Cheia succesului lui Djokovic în acest an. Antrenorul explică

Campionul sârb Novak Djokovic a încheiat 2023 cum nu se poate mai glorios, cu trei titluri de Grand Slam câștigate, plus Turneul Campionilor. Unii comentatori au remarcat că Nole, ajuns la 36 de ani, și-a îmbunătățit extraordinar serviciul. Antrenorul lui Novak, Goran Ivanisevic, vorbește și despre alte aspecte îmbunătățite la jucătorul său.

„Cred că și-a îmbunătățit mult voleurile, jocul la fileu și poziția sa la fileu.

În finala cu Sinner a ratat câteva voleuri, dar acest aspect a funcționat foarte bine la Turneul Campionilor. Plasamentul său la fileu este mai bun. Este foarte greu să fie depășit. Înainte era ușor de depășit.

Acum știe ce trebuie să facă la fileu. Se simte confortabil în acea zonă a terenului. În finala de la US Open, cu Medvedev, a jucat și a câștigat două sau trei dintre cele mai importante voleuri. Nu îi este frică să urce la fileu. De asemenea, lovește mult mai puternic cu forehandul. Serviciul, un alt punct forte. Cred că lovește cu peste 200 de km pe oră la al doilea serviciu”, a declarat Ivanisevic după finala Turneului Campionilor, conform Tennis 365.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.