Cîrstoiu s-a întors „la ceea ce face cel mai bine”

În aşteptarea deciziei din Coaliție privitoare la candidatura la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu s-a întors la ce ştie să facă cel mai bine. Într-un mesaj pw Facebook, Cîrstoiu a afirmat că nimic nu i se pare greu, când reuşeşte să învingă boli crunte.

„Azi am vorbit despre ceea ce am învățat să fac cel mai bine, despre cea mai grea bătălie, lupta pentru sănătatea oamenilor împotriva unei maladii teribile: metastazele osoase din cancerul renal. Am fost impresionat să vad și să simt cât de aproape îmi sunt colegii, de vârsta mea sau mai tineri. Când ai o meserie pe care o iubești, când învingi boli crunte și redai speranța la viață, nimic nu ți se mai pare prea greu”, a scris pe Facebook Cătălin Cîrstoiu, vizat de acuzații de incompatibilitate.

Mesajul lui Cîrstoiu vine după ce cu o zi în urmă a făcut o conferință de presă în care a precizat că el nu va abandona cursa pentru Primâria Capitalei, dar că mandatul său este pe masa Coaliției, care se va întâlni luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Doctorul este prea inteligent comparativ cu politicienii vanduti celor de afara via securitatea autohtona. S-a spalat elegant pe maini pasandu-i problema lui Ciolacu. Ciolacu este singurul vinovat al acestei penibile crize in care a bagat PSD-ul. Pierderile de orice fel vot fi mari pentru partid.

  2. ” S-a intors la ce stie sa faca mai bine” ?Adica la spaga si celelalte , nu ?

  3. In comunicarile domnului doctor nu vad nimic legat de primarie. Face ce fsce si se intoarce la tot felul de lucruri legate de meseria de medic. Pe lume intereseaza traficul din Bucuresti, sosele, pasaje, apa calda, transport in comun. Nimic din toate astea doar tot felul de replici, mici smecherii de parca ne dam mari in curtea scolii. D-aia nu urca in sondaje ci se duce sigur spre o singura cifra.

  4. „Azi am vorbit despre ceea ce am învățat să fac cel mai bine, despre cea mai grea bătălie, lupta pentru sănătatea oamenilor împotriva unei maladii teribile: metastazele osoase din cancerul renal.”

    Ce-o fi cautat omul acesta in politica?
    La noi in Romania o parte considerabila dintre politicieni au intrat in politica pt.„capatuiala”, pt.ca nu stiau sa faca altceva. Asa a ajuns Romania in asa hal.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.