Credinciosul și revoluționarul Ciolacu – un șarlatan în fruntea  guvernului?

Secvențele cu Marcel Ciolacu în Catedrala Patriarhală  la slujba de Crăciun ne mai arată o dată calitatea personajului. Nu a  fost niciodată omul merituos care să ocupe o poziție fruntașă nici în comunitate, nici în profesie, nici la luptă, nici în biserică. Nicăieri! Dar de fiecare dată s-a purtat ca un șmecher.

Școală puțină, comportament de descurcăreț și  mereu în față, speculînd momentele, ierarhiile, valorile, performanțele. Undeva  pe aproape de psiholiga bișnițarului de altădată care schimba valută pe bulevarde și vindea țigări Kent pe la colțuri și discoteci.

Iată o parte din consemnarea pe Facebook a lui Petrișor Peiu despre slujba din seara de  Crăciun:

„La finalul slujbei, după „Tatăl Nostru”, cam jumătate dintre cei prezenți au plecat din biserică și corul a început să cânte colinde, iar după 10 minute a început Euharistia. În acel moment, în spatele bisericii, a apărut Marcel Ciolacu, împreună cu fiul său. După vreo 10-15 min, secretarul de stat pentru Culte, Ciprian Olinici, a venit de la stranele de lângă altar și l-a adus în față pe Ciolacu. După încă un minut, de acolo a plecat George Becali, care asistase la întreaga slujbă.

După ce s-a finalizat Euharistia pentru toți credincioșii care erau pregătiți de această Sfântă Taină, Părintele Patriarh a rostit rugăciunile de încheiere, după care i-a mulțumit lui Ciolacu pentru că a asistat la liturghie, adăugând că acesta „își dorește de mult să participe la liturghie” și apoi au plecat împreună spre Palatul Patriarhal.

Evident că toți cei prezenți au fost revoltați de „șmecheria ” lui Ciolacu, care s-a gândit să păcălească sentimentul creștin al credincioșilor, care pentru el se numesc simplu alegători: a venit la finalul slujbei, după liturghie, doar pentru a fi lăudat de către Patriarh”.

Marcel Ciolacu este un hop Mitică. Jonglează și păcălește la greu. Cu promisiuni, cu taxe, cu  vizite și declarații, cu ce nu-ți trece prin cap. Omul se plînge că n-a avut  o mie de euro în buzunar, dar poartă costum de două mii. Se dă modest și trăiește boierește. Își ține ibovnica pe ouă și pe cai de mătase. Cînd i-au curs  bancnotele de  200 din buzunare ca frunzele din pom  a zis că este dator secretarei care i-a cumpărat pastă de dinți și apă de gură. S-a dus în Israel să-i întîmpine pe românii  scăpați din Gaza, s-a dus la Washington să  se gudure la americani, s-a dus la jucătorii naționalei  cînd au învins Elveția și  s-au calificat la Campionatul European, a descins în piață să-i pupe pe țărani și pe cumpărători, s-a înghesuit  cu poporul la economy, ca să se dea sfios și modest. Omul are o capacitate uluitoare de prefăcătorie și impostură. E genul care surîde, te pupă și pe urmă scoate pistolul și strigă „gura!”.

Arată a cameleon politic cu apucături de șarlatan. Nefericita noastră presă cumpărată  tot cu banii cetățenilor s-a făcut a  nu vedea investigația celor de la  site-ul  Recorder, erou sau impostor.

Investigația  celor de la  Recorder (https://recorder.ro/erou-sau-impostor-ce-am-gasit-in-dosarul-de-revolutionar-al-lui-marcel-ciolacu/) aduce  suficientă lumină în cariera de revoluționar al lui Marcel Ciolacu. Ea a fost și subiectul unei cercetări penale din care Ciolacu a fost făcut scăpat într-un mod  inexplicabil și despre care am și scris noi Cotidianul. Exact cum a apărut la  finalul slujbei din Catedrala Patriarhală pentru a  primi felicitările  Patriarhului, așa a apărut și la conducerea PSD și la așa-zisa revoluție de la Buzău pentru   se alege cu tot soiul de foloase.

Ce scriu cei de la Recorder după o cercetare amănunțită?

”Dosarul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu confirmă asocierea cu o tagmă de oportuniști gata să pună egal între revoluția de la Buzău și evenimentele de la Timișoara sau de la București. Drept urmare, cer statutul de „Luptător cu Rol Determinant al Revoluției”, o titulatură superioară certificatelor deja primite și o justificare pentru a cere noi recompense din partea statului român”

„La Buzău, în schimb,  Parchetul Militar a infirmat constant, prin adrese oficiale, că au existat morți, răniți sau reținuți înainte de fuga dictatorului, ceea ce înseamnă că oamenii care au ieșit pe stradă în acest oraș nu pot fi considerați ca având un rol determinant în prăbușirea comunismului. Drept urmare, același Secretariat pentru Revoluționari care i-a acordat Buzăului titulatura se luptă acum, într-un alt proces civil, să i-o retragă..”

După  parcurgerea  investigației realizată de jurnaliștii de la  Recorder  se mai impune ceva. Este vorba de o cercetare   serioasă în dosarul Revoluției. El recunoaște că a fost implicat în  aducerea armelor care au fost distribuite populației și cu care s-au produs victime:

„În dimineața zilei de 23 decembrie am propus Maiorului […] să aducem armele de la Securitate pentru a înarma civilii în caz de necesitate. Seara am primit arme deoarece am fost informați că vom fi atacați de o trupă de la Tecuci. În cursul nopții au fost schimbate focuri de armă între noi și persoane necunoscute care acționau în clădirile din fața Palatului, în special în Tribunal.” 

Citiți toată investigația publicată de Recorder. Alături de ce știm despre el și de ce  am văzut în prestația sa se adaugă  suficiente argumente și informații pentru a ne  întreba foarte serios, oare ce fel de om este președintele PSD și primul-ministru al României?

Nu cumva este vorba de un șarlatan de duzină care se  zbate să devină președintele României?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 54

105 Comentarii

 1. cica putea avea certificatu daca „participa” pana la ora 12:10 a zilei de 22 decembrie..

  daca va satisface:
  -un (editat) de genul „revolutionar”
  (editat)

 2. „își dorește de mult să participe la liturghie”
  -Marele Alb a pus botu; e un impostor in toate cele.

  marcel ion ciolacu tocmai ce l-a demis pe secretaru de stat care i-a revocat certificatu;
  se pare ca l-a amenintzat telefonic,
  omu se teme pt. viatza lui…..

  „prima data ajuns Imparat
  (editat)u l-a Editat pe tac-su”

  cenzura e de natura sa afecteze personajul „maxtor”,
  distrugerea unei opere de arta….

 3. Chiar asa, Cornele…?! Nici eu nu il am la ficatzi pe Marcel Ciolacu insa e prea de tot „caracterizarea” ta…?! Atunci „umflati-l” pe cristoiu, (editat) care nu a fcut nimic in viata lui. E rusinos si degradant ?!

 4. O dna Profesoara autentica si cu elevi eminenti, a declarat intr-o situatie, cand Ciolacu si-a facut aparitia cu moaca de mare leader : ” pe individul asta, eu l-as fi lasat repetent de trei pe an”. Dna. Profesoara a caracterizat scurt si la obiect, fara patima si parti-pris.

 5. Dar cine din cei care sunt la vârful politicii din România, bărbați sau femei, UDMR-iști, USR-iști, AUR-iști, PSD-iști PNL-iști și alții nu sunt șarlatani de duzină care se zbat să devină președintele României fără să le pese că o pot distruge. Nici Cotidianul nu se dă înapoi promovând, sigur pe bani, mesaje obsesive, zilnice și atașate le orice articol cu harta României colorată sângeriu sub imaginea unei persoane care induce frică și textul “Această țară va dispărea”, sau mai nou sub poza “ceafă groasă de ungur de pe pustă” a lui Victor Orban o pată roșie compusă din România și Ungaria cu mesajul “Această granița va dispărea”. Dacă CNA este imbecil sau populat cu renegați nu fiți părtaș domnul Nistorescu la cei ce vor rău țării noastre și românilor.

 6. Băi Alcibiade de Braila, la mintea ta îl compari pe jurnalistul si scriitorul Cristoiu, om cu studii universitare solide, cu (editat) de Ciolacu? Dacă esti (sum te lauzi) din Brăila, una de bine si altui (editat) pe numele Tudose dacă ai auzit de el, tot de la PSD.

 7. Și biserica e bună în campaniile electorale alături de mass-media ‘independentă’ , ‘ghinion’, nu cred că figurează pe lista scurtă a ‘Înaltelor Porți’ !

 8. De ce Peee Seee Deee …?

  Se apropie Crăciunul ,e aici după colț,da sa intre prin case.
  De când s-a instalat PSD la guvernare ,cu prim-ministru cu tot, la Palatul Victoria e un colind nesfârșit,toți vor ceva și interesant e că nimeni nu pleacă cu mana goala.
  M-am hotărât și va spun ca să știe tot boborul,la alegerile din 2024 o să votez PSD pe linie!
  De ce? Pentru că a rămas singurul partid normal la cap,pentru că îmi amintește de Dragnea și de Viorica Dancila,de Teodorovici și de Sevil Shhaideh și de guvernul care a uimit UE atunci când a condus-o șase luni .Îmi aduce aminte de ce am ratat holbandu-ne (nu am găsit alt cuvânt) la tv!
  E vorba de acel guvern,foarte capabil despre care BELFERUL spunea că e nepregătit pentru că nu vroia că rumanii să vadă că prin comparație cu el și măgarul pare un pur sânge arab.
  Ne-a prostit propaganda antinațională,o prosteala care ne-a ținut prinzonieri zece ani.
  Cândva am fost și eu prost,atunci când l-am votat pe Băsescu,atunci eram și eu de dreapta și eram nealcoș!
  Să știți că e adevărat că prostia nu doare,va spune un pătit și să mai știți că scapi greu de ea,are inerție care vine din mândria de a nu recunoaște că am greșit!
  Pe mine m-a ținut până la primul referendum împotriva lui Băsescu , era deja prea târziu!
  Că l-am votat pe Băsescu mi-e rușine să spun și când mă duc la spovedanie,mai bine nu mă duc!

 9. Sint din Spătaru Buzău și am fost în clasa cu Ciolanu. Toată lumea știa ce e părintele lui. Era smecher la 404 Crâng. Ciolanu era (editat)(editat)(editat) dar mare bișnițar. Toate fetele râdeau de el era considerat blegul clasei. Bătea la băutură pe ăia mai mici decât el. Sint convins că va câștiga ca președinte e bun de pus în fața. Nistorescule să știi că dacă intri în pumnii lui nu scapi fără dantură crăpată el nu uită nu iartă. Nu știi cu cine te pui

 10. Bă Alcibiade Brăila în realitate un membru de jos( sub burtă) Psd, iar te iei de ziarist? Marcel Ciolacu îți este părinte biologic?

 11. Acest covrigar, catarat pe scaunul de premier al Romaniei, indeplineste toate criteriile impuse de stapanii EuroAtlantici vatafilor de pe pamanturile luate in stapanire. Nu are scoala, este (editat), (editat)si dispus sa faca orice pentru a intra sub pielea stapanilor. Pana si aspectul sau neingrijit si slinos face ca vestimentatia de mii de euro pe care o abordeaza cu o modestie de golan de periferie sa stea pe el ca o salopeta pe un precupet. In noua ani de mandat, sasul de la Cotroceni nu a avut asa sluga credincioasa, dispusa se se arunce intr-o balta noroioasa pentru ca stapanul sa treaca peste el, fara sa-si manjeasca condurii. Il depaseste pana si pe bautorul de pipilica Csalas, a carui fata ciupita mai are usoare urme de demnitate. Ma apuca pandaliile cand ma gandesc cat de prosti am fost eu si sute de mii de tineri din generatia mea, ca am cedat presiunilor parintilor si ale profesorilor si am invatat in liceu, am luat examenele de treapta I si II si in final am intrat si am finalizat o facultate, intr-o perioada in care subiectele de admitere erau „inuman de grele”.
  Cu o taraba in piata dupa absolvirea scolii generale si parcurgerea curriculei specifice zarzavagiilor la „Scoala vietii”, acum as fi ajuns cel putin secretar de stat si membru in vreo 3 consilii de administratie. Asa sunt un amarat de profesor, care mai are destul pana la pensie pentru a fi luat in balon de hoardele de tik-tokisti ce se viseaza „creatori de continut”. Romania educata a profesorului mut si a lui iapa plimbareata isi merita pe deplin asa un premier, format pe tarabele pietelor buzoiene.

 12. Bine zice Alcibiade, Ciolacu e un (editat), un farsor mincinos care s-a strecurat abil la ciolan, ca el avem multi altii. Ok, dar cu astia gen cristoiu plus gasca si aia de la alte publicatii si televiziuni de ciutaci si antene, inclusiv a dumitale coane Nistorescu, sponsorizati de acesti impostori din partide sa puneti de 35 de ani, pe maculatura si sticla, ce va comanda ei, ce faci? Dupa moartea lui ceasca a curs cu astfel de specimene care mai de care mai revolutionare.E plina tara de asa zisi eroi de la rivolutie, pe care, in mare parte au facut-o pe la televizor,acasa cu piranda . Daca mergi prin sate si orase te cuprinde fiorul de hotiile si matrapazlacurile pe care le fac niste derbedei care s-au pus in fruntea obstei cu munca la ciolan. De la sat pana la oras si guvern ii numeri pe degete pe aia cu omenie si caracter. La vremuri noi avem gunoae noi. Acesti impostori, cu miile si zecile de mii, si-au facut averi prin furtisag si nemunca pe banii alora care transpira. Au facut legi si pus in institutii slugi care sa le tina la adapost ciordeala.E bun articolul, toata stima, dar, ma intreb: De ce abia acum ? Nu e vorba de o demascare, trebuie actiune de starpire a acestor hiene nesatule care ne tin tara in taxe, biruri si minciuni. Avem o ciuma moderna, ca pe vremea lui Caragea, care a infectat tara si poporul. Trebuie luati pe rand si demascati sa vada prostimea ce voteaza, asta care plange ca nu are loc de munca si ce puna pe masa.

 13. Hai , ca-i prea de tot , analiza de tot (editat) si plina de rautati josnice a Nistorescului ; daca face ceva , de ce face (editat), daca nu face , de ce nu face …. Daca si de sarbatori , colcaie rautatea si ura in oameni cu pretentii si ifose de telectuali ( si pt ce ?) ne mai miram de multe altele . ‘In toate paturile sociale exista golani , mai multi in cele de jos dar , mai rai in cele de sus’. Ce ti-e si cu presa asta !!

 14. Nea Popescule, sa-l acuzi pe Ion Cristoiu de faptul ca a fost platit sa scrie sau sa vorbeasca de un subiect e ca si cum l-ai acuza pe Isus Cristos de vrajitorie. Omul a facut multi bani in presa, fiind singurul jurnalist din presa comunista care si-a dar demisia de la publicatia la care activa si si-a facut propria-i gazeta. A pierdut multi bani, fiindca a falimentat multe trusturi de presa si edituri, a pierdut cateva procese rasunatoare si a platit daune, a scris mii de pagini nevandute, dar NU s-a imbogatit din presa, sub nicio forma nu a fcut 1 leu pe subiecte la comanda.
  Cristoiu nu e nici pe departe sfant, e ranchiunos, egocentric, dar daca vrei sa-l ataci, nea Popescule, fi barbat si alege-ti armele cavaleresti, nu arunca cu laturi in cineva care nu s-a manjit scriind la comanda.

 15. Este tactica,strategia securitatii,domnilor.Presedinti-(editat),prim ministri si ministri(editat).In caz de razmerita enoriasul tabara furios pe gunoi,nu pe securistii care minuiesc si reguleaza sistemul,acest sistem parsiv cum nu s-a mai intilnit pe planeta.Confirmarea a ceea ce spun o avem chiar aparitia acestui minunat articol care critica un(editat)(editat) care nu are ce cauta nici prin fata cladirii guvernului,nicicum pe scaunul de prim-ministru.Ai voie sa critici unul ca ciuca,grindeanu sau ciolacu,dar nu gasca de bese-n-cizme de la SRI si BOR.Observ de asemenea ca a critica aceste gunoaie este la fel de periculos ca si critica la adresa lui ceausescu pe vremea lui:amenintari telefonice pentru inceput,urmariri de intimidare,dezidenta sau deces,in final.Toate astea s-au intimplat in democratia noastra,aia originala.

 16. Era o vreme când nu era Ciolacu era DRAGNEA și tot așa „nea Cornel”scria zi de zi de zi despre DRAGNEEEAAA și ne-am ales cu Belferul Johanniss pe care „nea Cornel”sunt sigur că l-a votat că doar nu putea vota cu „proasta” Veorica DAncila!
  Nu-i permitea „statutul”!
  Am ajuns în situația că cei normali cum suntem marea majoritate să fim luați de prosti,iar normalitatea e considerată o prostie.
  Bun ,daca Viorica e proasta mai aveam un mare actor,pe Mircea Diaconescu,asta cum mai era?
  Apoi după Dragnea a urmat Gabi Fii Rea sub pixul lui „nea Cornel” și a urmat Nicușor Dan.
  Așa că la alegerile următoare o să votez Peee Seee Deee pe linie!
  Înțelegi „nea Cornel”de ce?
  Pentru că nu ai mana buna și pentru că oricând un „revoluționar” defect e mai bun decât un vânzător de copii care apoi a ajuns vânzător de țară!

 17. Chiar așa, brăilene, Cornel a zis-o foarte bine! În sfârșit cineva pune punctul pe „i”, de fapt toate punctele, că am tot văzut critici aduse Ciolacului dar Cornel Nistorescu le centralizează și completează.

 18. din pacate dar si din fericire,depinde din ce unghi privim,dumneata personal dl NIstorescu,nu poti face nimic,dar nimic,sa schimbi relitatea:)))

  REȚETA FERICIRII.

  Profesorul Constantin Dulcan: „Ne putem prelungi viața în funcție de modul în care gândim. Dacă eu dezechilibrez Universul, produce catastrofe”
  si mai departe:”Nefericirea este o chestiune de percepție. Sunt fericit în funcție de cum percep eu un eveniment; îl percep cu un ecou negativ sau îl percep cu un ecou pozitiv; entuziasmant sau netentuziasmant; deprimant sau, dimpotrivă, extaziant. Fericirea mai ține și de structura noastră. Oamenii introvertiți, cărora foarte puține lucruri pe lumea asta le plac sunt cei mai nefericiți”
  Bucură-te! Uite, ai băut o cafea cu cineva, bucură-te. Tu spui: „Nu pot, e amară”. Păi, fă-o dulce dacă e amară.”
  PS impaca-te cu tine insuti si cu realitate,din acest conflict incepe nefericirea

 19. Colonia Marginală Eșuată cu Ficuși, cioVrigari BuZați, măCiuci popotare și peste 160 miliarde coco DATORIE EXTERNĂ e opera PĂDURENILOR !
  Lor să le MULȚUMIM, măRog…🤮

 20. -Auzi, domnule, sunteți în stare să faceți ceva pentru neamul românesc?

  Întrebarea aceasta simplă, grea, apăsătoare, serioasă şi cumplită nu mi-a mai fost pusă niciodată!

  Mă gîndeam că omul vrea să o ia spre politică. La un pahar de vin, discuțiile politice sunt enervante. Nu se mai termină pînă în zori și se mai lasă și cu o bătaie.

  -Gata! Am votat! Acum România are Parlament, are Guvern! Să-i vedem la treabă! am zis eu, încercînd să pun un capac peste subiect.

  -N-am zis nimic de România! Nici de statul român și de fentele cu statul de drept. Am zis de neamul românesc. Şi nu de dumneata sau de ăia de la București! Zic de noi toți!

  Bărbatul în toată puterea să fi tot dat în 65 de ani avea o privirea curată și o voce de intelectual. Aș îndrăzni să zic că vocea lui suna ca vocea unui patriot ardelean pe care n-o mai auzisem niciodată pe viu.

  -Voi ar trebui să ne arătați ce să facem pentru că noi….atît!

  Şi bărbatul și-a desfăcut jerseul de lînă în două aripi largi ca să-și arate pieptul liber.

  -Noi….atît!

  (C.N. Craciun la tara, 28 decembrie 2020)

  În două vorbe și un gest îmi arăta că el și cei de pe Vale și toți ceilalți de prin satele taransilvane în care încă se mai văd monumentele Eroilor din Primul și din cel de-al Doilea Război Mondial, ei sunt soldații cauzei. Pun pieptul la bătaie și luptă.

 21. „Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti.” De patriarh se spune(presa) ca: e creatia lui Andrei Plesu si Liiceanu si are un controversat purtator de vorbe Banescu. De Ciolacu tot in presa apare ca-i ”june”, daca nu a divortat atunci savarseste un adulter, daca e divortat incalca jurmantul de credincios din momentul cununiei. Deci oricum ar da-o pare un om care s-a indepartat de credinta crestina, unii habotnici ar spune ca a cazut in pacat. Daca ma gandesc bine unul care nu pozeaza in credincios sau se declara ateu este mult mai corect decat unul care face spectacol din credinta sa si calca in ”strachini” zilnic prin tot ceea ce face, pt ca politica este cum e, viata personala este si ea ca vai de ea, mult mai lipsita de corectitudine decat a majoritatii oamenilor…

 22. Daca Ciolacu s-a intalnit cu capetenia BOR cu buletin de Lugosh pentru a discuta situatia IPS Mitropolit Longhin care este tavalit fara rusine de securistii lui Zilinsky atunci merita felicitat. Pana acum patriarhului de Lugosh nu i-a pasat de loc de soarta acelor credinciosi romani din Ucraina si ale pastorilor lor.

 23. „Să fie o chemare a strămoșilor care se aude din ce înce mai puternic în larma internaționalistă a lumii?

  Doamne, ajută-mă să găsesc răspunsul la această întrebare simplă!” (C.N.)

  traian.oproni spune:
  29 DEC. 2020 LA 1:10

  De departe Cornel N scrie profund si stoarce lacrimi. Nu citesc in principiu comentariile care nu sunt pe subiect. Rememorez: toamna lui 90, pe holul fostului minister al constructiilor de masini, devenit sediu al mai multor asociatii = inclusiv AZR – vazandu-ma pe hol, mi-a strigat, fara a cauta un raspuns: ce se intampla Dle la noi – Valea Jiului – la care eu – fiu de miner, mort in subteran – i-am raspuns cu riposta omului dezdajnaduit, poate sa ma audua: dar Domnule Director, comenziile sunt de la voi, de aici de pe Victoriei. Scrieti de asta… si mai apoi m-a primit fara sa uit imaginea celui care a scris cele mai tulburatoare pagini de proza, despre mocanii de la Caru Bacainiti, Cornel N lasa cele mai prestigioase pagini de text jurnalistic din ultima jumatate de veac si Orastia il celebreaza prin gesturi simple ale oamenilor locului, cu fiecare data cand ajunge intre ei, intre care se simte ca intre ai lui, chiar daca prestigiosul medic Turdeanu e din Mures ca si alti intelectuali de tinuta stabiliti la Orastie, atat de aproape de Alba Iuia decat de Hunedoara, Deva si atat de putin de Petrosani, cu Valea Jiului de azi, cu tot…

 24. Ciolacu are o inteligenta nativa remarcabila. De fapt vorbim de istetimea celor din zona care daca mai este si cultivata da nastere la romani mari ca maestrul Dan Puric. Este evident ca oricand e de preferat ca presedinte unui incet mintal ca atualul Johanis. Acesta a reusit sa distruga tara in zece ani mai mult decat au facut-o cei dinaintea sa in 24 de ani.

 25. Ce dracu vreti ,vad ca nu va place sa ajunga presedinte un roman,indiferent care ar fi el(ciolacu,ciuca ,dragnea sau oricare alt roman).Presedinte tzigan am avut,evreu am avut,tatar am avut,neamt(sas)am avut,urmeaza un ungur.Sa vezi atunci neica cum ne respecta toti,cum ni se inchina toti,inclusiv si identitatile din steaua alfa ,constelatia centaurii.

 26. Pe 3 ianuarie 2024 o sa-mi plătesc Impozitul la Casa , circa 150 de lei .

 27. Plătesc Impozitul la Casa pe 3 Ianuarie 2024 ca sa nu am Datorii la Stat ! Ca sa Meargă Banul !

 28. Dle Nistorescu, nu puteati rata sansa oferita de dl Peiu, de a trage cu tunul in Ciolacu. Va e frica ca devine presedinte? Va temeti degeaba, omul nu va fi ales, chiar daca dvs nu l-ati critica. Dar in modul cum il criticati, clar, ii mariti sansele. Daca ati apelat la Recorder, care a produs atatea falsuri in denersurile sale, partida dvs este pierduta! Sa va fie clar, mie nu-mi place Ciolacu, dar cind vorbiti de instructia lui scolara, ma tem ca gresiti! Sunt multi politcieni de varf cu si o mai subtire instructie. Si totusi numeni nu-i ataca, intrucit sunt „inviolabili”. PS. Dac nu se ducea la slujba, il criticati si mai tare, daca s-a dus, ca de ce s-a dus..

 29. Absolut real . Dar nici nu ar putea fi altfel . Un partid atit de stricat nu poate avea un presedinte de alta calitate .

 30. Ca daca nu platesti Impozitul la Stat iti impune Poprire ! Si nu mai merge Banul ! Asha am patzit in 2019 ! Si m-am invatzat minte sa plătesc Impozitul la Stat mai devreme !

 31. Da… este un locuitor al acestor pământuri… ADN ul nu ne lasă la mai mult

 32. prost nu e el ca incearca sa pacaleasca.
  fraieri sunt cei care pun botul.

 33. … Păcatul îl pune să mă întrebe, ce îmi doresc de la Moș Crăciun. Puteam să mint. Puteam să dau un răspuns banal. Dar nu, deșteapta de Luminița se dă la spus povești…

  – Aș vrea să am un șemineu în casă. În șemineu să ardă focul. În fața șemineului să fie o blană mare de animal. Eu să stau pe ea îmbrățișată de un om pe care să îl iubesc, să privesc flăcările, să se audă colinde…

  – Și… și… și…?! Mai departe…!? întreabă domnul curios de moarte să audă sfârșitul dorinței mele.

  – Mai departe nimic. Să încremenească timpul, să moară clipele, să nu se mai termine îmbrățișarea, să nu se mai termine colinda…

  (Luminita Aldea)

 34. Lingăule de … ciolaN !
  Cristoiu nu a fost / nu vrea … să fie președinte de gașcă „politică” și nici … prim-ministru !
  Chiar nu vezi în ce hal a ajuns această țară?!
  Condusă de … Căcâțu, Măciucă, CiolaNu…ultimii de pe listă ?!

 35. Zici :
  „Sunt multi politcieni de vârf cu și o mai subțire instrucție.”

  Vrei să ne și explici cum ajung „de vârf” … doar d-ăștia ??
  Io vreau să le văd … „foile matricole” înainte de a-i alege !!!

 36. Încă mai este timp pentru ca acest (editat) sa fie dat jos. El ci Ciuca. Aceeași marfa!! Din păcate, România nu are opoziție. AUR face și va face scandal (fără metoda), doar pana când se vor vedea cu sacii în căruță la alegeri și vor ocupa fiecare un post călduț. În rest, dulcegării, copil, botez…

 37. KK-MK pe perje. N-a fost nicio revolutie. A fost un macel cu vreo 20 de morti nevinovati, impuscati de toti tembelii carora li s-au dat arme.

 38. Nea Cornel s-a scapat in introducere declarandu-l pe Ciuciu Olacul PROSTOCRAT in tot ce a intreprins, inclusiv „in lupta”! Fiind vorba de LUPTA CA TERORIST ANTICEAUSIST, ADRASLA DE SECURIST CEAUSIST FRUNTAS!!! Calitatile de „RERORIST ‘revolutionar” au fost acelea care l-au recomandat Securitatii exterioare sa-l ataseze, la ordinul Mongolului Ceacar, TERORISTULUI ISLAMIST Hayssam!!!

  Niciun SCLAVETE SOVIETIC nu l-a asociat pe Malacul buzoian bronzat conform pedigreului cu SECURITATEA ETERNA REBOTEZATA in martie 1990, ba chiar l-au laudat si au promis ca-l voteaza cu patru maini cu toate ca sunt si ei convinsi ca e un farseor prostocrat!!!

  Nulte CLONE l-au IDOL LATRAizat in schimb pe Piticoatelea balbait, stalp al propagandei „revolutionare” post-LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern…Pe FONFANITUL care vrea sa devina MARESAL si in acest scop „nobil” isi pierde vremea prin biblioteci!!!

  Fiind ATEU PRACTICANT precum CLONA Capitanului core/Core doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/APATRID ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIC, Ciuciu Olacul s-a prezentat la sfarsitul slujbei, iar CRUCILE si le-a facut cu varful limbii despicate, in CERUL EXTRAGALACTIC al gurii, precum Ilici GENOCID!?

 39. După toate aceste relevări și revelații despre Ciolacu(ca acelea ale Apostolului Pavel pe drumul Damascului, păstrând proporțiile bineînțeles) nu putem constata plenar decât faptul că Ciolăcel Minciunel este românul sadea, descurcăreț pentru el și pentru famiglia sa, biologică sau politică, pozitiv pentru nucleu și negativ pentru masă(precum un alt predecesor al său la cârma haznalei pesediste, Ionul, cu aceleași proprietăți fizice). Un arlechin în veșnică giumbușlucăreală dezgustătoare, un trickster survenit din penumbra structurilor, în sfârșit, un individ de care ne puteam…lipsi!

 40. Ciolacu e o (editat) absoluta, dar e util stapanilor coloniei romanistan.

 41. De ce ar fi pierdut Ciolacu 2 ore ca sa asculte Popiloghia de la Patriarhie? Ar fi fost chiar prost daca statea…. Mai, zeci de mii de rumani pierd o zi intreaga ca sa astepte randul la pupat Darurile magilor…asta este depravare rumuneasca….Au liberalizat astia preturile, nu mai au rumanii ocazia sa stea la cozi la alimentara, ca nu stai la coada daca nu ai bani…nu mai au unde sa socializeze…poate d – aia a inceput Festivalul national de pupat Darurile magilor….In concluzie, Ciolacu Presedinte !!… Sau il asteptati pe regilii Mihai?

 42. Nu-i citisem lu Buduca filosofardeala din 24 decembrie curent si am facut-o din nefericire azi…Am avut o singura satisfactie constatarea chinului sau meta fizic de MALFORMARE a REALITATII folosind ELEMENTELE REALITATII!!!

  REALITATEA ca REGIMUL ERA RASTURNAT DEJA in noaptea de 21/22 decembrie 1989…IREALITATEA ca Ceausescu ar fi semnat documentul cu anuntul TVR-CAPTIVA despre „sinuciderea ‘tradatorului’ Milea”!!! Buduca s-a incurcat in propriile afirmatii, initial sustinand CORECT ca Milea „era impuscat mortal in biroul sau la ora 9:00 in 22 decenbrie” si ca „Ceausescu NU PUTEA DA ORDINUL SA FIE IMPUSCAT”, dupa care il acuza expres, in fatza noastra, pe Ceausescu ca „A SEMNAT ANUNTUL”!!! Pentru a ne convinge ca „Ceausesu
  ‘detinea’ inca puterea”!?

  Buduca mai comite o mistificare ORDIN nara sugerand cu o viclenie monstruoasa ca „Milea trebuia sa dispara” dupa ce la ora 3:00
  din noaptea de 21/22 dec „Vlad i-ar fi propus sa-l aresteze impreuna pe Ceausescu”!? Milea refuzand si-ar fi semnat sentinta!?

  Pai, MA, Buduca, a riscat gen Vlad sa-l lase pe Milea SASE ORE in viata, fiind clar ca TREBUIA SA DISPARA DUPA REFUZ? Nu era, MA,
  normal SA FIE SINUCIS in aceste conditii, „cu Ceausescu ‘inca la putere'”, Vlad si NU Milea?

 43. Charlie spune:
  27 DEC. 2020 LA 17:58
  Intrebarea din finalul articolului suna de parca neamul romanesc ar fi intr-un soi de pericol.
  Nu cred ca este. Este intr-un proces de transformare in care frunzele mai slabe emigreaza. Orice popor isi are uscaturile iar la noi acestea pleaca in Vest abandonandu-si parinti, frati, surori, copii aici. Nu simt niciun fel de simpatie pentru uscaturi. Sa le ia dracu. Fiecare dintre aceste uscaturi putea gasi de munca mai bine platita in cele cateva orase mai mari ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Cluj, si tot sa poata pastra contactul aproape cu neamul.

  Charlie spune:
  28 DEC. 2020 LA 8:01
  Am reclamat ieri postarea pirat de la 17:58 a BEST-iei din CUIB-ul legionar de pe forum a Securitatii care mi-a folosit pseudonimul „Charlie” si nu mi-a fost publicata, ca de altfel si un comentariu acid la articol in care imi exprimam regretul aparitiei episodului doi ANOST al „Craciun la tara”. Cum era de asteptat, BEST ia a reactionat la propriul act pirateresc
  in formele clonare „gigel” si „EXORCIST” ale securistului ceausist criminal Antoanesei zis „rene/core/marin/marius/etc”…

 44. Protestul fermierilor români:
  „Nu se poate ca 50 de firme internationale sa declare profit zero si sa nu plateaca nimic statului iar noi sa fim in pragul falimentului!”

 45. Doamne fereste sa ajunga Ciolacu la Cotroceni pt. ca atunci chiar ca se potriveste perfect zicala : am scapat de dracu si am dat de masa .Incercati si vedeti ce a realizat Ciolacu pt. romani si Romania din tot ce a promis pina acum,la fel va rezolva el si daca va ajunge la Cotroceni, asa cum isi doreste.

 46. Ca sa vezi de ce se ocupa Cpt core care in 2020 nu-si zicea Core, de arhiva Cotidianul pentru pescuirea unor comentarii PIRAT care au folosit pseudonimul meu in scopul „denigrarii/decredibilizarii”…

 47. @W si va gasi multi, asa cum 66% dintre gusteri l-au votat pe Johannis!

 48. Draga Core, as fi vrut sa pun un citat si de la tine dar, din pacate, plangeai ca te-a tras Charlie de codite si nu te-a aparat nimeni.
  Rene zicea sa nu-l mai luam in seama,
  Radu Humor spune:
  29 DEC. 2020 LA 18:02
  Core,iau ca pe un reproş afirmaţia ta că nu te-am „apărat” după ce „ripostandu-i la acuzele aduse de el unor comentatori pe care-i pretuieşti”, nimeni dintre noi, printre care îndrăznesc să mă număr şi eu ( şi-ţi mulţumesc din nou pentru această deosebită onoare !) nu ţi-am sărit în apărare, în afară de Ileana ! („De data aceasta, m-ai „aparat” tu pe mine. Iti multumesc!”).

  Mai declar odată public întreaga stimă , consideraţie şi preţuire pe care ţi le datorez pentru felul tău de a fi, bănuiesc nu doar pe acest blog şi te asigur de sincera mea prietenie, chiar dacă pe alocuri crezurile noastre nu coincid , dar asta este frumuseţea armonizării contrariilor…

  ileana spune:
  29 DEC. 2020 LA 18:02
  @rene, @Radu Humor, @exocistul, @biograful, @core s.a.
  La ultimele 2 intrebari din articol, „Să fie semnul nemulțumirii față de o elită netoată care nu-i mai reprezintă? Să fie o chemare a strămoșilor care se aude din ce în ce mai puternic în larma internaționalistă a lumii?”, fac trimitere la „Lumea secretă a nomenclaturii”. „Amintiri, dezvăluiri, portrete” scrisă de Vladimir Tismăneanu şi publicată anul trecut la Editura Humanitas, asa cum este comentata de dl.Ionut Tane -NtN…

 49. @ Cu o secetă probabil pe măsura fălniciei mânuirii neamului , ”se defilează” cu sărbători creștine la ”Ferma Dacilor”, cu petreceri ce au dat și victime, ? Dacă e cu tristețe probabil că erau doar creștini, ? Probabil că dacii, așa cum relatează cronicarii acelor vremuri, ar fi petrecut și mai energic, ?

 50. Ciolacu l-a demis pe șeful Secretariatului de stat pentru revoluționari
  care a respins cererea premierului de a fi declarat luptător cu rol determinant la Revoluția din decembrie 1989
  Noul șef a fost președinte interimar la PSD București.

  -ăla demis:
  istoric cu tatal assasinat in decembrie ’89……

  deja sintem in Tziganiada!

 51. „Nu cumva este vorba de un șarlatan de duzină care se zbate să devină președintele României?”

  Nu, e vorba de-o zbatere a ta in zadar de-ai aduce votanti unui profesoras care preda filosofia altora, fost membru CC al UTC din Romania, turnator la securitatea ceausista si pupincurist al lui ceausescu in Viata Studenteasca. Nici 14% nu reusesti sa-i aduci cu toata propaganda gratuita din gazeta.

 52. Nu a afirmat public Mădălin Voicu că „e de-al nostru”!
  Ce altceva mai vreți???

 53. E un ulcior smecher care nu s-a spart. Intr-un an se va sparge. Se va numi Ciobacu…de la ciob. La putere ajung smecherii si prostii. Ciolacu …desi are si noroc vorba proverbului. Prost sa fii noroc sa ai. Ciuca nu are nici-o sansa. Doar sa-l puna rusii si americanii .

 54. Opinia care întruneşte majoritatea dobândeşte calitatea de „reper” iar mulțimea se raportează la ea ca la un adevăr absolut indiferent de valoarea şi numărul obiecțiilor întemeiate. Astfel începe să se manifeste spiritul de gloată. Restul e… poveste.

 55. In fața celor din rând să intre doar copiii, nu fățarnicii care spurcă cu duhoarea necredinței lor țărâna pe care pășesc…

 56. Șarlatani sunt popii și politicienii,
  care oricum au fost în cârdășie de secole spre manipularea oamenilor.
  Cei ajunsi la putere în trecut, regi, faraoni, împărați, preoti
  au creat religiile pentru a controla și manipula mai bine oamenii
  pe care îi conduceau, și ca mijloc prin care să-i ajute să-și păstreze
  și să-și genereze bogăția și pozițiile de putere.

 57. dar inutil, nu cred ca aceia sunt mai romani decat altii. Nu cred ca trebuie sa privim etnic ci omul. Dupa DEX:https://dexonline.ro/definitie/ciolac e din turca. Ce am observat la el? Este tenace, nu s-a lasat pana nu i-a eliminat pe Dragnea, Dancila, jucand rolul tractoritului/omului din popor neigrijit, cu un nivel scazut. Apoi varsta i-a dat ghes sau altceva sa creeze o imagine reala sau fictiva de om care se uita la fosta… pt imagine a devenit mare credincios, Athos, Patriarhie cand Dumnezeu e TOTUL deci nu trebuie sa pozezi ca sa te rogi. Credinta e ceva intim inainte intram in biserica, dupa ’89 evit e locul unde unii vor sa se duc pt spectacol.

 58. De vina nu e Ciolacu care a venit tiptil la sfarsit de slujba sa-si primeasca laudele si felicitarile , de vina e patriarhul si ceilalti popi , arhierei care nu mai contenesc sa pupe pantoful mai marilor zilei din politica . Cei care trebuie sa propavaduiasca smerenia si modestia nu se mai satura sa-si etaleze opulenta si ravnesc la argintii de la bugetul statului , spre indestulare fara masura . In biserica , politica nu ar trebui sa fie lingusita si pupata pe toate partile, dar popii si arhiereii nu se mai satura de trai bun si vor si mai mult si mai mult si mai mult ….

 59. Asa cum nu a iesit presedinte Adrian Nastase care era premier si presedinte de partid inainte de alegeri , idem Victor Ponta , la fel se va intampla si cu Marcel Ciolacu . In plus candidatii la presedintie au cam iesit din politica mare ; Asa ca, ar cam trebui, sa incepem sa-i numaram zilele lui Ciolacu , nu va ajunge presedinte oricate manevre de culise fac cei care trag sfori si-l lingusesc sperand ca lui Ciolacu i se potriveste functia cea mai inalta din stat . Elitele societatii nu ar trebui sa-i permita unui mediocru o functie de inalta reprezentare !

 60. Cred ca si Ciolacu e constient de rolul lui de iepure in aceasta campanie prezidentiala . El alearga pe margine , dar startul il va lua altcineva , pe care probabil il vom afla dupa alegerile din vara . Anul trecut Ciolacu propunea drept candidat al PSD o persoana din afara politicii , un formator de opinie …gen Cristoiu , ziaristul sau alta personalitate cu anvergura culturala . Dar puterea iti poate lua mintile si cine stie ce gandeste Ciolacu acum …

 61. Ascensiunile de-adreptul fabuloase în lumea politică și nu numai de la noi, zicea cineva că au la bază apartenența la un anumit neam , dovadă că mai toți cei ajunși la putere în România post decembristă sunt pur, sau simpli de același neam 😎 :
  Începând cu Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohanus, președinți, Petre Roman, Voican-Voiculescu, Bârlădeanu, Brucan, Brateș, Sârbu, Dinescu, Caramitru- „revoluționari”, ca să nu mai spun de Isărescu cu toată șleahta lui de cămătari, dar în primul rând de cel care a intrat în România, urmat de ongurile sale încă din primele zile ale loviluției, adică de George Soroș !
  Poate așa o să înțelegem cum de niște fii de comuniști, împotriva cărora avea loc lovitura de stat din 1989, ajung mari scule pe basculă, Petrică fiu de comunist sadea, premier anticomunist, sau Geoană fiu de generak comunist adjunct NATi-O frântă că ți-am dres-o !
  Așa că nu degeaba zicea șefa ICR (instuitut cultural ROMÂN) de la NewYork, când i se reproșa că nu prea are români în subordine, că ea nu-i caută prin pantaloni la angajare, așa că se descurcă cu ce primește ! 😎
  Așa că cine-ar îndrăzni să-l caute și pe Marcel Ciolacu, prin alte părți decât la Catedrala Mântuirii Neamului, tot românesc , cum altfel, s-ar putea să (n)aibă surprize …. 😉
  P.S. Probabil că nu va apărea nici acest comentariu și aproape că mă bucur că n-o voi supăra din nou pe simpatica noastră Core !
  Așadar, mi-e indiferent ! Dar vouă n-ar trebui să vă fie …

 62. Daca votul ar fi pe bune n-ar avea nici o sansa dar mai sunt si tabletele, care il vor scoate pe el si el stie, de-aia si participa. Va fi un roman ca ceilalti prea s-au compromis dar un roman de cea mai joasa speta deci corespunde cerintelor. Mai e o sigura speranta, sa ne ajute cel de sus.

 63. Pe anul 2023 eu am pierdut 27% din clienți! Pe anul 2024 28% din IMM-uri vor pune lacăt! Din 2024 crește impozitul pe cifra de afaceri a IMM-uri de la 1% la 3%! Se impozitează bonurile de masă cu 10%. Crește acciza pe combustibili, crește impozitul pe clădiri și mașini! Mai continui? Vom lua armament american de 38 mld de Dolari, arme de pe vremea războiului din Vietnam! Scad cu 1 cent pensiile speciale? Dl Ciolacu dă 2% din PIB ajutor armament Ucraina și mie dansul mi-a crescut cu 2% impozitul pe cifra de afaceri? O mai exista Plutonul de Execuție, trădarea de țară? Mai există tribunalul Militar București? Dulce ca mierea e glonțul patriei, dulce ca mierea e! Și dl Ciolacu & Ciucă vroiau ca până la 1 000 000 de Euro furați să nu faci pușcărie grea? Bătrâne & Alcibiade & Justinianus & … Sunteți crema României, sunteti osatura d-lui Ciolacu! Cinste vouă, români cu dragoste de țară, de Glie, cinste vouă pentru Eternitate…

 64. Curat, bișnițar. Obrăznicie, infatuare și șmecherie de proasta calitate și prostie cat cuprinde. Asta este adevărata valoare a Ciolanului. Credem ca nu îl va prinde primăvara ca premier. Face numai deservicii partidului. Dar prezența lui în această funcție arată lipsa de ,,cadre” după arestarea lui Buzatu, ciocanarul din anii’ 50 care împreună cu Stănescu i- au fost mentori și modele. Vrem Schengen ? Puțină decență. PSD nu vrea să tragă glonțul ,,de argint” , Negrescu, care deși e de stânga mult este educat și școlit .

 65. Persoana din spatele pseudonimului Ileana, ați văzut „simultan” Iadul și Raiul, Moartea și Viața, Bogăția și Sărăcia? Citiți EVZ de ieri referitor la dl ” Iliuță” de la CJ Călărași! Are sute de milioane de Euro, la Valcele Călărași are ranch ca în Dallas! Când treceți de la București la Călărași trecând prin satele gen 1907, vedeți simultan Saracie-bogatie,dacă va abateti la Valcele, parcă sunteți în Miami, Nisa! Bogăție extremă în Baraganul „pustiit” de sărăcie, frig, emigrare? Rețeta ” succesului” doamna Ileana? Șef Cj Călărași din partea PSD-PNL! Merge politicul? Merge uns! Pui șefi de parchet, procurori DNA! Dna Ileana, dvs cu neamul dvs veți face banii d-lui Iliuță de la CJ Călărași în 100 de Miliarde de ani! Citiți articolul de ieri din EVZ și mai vorbim! Sus binomul PSD-PNL, jos cu România!

 66. Impozitezi cu 10% bonurile de masă când inflația la mâncare e de 43%? Om cu suflet de hiena, de șobolan! Talpa Țării care te ține-n puf, o condamni la moarte prin înfometare? România a devenit Bergen Belsen, Mauthausen, Auschwitz? Impozitezi bonurile de masă, crești impozitele? Dl Ciolacu este pentru Romania precum Bacilul lui Koch, atunci când Penicilina nu exista…

 67. 92.3% din oamenii pedeseului din Buzău al d-lui Ciolacu, sunt angajati la statul roman! Media pe țară este de 22%! Deci? Munca la stat, mai ales in Buzău, te face milionar în Euro, munca la Privat te face iobag, sclav, sclavete, muritor de foame!

 68. Revoltator este nu numai faptul ca Ciolacu a venit la sfirsitul slujbei la Biserica ,dar la fel de revoltator este si atitudinea patriarhului BOR ,care printr-o comportare la fel de incorecta ,ii multumeste politicianului ca a participat la slujba Liturghiei,plecind impreuna spre palatul patriarhal ,unde sigur sa lasat cu un ospat popesc,asa cum stiu ei sa organizeze.Doua lichele comuniste, de care greu sa putem scapa atit de usor de iele.Tare as fi curios sa stiu cite Camine de batrini a construit Biserica Ortodoxa Romana ,cate scoli ,gradinite ,cite Spitale ,pt. ca Biserici vad ca stiu sa construiasca mereu.

 69. Gorila bolsevica, de ce blochezi S carne vie? Esti camarad cu ATEII si ANTISEMITII RASPUTINOIZI? Ce ai avut cu comentariul de la 17:48?

 70. Persoana de la ora 11.24 @ Justinianus! Este cel mai bun comentariu scris vreodată de un cititor la Cotidianul! Cel mai bin comentariu ever, ever, ever! Nota 10 cu+++ politicieni de vârf? Sau sunt la „varf” Sortuletele cu Echer, care pun nulități ca Ciolacu, nulități,
  carpe pe post de păpuși? Bun de tot comentariul de la 11.24! Cel mai bun de la Cotidianul ever! Deșteaptă ființă, brici de Deșteaptă! Parol!

 71. E trist ca acest agarici inca este la conducerea guvernului.Cat tupeu la el, sa-l demita pe Dediu ca i-a aratat non-revolutionarismul.

 72. Dl din poză este nativ din nascare, nu colindând bibliotecile, luând meditații la Matematică și Chimie! Ai aurul la ușă! PSD-PNL îți bate la ușă să te facă milionar în Euro, tu să zici nu? Decât covrigar în Buzău, nu este mai bine Prim Ministru la București? Că aici tot țigănie, furaciune este! O exista Stabor la palatul Victoria?

 73. Domnule Nistorescu , dupa acel : ” Io nopot kivanok PSD ” al lui JohANNUSS , a aparut ” peroada” 2 in care i-a pus pe labarali si pisidei impreuna . Cu semnaturile pentru referendum de destituire a lui JohANNUSSS adunate de hauristi , johanul a facut strutocamila ce guverneaza azi . Inclusiv cu dosarelul de ” revolutionar cu merite deosebite a lui Ciocolacu…. Pai cind esti cu tzava-n curca ciocolacu ce mai poti face ?

 74. Revoluția franceză în Buzău? Dl Marcel Ciolacu în 89′ îl cauta pe propriul tată, catindat la ghilotina? Dl Ciucă e Robespierre, Danton Marat? Magraonu’ e dat Dracu’ în materie de furat banu’ public! Buuuget! Buget! Păzeeeea! Viu din Buzău la București, ca să te aduc acasă! Bani, curve și manele!

 75. Analistul politic Bogdan Chireac si-a exprimat speranța că la alegerile prezidențiale din 2024, dl Ciucă cu dl Ciolacu vor atinge finala! Ambele două variante sunt bune de președinte! Analistul militar Radu Tudor crede la fel. Analistul politic Bogdan Chireac crede că România are o șansă istorică în 2024 cu PSD-PNL la putere! Cea mai mare creștere economică din Europa(?), cea mai mare stabilitate politică(??). Analistul politic Bogdan Chireac si-a exprimat indoiala că AUR partid extremist, va sari de 10% în alegeri! Analistul politic Bogdan Chireac nu crede în renașterea PMP! Analistul politic Bogdan Chireac e de părere că România va fi lider zonal în 2024 în materie de Know-How!

 76. Daca avem un sarlatan in fruntea bisericii, dece n-am avea unul si in fruntea guvernului. Gradele conteaza!

 77. D-le Cornel Nistorescu! Întrebare de 1 miliard de Euro! D-lui Marcel Ciolacu i s-a retras titlul de Revoluționar în 89! Întrebare! Banii ii da înapoi? Beneficiile le „înapoiază” statului Român, României? Există fals, uz de fals in această mare, mare țigăneală? E de pușcărie că ai fost „impostor” Revoluționar? E de cremenal? E de cremenal? E impostor sau Revoluționar dl Ciolacu?

 78. Soldat Ciolacu Marcel, știi să tragi cu pușcă! Raportez să trăiți dom caprar! Io știu numai cu praștia, cu ghioaga, cu capu’n gură la dujmani, să moară mama. Soooldat Ciolacu, staaanga’mprejur! Care mprejur dom caprar, ca suntem numai noi ambii doi?

 79. Vă amintiți? Ardei iute la gură, cărbuni încinși la călcâie, fumarit, oierit, albinarit, zeciuiala? Vremea Fanarioților în România 2024? Pui 10% impozit pe bonuri de masă ca să susții cu „sudoarea” amărâților, pensiile speciale? Pui bir pe munca amărâților? Dle Nistorescu, când emigram în masă? Când Când? Când? Ciolacu noul print din Fanar?

 80. Suntem în filme cu Ilarion Ciobanu? Cum Doamne, cum aduci la putere asemenea exemplare nonumane, pseudorevolutionari, analfabeți, bătăuși, hoți, cuțitari? Unde Doamne? Unde?

 81. Va da banii înapoi așa cum Johannis a dat înapoi statului chiria încasată la închirierea casei obținute ilegal, așa cum au restituit furaciunile toți hoții României, așa cum au returnat cei cu proprietăți și terenuri dobândite ilegal etc
  Aștept milionul pentru răspunsul excepțional de mai sus !

 82. Pe principiul intotdeauna se poate si mai rau ne-am procopsit cu acest smecher ca prim ministru care acum se agita innebunit sa ajunga presedinte facand mii de concesii si slugarnicii in numele Romaniei si dandu-se peste cap sa isi creeze „imagine”.
  Am si eu o intrebare: de ce Camera Deputatilor a Romaniei nu are
  presedinte, de ce se sta neconstitutional in interimat cu acel individ Simonis pe scaun? Ii pastreaza locul lui Ciolacu, pe modelul Iohanis care are si el blocata catedra de 30 de ani la liceu in Sibiu?

 83. E o prostie românească să privești slujba politică ca pe o recompensă pentru ckne știe ce alte abilități în ideea că ne procopsește ăsta că e profesor de limbă gimnastică.Pe dunga asta a venit mutulică la preșidinție că e prof și mai are și nemaipomenita calitate de neamț,Ăl de dinainte că avea chelie deasă si era plimbat samd.Dacă ar fi la pregătire ar trebui băgați exclusiv istorici și negustori de top în guvern-vezi V.Orban.În rest, parlamentul ar trebui să aibe în componență pretori aleși proporțional din toate straturile și domeniile sociale, nu păcălici de koterie gen ciolacu&co.Rezultatele trebuie să primeze nu șmeceria

 84. Covrigarul Marcel, un sarpe rosu cu clopotiei, un alt politruc specific comunistilor

 85. Politica-i despre nervi și șmekerie.Să aștepți de la niste paraziti grași să te scoată din kkat e prostie în sfare pură.Pentru ei totul e un joc iar tu, obiectul distracției.

 86. Ciolacu face ce știe el mai bine: CIOLEȘTE în toate privințele și pe toate planurile. Problema care se pune de ce românii asistă la un asemenea spectacol.

 87. Nu pacaleste pe nimeni…hidra PSD-PNL in actiune, rotatia babuină: umflatul Ciucă schimbă cu golanul Ciolacu…nimic nou..

 88. Ciolacu șarlatan?
  Las’ că nici cu Werner Duce de Râpă nu mi-e rușine!

 89. Da, de acord cu toate criticile dar tot e bine ca ai ce critica, fata de ceilalti 3 predecesori. Poate mai urgență era demiterea lui Arafat decât a celui cu certificatele după 34 de ani, sau daca ar avea puterea, suspendarea președintelui în parlament, nu suplimentarea bugetului turistic. Am cerut macar sugestia unei alte persoane potrivite, dar se pare că oricum alții de afară hotaresc, ca noi din tara nu putem. Asta-i tara, astia-s oamenii si se pare că nu mai poti sa-i schimbi nici aici, nici in Europa si nici in toata lumea. PS: Cornele, cu atata patimă, vezi sa nu dai în cetepism și grindo-ancuțism, ca iti faci singur rău și nu merită!

 90. Spuneam ieri la 17:58 si am repostat la 20:28 sub canonada rachetelor sovietice si a dronelor iraniano-turcafletze:

  Sunt semne serioase ca se reunesc FIARELE, ruginite…HAITA hemo roid-a si ragetul de incolonare al Cpt core/Core amplificat de CLONA GEAMANA „Istorie”…Luni intregi HAITA CEAUSIST-RASPUTINOIDA operase pt Cauza individual, adica pe FIARA fizica atomica si iata ca se repliaza intrucat HAITA monstrului ATEU si ANTISEMIT/CARE URASTE ATAVIC EVREII ticacalosului tomlin se repliase intre timp…

  Cand le citesti FIARELOR, ruginite, amusinarile nerusinate iti vine sa urci pe peretii forumului…Proaspata CLONA „ennya” scoasa
  din in sectar de Cpt core/Core ca sa-i exprime, sub acoperire, ATEISMUL marsav de tip doru popescu si sa ATACE TICACALOS UNUL DIN STALPII ROMANITATII si ai ROMANIEI GENERICE MULTIMILENARE!!!

  Una w sa ataci ILEGALII legendati la varf si care TRANSMIT DIRECTIVELE AUTODISTRUCTIVE LA BAZA si alta BISERICA ORTODOXA in ansamlul ei care a fost/este TERORIZATA prin REPRESALII si MALFORMATA prin INFILTRARI de catre IDEOLOGIA GENOCIDULUI din 1948
  pana azi!!!

  Dar pt ATEII STEFANGHEORGHISTI-PADURENI prilejul e ideal…In acest punct ATEISMUL ticacalosilor doru popesti IDENTIFICANDU-SE cu
  useristii MARXISTOID/BOLSEVICOIZI „republicani” GLOBALISTI SOVIETICI, fiind finantati de MILIARDARUL „khazar”/ROSU Söros…

 91. PS. Pentru cel care slaveste neamuri afro-asiatice si de peste baltoaca …
  România va deveni ‘monarhie straina’ doar dupa ce SUA va redeveni o colonie monarhica straina (conform istoriei sale)!
  România va deveni ‘regat’ doar dupa ce Israel va deveni regat (conform istoriei sale stravechi) !

 92. De ce nu publicati raspunsul meu ?
  NOI Românii NE IUBIM acest TARAM, PATRIA noastra/România, cat si POPORUL nostru cel STRAVECHI si MAJORITAR pe acest taram/NATIA Româneasca, cat si SPIRITUALITATEA noastra cea straveche NATIONALA/cea Româneasca de pe acest taram, cat si geniile, elitele, eroii si martirii NEAMULUI nostru/cel Românesc !

  NOI Românii NE RESPECTAM Constitutia TARII NOASTRE/România, ASA PRECUM A FOST VOTATA (MAJORITAR) de catre POPORUL nostru/cel Românesc atat in 1991 cat si in 2003 …
  ARTICOLUL 1
  Statul român
  (1) România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.
  (2) Forma de guvernamânt a statului român este republica.
  ASA SCRIE in Constitutia României, ASA CITIM din Constitutia României !

  Bineinteles ca STRAINII cei NEromâni si ANTIromâni .. NU VOR sa respecte Constitutia României ASA CUM A FOST VOTATA si APROBATA de catre POPORUL nostru cel MAJORITAR/cel Românesc ! SI DE ACEEA aia NE URASC in mod ATAVIC atat PATRIA noastra/România cat si POPORUL nostru cel STRAVECHI si MAJORITAR pe acest TARAM/poporul cel Românesc ! Si deoarece acestia NU NE RESPECTA, NOI Românii cei MAJORITARI in România NU NE SINCHISIM de toti acesti NEromâni si ANTIromâni !

 93. De ce nu publicati raspunsul meu ?
  NOI Românii NE IUBIM acest TARAM, PATRIA noastra/România, cat si POPORUL nostru cel STRAVECHI si MAJORITAR pe acest taram/NATIA Româneasca, cat si SPIRITUALITATEA noastra cea straveche NATIONALA/cea Româneasca de pe acest taram, cat si geniile, elitele, eroii si martirii NEAMULUI nostru/cel Românesc !

  NOI Românii NE RESPECTAM Constitutia TARII NOASTRE/România, ASA PRECUM A FOST VOTATA (MAJORITAR) de catre POPORUL nostru/cel Românesc atat in 1991 cat si in 2003 …
  ARTICOLUL 1
  Statul român
  (1) România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.
  (2) Forma de guvernamânt a statului român este republica.
  ASA SCRIE in Constitutia României, ASA CITIM din Constitutia României !

  Bineinteles ca STRAINII cei NEromâni si ANTIromâni .. NU VOR sa respecte Constitutia României ASA CUM A FOST VOTATA si APROBATA de catre POPORUL nostru cel MAJORITAR/cel Românesc ! SI DE ACEEA aia NE URASC in mod ATAVIC atat PATRIA noastra/România cat si POPORUL nostru cel STRAVECHI si MAJORITAR pe acest TARAM/poporul cel Românesc !

 94. Biserica noastra STRAVECHE este paleoCRESTINA/50 AD (populara, de tip apostolic, de rit arianist/a OMULUI-DZEU).

  A DZEULUI cel mitologic si autohton, de tip PIE/3000 BC, TATAL cel CERESC/”*Dyḗws Ph₂tḗr, precum si ai OAMENILOR-DZEI ai CUNOASTERII UMANE pre-crestine a ACESTUIA/Zamolxis/550 BC si al IUBIRII UMANE (paleo-)crestine a ACESTUIA/Iisus/33 AD. STALPII credintei noastre cele stravechi a BASILEILOR cei GETO-DACICI !

  ORTODOXIE se spune in doua moduri:
  1. Drepta credinta CRESTINA a lui Constantin DACUL (STALPUL ROMANITATII nostre IMPERIALE) emisa la Niceea/325 AD;
  2. O credinta mozaica estica (care insa nu este specifica NEAMULUI nostru de BASILEI si DOMNI IMPERIALI de pe acest TARAM Românesc) .

 95. este jenant sa ai un asemenea premier. Este periculos sa ai un asemenea premier. Este distrugator pentgru tara pentru ca se va inconjura numai de unii ca el- bisnitari hoti esxcroci talhari

 96. Fariseului din Buzău ajuns printr-o șmecherie premier i s-au deschis pofta de fotoliu prezidențial. Noi, românii, am ales de fiecare dată ( dacă am ales noi) cel mai prost președinte. Am inceput cu nomenclaturistul iliescu, apoi, l-am „ales” pe țap, care, deși prof univ era ghidonat de agramatul ciuvică, a urmat din nou „măi dragă măi” ce și-a pus securiștii la adăpost, apoi vine matrozul, ce a condus Romania că un pirat cu un ochi, fără tată fără mamă,jupuind împreună cu camarila sa și pielea de pe români,și pentru ca fărădelegile basesciene să fie acoperite ne-am pricopsit cu un mut pus pe excursii împreună cu învățătoarea lui de engleză.Acum, ar fi culmea de râsul curcilor sa punem un bâlbâit,gras, nebarbierit, mincinos și fariseu care pentru a-și atinge scopul este in stare să scoată tara la mezat.Am ajuns o țară africană unde prostul clase se alege șef.

 97. Eshalonul 2 de nomenclaturishti a dat lovitura de stat, victimele fiind ale lor, ca sa nu fie deconspitatzi.
  Asha se face ca an de an creshte numarul Hoardei de Haur, cu recompense de la Buget, iar acum securicii shi raspandacii sunt cei care se fac shi ei ca muncesc, cu pretzul ce se vrea sindromul Stockholm pentru omul de rand, fiind o adevarata spalare a creierilor. Justitzia a anilor 50 a renascut, fiind shi ei platitzi regeshte. Nu era suficient ca s-a furat mult in kamunizm, acum pooliticienii aceiashi poolitruci, se dau unul dupa altul ca salvatorii natziei, ei de fapt fiind lupii in piele de oaie. Daca era o revolutzie reala, era altceva…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Recompense merita numai victimele, multe nevinovate cazand prada manipularii serialului TVR a horei cu strigaturii a bolshevicului kgb-ist Bratesh, samd, cand deja Ceashka era deja arestat shi scos din functzie, dar spionul rus rromica Ylici Y. a vrut revolution, cand pana shi Ceashka a acceptat schimbarea, dar fara varsare de sange. Manipularie de toate felurile se fac mai ales acum, mizandu-se ca lumea a uitat ce a fost, ex.procurorul cu nume curios=Pitzu parca…, sau fiul ing.Ursu, ce tzine bazul la falsul istoric din Romania. IA va arata Adevarul!
  O zi buna.
  Con

 98. Con spune:
  16 IAN. 2024 LA 7:49
  Eshalonul 2 de nomenclaturishti a dat lovitura de stat, victimele fiind ale lor, ca sa nu fie deconspitatzi.
  Asha se face ca an de an creshte numarul Hoardei de Haur, cu recompense de la Buget, iar acum securicii shi raspandacii sunt cei care se fac shi ei ca muncesc, cu pretzul ce se vrea sindromul Stockholm pentru omul de rand, fiind o adevarata spalare a creierilor. Justitzia a anilor 50 a renascut, fiind shi ei platitzi regeshte. Nu era suficient ca s-a furat mult in kamunizm, acum pooliticienii aceiashi poolitruci, se dau unul dupa altul ca salvatorii natziei, ei de fapt fiind lupii in piele de oaie. Daca era o revolutzie reala, era altceva…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Recompense merita numai victimele, multe nevinovate cazand prada manipularii serialului TVR a horei cu strigaturii a bolshevicului kgb-ist Bratesh, samd, cand deja Ceashka era deja arestat shi scos din functzie, dar spionul rus rromica Ylici Y. a vrut revolution, cand pana shi Ceashka a acceptat schimbarea, dar fara varsare de sange. Manipularie de toate felurile se fac mai ales acum, mizandu-se ca lumea a uitat ce a fost, ex.procurorul cu nume curios=Pitzu parca…, sau fiul ing.Ursu, ce tzine bazul la falsul istoric din Romania. IA va arata Adevarul!
  O zi buna.
  Con

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.