Cu ce se mai ocupă rușii când toată lumea e cu ochii pe ei

Guvernul rus alocă 387 de milioane de ruble (circa 4,8 milioane de dolari) pentru a produce Mir-19, un nou medicament anti-COVID-19 dezvoltat de oamenii de ştiinţă ruşi, relatează luni Xinhua.

Premierul rus Mihail Mişustin a semnat un decret privind alocarea fondurilor, a anunţat duminica serviciul de presă al Cabinetului de Miniştri.

Fondurile vor fi alocate Institutului de Imunologie al Agenţiei Federale Medicale şi Biologice (FMBA), dezvoltatorul acestui medicament. Banii vor fi folosiţi pentru modernizarea şi achiziţionarea de echipamente necesare.

Mir-19 a fost înregistrat de Ministerul rus al Sănătăţii pe 22 decembrie 2021.

Medicamentul poate preveni şi trata infecţia cu coronavirus prin administrare pulmonară sau intranazală. El opreşte replicarea virusului şi previne cele mai severe forme ale bolii, precum şi pneumonita şi sindromul de detresă respiratorie acută.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

7 Comentarii

  1. Cu fabricarea de toxine pentru fraieri ca ceilalți din vestul sau estul îndepărtat. Diferența o fac cobaii care își aleg toxinele preferate.

  2. Păi, incă un motiv, printre multe altele să fii vecin bun,.Sputnik-ul rusesc a fost eficient și nu a avut efecte adverse ca unele ocidentale,.N-ai observat evident,..insă te-ai pus la coadă pe importul lui becali de la ruși,.Ai de știut că rusul are școală bună și are o cercetare performantă,. competitivă,. Deci, fiindcă virusul nu stă, face mutații și e periculos, trebuie să te protejezi,,Ai o posibilă altă variantă spayul chinezesc.. Le imporți bre ciumete indisciplinat ?? Sau preferi să mori..

  3. Da, pofta bună la pfaizar,bre habauc! Că la zaibăr avu așa o pohtă tactu’dela Gheboaia, de nu se uită cu cin’se împereche de ieșii tu așa un proamerican cu greieri în călcâie…

  4. Deci e vorba de un medicament, nu de un vaccin ; previne și tratează infecția cu virusul Covid. Nu înțeleg ce ce știrea asta e preluală de la agenția chinezească Xinhua și nu direct de la dictatorul Putin ? Ahaa, e vorba de noile sancțiuni planetare care cer ca numele dictatorului să fie scris cu „majusculă mică” și în sens invers (nitup) ca să fie clar că e nebun ; indiscutabil, dictatorul are zilele numărate !

  5. Iata in sfarsit o abordare logica si corecta a bolii: terapia eficienta, nu vaccinaqrea care este imposibil de realizat la virusuri corona. Insa terapia te apara, te vindeca si te ajuta in acelasi timp sa te imunizezi natural, pentru ca treci prin boala. „Vaccinurile” Pfizer sau Moderna nu sunt vaccinuri ci seruri letale si de control al populatiei, expresia clara a tentativei de genocid planetar. Bine ca macar rusii se preocupa de terapie, pentru ca Occidentul pretins democratic desi avea la dispozitie medicamente extrem de eficiente precum hidroxiclorochina sau ivermectina, au interzis folosirea acestor medicamente, guvernele asasine le-au interzis total si au arestat medicii care indrazneau sa incalce interdictia. Astazi a ajuns Rusia sa constituie adevaratul pol al normalitatii social-umane in fata unui Occident perfid, criminal si total nedemocratic, democratia a rams simpla vorba in vant daca guvernele occidentale isi ucid fortat si obligatoriu prin injectare propria populatie si-i interzice accesul la orice terapie. Un sincer bravo pentru abordarea ruseasca a bolii covid19.

  6. @astrohăbăuc
    Tu indoapa-te cu Pfizer, fara numar, fara numar! Vei muri si nu vei mai sti ce este boala.

  7. Nu e vaccin pentru ca Covid nu este un virus ci deseuri din descompunerea unor celule umane sub influenta radiatiilor g5.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.