le-ați văzut.
Meryl Streep.
Willem Dafoe, spiridușul din Spiderman.
Judith Godrech.
Eva Longoria.
Izabel Goulart.
Rai, fostul mare fotbalist brazilian de la PSG.
Catherine Deneuve.
Acest articol este susținut de scriitorul Marius Marian Șolea solea.ro! O parte dintre cărțile sale pot fi comandate pe site-ul Editurii Vremea din București.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.