Cel mai căutat american prins la Roma. Venea din Moldova

Cel mai căutat american a fost prins în Piața Sf. Petru din Roma. Bărbatul despre care s-a aflat că venea din Moldova avea asupra sa trei cuțite lungi de 20 cm, a declarat joi o sursa judiciara, potrivit Reuters.

Bărbatul a fost identificat drept Moises Tejada, care este clasificat drept violent de unitatea de investigatii a serviciului inchisorii de stat din New York. El figureaza printre cei mai cautati indivizi ai departamentului.

Piata Sf. Petru era plina de pelerini si turisti, Papa Francisc tinand miercuri o audienta generala. Nu era clar daca Tejada, care are condamnari pentru talharie si rapire, a reprezentat vreo amenintare la adresa Papei.

Anchetatorii au constatat ca acesta a sosit recent la Roma din Moldova, petrecand anterior timp in Ucraina, unde le-a spus anchetatorilor ca se afla din 2022 luptand impotriva invaziei ruse, potrivit La Repubblica.

Tejada a fost eliberat conditionat din Sullivan Correctional Facility, o inchisoare de maxima securitate la nord de New York City, in martie 2022. Un mandat de readucere a acestuia in arest pentru incalcarea conditiilor de eliberare conditionata a fost eliberat sapte luni mai tarziu, dupa ce nu s-a prezentat la ofiterul sau de eliberare conditionata.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Nu e de la AUR-Diaspora,asa cum arata? Intreb,nu dau cu parul…..

 2. Să arestați un PATRIOT care a luptat în Urcaca și a dat CONSULTAȚII și prin Moldova Duomnișoarei maMaia Sănduk.
  Da’ de ce o fi plecat, tocmai acuma, când VICTORIA e certă ? măR😜g…
  ■(RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene -RumburKK)■

 3. Închisoarea la Putină și așa va lupta împreună cu colegii de breaslă pe celălalt front

 4. Tejada nu a prezentat nicio amenintare impotriva Papei. El ameninta buzunarele celor din Piata San Pietro.
  [Statmajorizd la Garzile de PaZit Papusoiul CAP-ului]

 5. Foarte ciudata conexiunea cu Ucraina a acestui macelar amator. Nu se leaga cu nimic, de unde pana unde? Doar daca s-ar dovedi ca SUA au trimis voit acolo ca voluntari parnaiasi (ca tot veni vorba: exact ca si Putin!).
  Dar dovezile, chiar daca ar exista, n-are cine sa le mai publice. Cei care incearca sufera atacuri subite de cord, cum a fost recent si pe meleaguri mioritice. Snowden (probabil o cartita si el) sta ascuns, deal-ul fiind sa nu-si mai dea cu parerea daca nu vrea vizite la cardiologie.
  Si traseul e interesant, prin Moldova, de ce?! Ramane fiecare sa caute explicatii la aceste „mistere ale Chisinaului”…

 6. Pe dracu’ „cel mai cautat american” ! Pai atunci de cei in jur de 100 de „serial killer” care, potrivit chiar americanilor, ca statistica, sint in orice moment liberi „in natura”, in tara asta plina de bolnavi psihic, ce sa mai zicem ?

 7. Inseamna ca a trecut si prin Romania lui Johanis. Ar fi o dovada binevenita pentru austriecii care ne faulteaza cu schengenul.

 8. Cum de ce ?sa dea si CD M,(care o fi chiar”Colgiu-David Magda”)impresia eronata ca SUA umbla dupa unicul sau killer -ce tocmai-ce potrivire-venea din „Moldova” si aici se face intentionat o confuzie intrucit nu se spune daca din Romania care nu este „Moldova” sau din Rep.Moldova care iarasi nu e „Moldova”ci un stat facut de URSS-Fed.Rusa prin furtul Basarabiei +Tiraspol „inghetat”ca si conflict…
  nenea era clar mercenar american rusofob ,dus putin sa-i ajute pe Azov si slava Ucraina,cine stie ce a facut etc.cert e ca aia ce i-au /le-au dat lib.conditionata au pus umarul si ei,facindu-l scapat…dar „cetateanul american”a preferat sa-si scape pielea trecind granite,munti si vai pt.confortul mult mai bun de acasa,in puful american fie el prison…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.