Danemarca Clădirea istorică a bursei, în flăcări (foto)

Clădirea istorică a bursei de valori din Danemarca a fost cuprinsă de flăcări. Din cauza incendiului, turnul emblematic al imobilului a fost distrus. Clădirea care are o vechime de peste 400 de ani era în proces de renovare. Numeroși reprezentanți ai poliției și pompierilor sunt la fața locului în jurul clădirii Børsen din Copenhaga.

  400 de ani de moștenire culturală daneză în flăcări, scrie presa daneză care publică fotografii cu angajații care se chinuie să scoată din clădire tablouri și alte obiecte valoroase.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

  1. Sef santier : Intai ii dam foc,apoi o renovam(model frantuzesc) ! Sefu* da mai ramane ceva de renovat? Raspuns:Batman! Batman (in traducere libera=omul beat) e de vina!!!

  2. N-a ars cînd o încălzeau cu lemne, arde în epoca 5G, pompe de căldură, energie verde. Sîntem cîștigați!
    Un unchi ce-a prins case învelite cu paie nu-și amintește de una să fi luat foc. Înapoiații dracului, se-mbolnăveau în case ridicate cu materiale otrăvitoare poluante: lemn, lut, var, nisip…șiiii…cam atît!
    Eu am prins una la o mătușă: tîrnaț, tindă, două odăi, pereți din pămînt, tavan de lemne, acoperiș de paie. Neavînd horn (încă un loc de care te-ngrijorezi că intră apa sau se aprinde) fumul ieșea, prin băbătie, în pod. Toți vecinii-și afumau carnea acolo că se afuma cel mai bine. Nu stăteau șoareci, viespi, carii, paiele mereu uscate. Tuturor le pare rău după casă. Chiar și nepoților ce-au fărînat-o. Le pare rău dar niciunul nu și-a mai făcut casă la fel. Toți beton, cărămidă sau BCA, polistiren expandat sau vată bazaltică, vopsea lavabilă, tablă sau catran ondulat.

  3. bursa,400 de ani?
    -uite adevaratii danezi,
    vikingi de vikingi!

    -stiai ca danezii la anul 1600
    (pa vremea lui Mihai Viteazu,asa)
    se judecau pe „drepturi de autor”?

  4. 400 de ani,ce vremuri:
    -la Bursa se tranzactiona „aurul negru”
    (!!!!!!)
    ca bitcoin.u azi!

    -unde e shtoalfa de ambasadoare,
    avem un mesaj!

  5. Un incendiu a izbucnit la cea mai mare fabrică care producea obuze de 155 mm. în SUA – Accident sau altceva?
    Cantități mari de muniție au fost fabricate acolo și transportate în Ucraina – Noi rapoarte indică faptul că focul a fost stins
    16.04.2024 | 09:40

  6. China l-a disprețuit pe cancelarul german Olaf Scholz când a fost întâmpinat de viceprimarul unui oraș.
    Mai exact, liderul german a fost întâmpinat de viceprimarul orașului Chongqing. Scholz și directorii de top ai marilor companii s-ar putea vedea cu premierul chinez, dar cu siguranță nu cu Xi.
    Liderul german a fost întâmpinat în China de viceprimarul din Chongqing, deoarece administratorul de canalizare al orașului nu era disponibil.
    Fără fanfară, fără delegație. Doar ambasadorul chinez la Berlin.
    Germania este în pat cu a doua cea mai mare economie din lume, ultra-agresiva SUA, iar acest lucru vine la pachet cu pedepse și umilințe majore din partea noului lider mondial. Germania se află din nou pe o cale greșită, cu Japonia.

  7. Paguba-n ciuperci, templul banilor a luat foc.
    Luar-ar si altele, daca niciun om nu pateste nimic, e-n regula! Oricum banii sunt din pix…

  8. @Broscarul
    -niste ingeri
    măi Abddulah!
    (doar mahomedanii le pot scoate „dreptul la avort” din cap
    intr-un fel sau in altul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.