Cine e Ștefan Florescu, omul lui Traian Băsescu?

Politețea în politică sau printre oamenii politici pare să fie un cuvând desuet. Cel puțin pentru unii dintre cei aflați în posturi sau care visează să intre în lumina reflectoarelor prin aceasta metodă. Cum altfel s-ar putea explica limbajul suburban, folosit, de un om care speră de ani de zile că va fi primarul sectorului 6.

„Omul este rezultatul faptelor sale“ este dictonul care apare pe una dintre paginile sale de Facebook.

Președinte al „Fundației din suflet, pentru suflet“, Florescu are un limbaj mai mult decât indecent, după cum arată o înregistrare venită pe adresa redactiei cotidianul.ro. Persoanele despre care ar fi vorba în înregistrare sunt… hodorogii pe care ar trebui să-i ocrotească.

Da mă că iese unul la zece, acolo una, la zece la Cernisoara, ăia dormeau pe c(…). A trebuit să-i sun eu să-i trezesc. Duceti-vă mă în p… mea că e femeia aia sus acolo cu bagajele voi sunteți tâmpiți la cap? L-am sunat pe Bogdan ăla din piață, du-te frate acolo și ia alea. Până a ajuns Bogdan a ajuns și boul ăla de Pascu care îl durea în cur. Păi e profesorul acolo. Băi, du-te acolo că nu e niciun profesor. Vă faceți de râs. Sunteți zece boșorogi acolo și nu sunteți în stare să vă duceți la ora zece acolo, dați-vă în p… mea de handicapați. O sun pe Bițună, dormea. Bă, tu dormi la ora asta? Du-te, fetiță, și stai tu acolo dacă tac-tu nu e în stare stai tu bă dracu acolo. Bă, n-ai văzut oameni mai de la …. Vrei să-ți spun ceva? Nici nu mai trebuia să dau sediul de la Cernișoara. Dă-i în p… mea de hodorogi. Să se ducă dracu. Trebuia să-și facă toți să stea dracu acolo la fundație.

Noi am mai vorbit. E de câțiva ani de zile. Eu, dacă ar fi fost după mine dar eu cu pensionarii ăștia am avut deziluzii mari …

Știu frate, băi (…) mie-mi spui? Ce dracu, frate, mie-mi spui? Păi câți bani am băgat eu în c(…) lor? P… mea milioane de euro ești nebun? Cât le-am dat să mănânce, cât i-am plimbat, cât i-am dus, câte pachete, câte familia și pe morții lu’ mă-sa. Dar ei erau buni de ce? Nu că vezi Doamne se mobilizau ca să vină la vot. Erau buni că trâmbițau frate, vorbeau …

Acum la PMP, Ștefan Florescu a defilat pe la mai multe partide, doar-doar și-o face intrarea în politica mare, cred apropiați de ai săi.

Aici era la Partidul Conservator, Voiculescu, antenele ii stateau la dispozitie pentru materiale cu el ca binefacator al pensionarilor, apareau batrani care ii pupau mainile, mancarea era adusa din ce se strica pe tarabele din piata, fiind colectata cu mafia pietelor.

Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6

DE M.Z.   •   14 MAI 2012   •   19:48

Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6 418
Foto: Mediafax
„Independentul Ştefan Florescu şi-a lansat, astăzi, oficial candidatura pentru Primăria sectorului 6 al Capitalei. Înconjurat de zeci de oameni, Florescu a promis că nu-i va dezamăgi şi şi-a luat angajamentul în faţa lor că, odată ales primar, le va reda sectorul şi că singurii de care va ţine cont vor fi ei, cetăţenii sectorului 6“, nota fix acum șapte ani, Antena3.
Cateva luni mai târziu, la Protv, vorbea despre clanul mafiot portocaliu din sectorul 6, unde s-a refugiat acum ca presedinte:

„Stefan Florescu a spus ca va “starpi” “mafia PDL, impreuna cu ceilalti contracandidati de la nivelul Sectorului 6″, se preciza intr-un reportaj difuzat de Protv.

Stefan Florescu

In articol se mai preciza că Stefan Florescu a anuntat, ca va candida independent la Primaria Sectorului 6, el precizand ca a demisionat din Partidul Conservator.

La ultimele alegeri, a candidat pentru functia de primar la sectorul 6, apoi a preluat presedintia PMP, sector 6, initial ca interimar, perioada in care a inlocuit intreaga conducere, dupa care a fost… ales de cei adusi de el

In decembrie anul trecut, numele Ștefan Florescu a intrat iar în atenția jurnaliștilor. De data aceasta de la b365.ro, publicatie care nota-
„Scandal în Partidul lui Băsescu. Ştefan Florescu, acuzat că a distrus filiala PMP Sector 6 DOCUMENTE

Preşedintele filialei Sector 6 a PMP (Partidul Mişcarea populară), Ştefan Florescu, este acuzat de mai mulţi membri că a distrus o parte din partidul condus onorific de Traian Băsescu, întrucât, la nivel local, „a început sistematic eliminarea şi revocarea din funcţii a membrilor”, acesta înconjurându-se de oameni pe care îi controlează şi care îi asigură majoritate în alegeri. În plus, Ştefan Florescu este acuzat că a folosit infrastructura de partid şi resursa umană a filialei pentru acţiuni umanitare derulate în nume personal, prin fundaţia pe care o deţine, „Din Suflet pentru Suflet”.

Cand era cu PSD  se spun că ar fi avut combinatii si la Piedone.
Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia!,  scria masapresei.ro.
„STEFAN FLORESCU, omul care vrea sa conduca PRIMARIA SECTORULUI 6 cu sprijinul PSD, a facut numeroase afacerile ilegale cu banii publici . Iar aceste manevre de ultima speta ale combinatorului STEFAN FLORESCU au fost scoase la iveala de auditul Camerei de Conturi a Municipiului Bucuresti.

In continuare va prezentam lista completa a neregulilor sesizate de inspectorii Camerei de Conturi la Directia de Administrare a Pietelor din Sectorul 4, condusa de directorul hotoman STEFAN FLORESCU“, mai scriau jurnalistii de la masapresei.ro

Și  stradanews.ro a abordat subiectul Ștefan Florescu, despre care scrie că este „eternul perdant la Primăria Sector 6“. În articol se precizează că „Florescu, în prezent preşedintele PMP sector 6 distruge încet şi sigur filiala pe care o păstoreşte.

În urmă cu două luni, la PMP sector 6 a izbucnit un scandal imens, iar preşedintele Ştefan Florescu, fost candidat indepedent la primăria de sector a fost acuzat că a acaparat filiala “pe persoana fizică”. Mai mulţi membrii ai filialei reclamau nepotismul promovat de Florescu.

Într-o moţiune de cenzură iniţiată de patru membri ai filialei, Ion Brebenel, Calin Tudose, Răzvan Pisonschi, Luminiţa Grigorescu şi adresată preşedintelui PMP Eugen Tomac, preşedintelui de onoare Traian Băsescu şi celorlalte foruri de conducere ale partidului se dezvăluie modul discreţionar în care Ştefan Florescu conduce Filiala Sector 6 a partidului“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

2 Comentarii

 1. Trist, foarte trist, al trădează și aspectul fizic, vrea sa conducă oameni, sa hotărască destine, sa manipuleze bani publici!?

 2. Numai cand nu cunosti bine un om, il poți vorbi de rău.
  L-am avut ca director pe acest OM.
  Așa este vorbește murdar, dar are un suflet de DIAMANT.
  Eu una sunt SĂTULĂ de vorbe dulci si in suflet taciune.
  Cred că a venit vremea să vedem realitatea, nu vorbele dulci.
  Ar trebui să ne unim toti care il cunosc bine pe acest OM si sa nu ne fie frica sa spunem realitatea, ce a facut ptr noi.
  Nici nu deschideam gura ptr ce voiam ca el imediat ne ajuta.
  Cand am fost in spital, cu un singur telefon, mi-a alinat durerea.
  Un mare Om

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.