Detalii înfiorătoare! Patronul UNTOLD, acuzat că a abuzat sexual doi băieți minori

Update. IPJ a deschis o anchetă  

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că una dintre persoanele implicate în organizarea festivalului Untold ar fi agresat sexual, în anul 2021 doi minori, Compartimentul Relații Publice este abilitat să precizeze următoarele:

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public. Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință” a transmis IPJ Cluj.

Reacţia  lui Buta

”Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia.

Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta.

Toți sponsorii, asociații, partenerii politici, „prietenii” din Poliție, Jandarmerie, IGSU, SRI sunt chemați să spună dacă susțin pedofilia gay, dacă îl mai susțin pe Bogdan Buta și UNTOLD-ul său!, scrie ziardecluj.ro.

E foarte stranie viața: în cariera mea de jurnalist de investigații, cam 26 de ani de scris, am avut multe “lovituri de presă” răsunătoare, dar niciodată nu m-aș fi gândit că, după ce l-am dat în vileag pe preotul-cântăreț ortodox Cristian Pomohaci pentru pedofilie și că e gay abuzator de minori (se întâmpla în 2017), soarta o să îmi aducă în față încă un caz răsunător pe aceeași “tematică”.

Pe scurt, astăzi vă voi aduce în față dovezi de netăgăduit, în opinia mea, că celebrul milionar Bogdan Buta, patronul festivalului Untold, a făcut sex în 2021 cu doi minori (din 3 invitați la el acasă) în vârstă de 15 și 16 ani, după ce i-a îmbătat și, cel mai probabil, i-a drogat, după cum ne-au informat victimele și ne-au pus la dispoziție dovezi nucleare. Avem azi conversații ȘOCANTE cu Buta cel gay ademenind niște copii și apoi amenințându-i cu “prietenii” săi din Poliție.

 

Am fost mereu un jurnalist friendly cu comunitatea LGBT din Cluj și pot dovedi asta, ajutând membrii ei când au fost opresați de prejudecățile societății.

 

Nu sunt organ de anchetă și nu sunt procuror. Am consemnat mărturisirile unor victime, am conversații între agresor și victimă , am dovezi suplimentare, am factualitate. Toate implicațiile penale sau civile însă nu mai sunt treaba mea. Eu sunt un avertizor public. În rest, ancheta trebuie să o facă organele de urmărire penală. Eu voi descrie faptele așa cum mi-au fost prezentate și cum au fost redate de victime.

În calitate de jurnalist de investigații, am coroborat informații și alte probe , dar încă o dată, eu îmi doresc că Buta să nu mai scape cu pile, așa cum a scăpat în 2018 din dosarul de trafic de droguri al bogătașului și fostului său asociat Sorin Gadola!

Citeste mai mult aici 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

24 de Comentarii

 1. Wow, e deschis la casa de nebuni ? Pedofilie nu se vindeca, astia trebuie inchisi pe viata, nu exista ca-l dai pe mana lui dr.Ciomu, defectul este pe creier !

 2. „Citeste mai mult aici ”
  -nu e nevoie
  autorul e l.alexa,
  scrie in poza.
  („ar fi bine ” sa aiba dovezile nucleare
  -e doar intr-o exprimare neglijenta:
  ar insemna ca cei 2 chiar s-au ales cu cwru perforat)

 3. Da’ totusi nu ne-ati spus, baietelul Emil a scapat sau a fost si el abuzat ? Un pitic asa de mic, iti ajunge la buric …

 4. Nu cred o iota din asa ceva. La Cluj??. Nu exista asa ceva. Daca era vorba de miticii din Bucale nu era de mirare. Dar asa. Mai cercetati si p-orma mai vorbim. INTOX!!

 5. Iaca soroseii! Ușor ușor, rambovii pedo scot cornițele.

 6. Homo sunt INCURJATI de autoritatile gen boc si de jurnalistii astia care sunt FRIENDLY cu ei. Ce mama naibii il poate face pe un om NORMAL sa fie FRIENDLY cu un homo?!?

 7. Sa fie ars pe rug sau spanzurat in piata publica din cluj napoca. Este infiorator. Se impune ca de urgenta legislatia penala si de procedura penala in materie de pedofilie si abuz sexuali cu copii minori sa fie schimbata si sa se introduca arderea pe rug sau spanzuratoare a acestor monstri. Este infiorator ?!

 8. Nu prea cred. Copiii ăia nu au părinți sau asistenți sociali? De ce nu au reclamat ei?

 9. Va mira? Pe mine nu mă miră atâta timp cât aiuasca a fost la Cluj în acțiune, drogageala e susținuta ca tratament, terapie si 3 grame la purtător prin lege deși nu exista lege, se practică din plin, în acele zone, nu cumva producția agricolă de drogageala este peste limita așteptărilor, în acea zona s-au descoperit plantații și producatori extrem de ingeniosi ai căror traficanti sunt imprastiati în toată țara mai ales în zonele sărace?! De la alcool și drogageala ies anomaliile vedeniilor pentru orice, oricine care consuma și în orice poziție!

 10. Ce e aşa de înfiorător? LGBTQ+ cuprinde şi asemenea apucături promovate şi considerate „incluzive”, inclusiv de şefii din justiție, guvernanți şi deontologi, iar cãnd noi ne exprimăm revolta față de decadența morală suntem tratați de conspiraționişti, hateri, homofobi şi amenințați.

 11. „Am fost mereu un jurnalist friendly cu comunitatea LGBT din Cluj și pot dovedi asta, ajutând membrii ei când au fost opresați de prejudecățile societății.” Chiar nu ne interesează ajutorul prietenesc dat comunității lgbtiqi din Cluj. Cel ce se scuza se acuză. Toleranta nu face parte din bagajul lor. Toleranta și smerenia. Toată lumea știa ca la UNT OLD se vând droguri în draci și ca politia și alte servicii închid ochii, chipurile, pentru beneficiile financiare și de imagine aduse orașului. Puteți întreba un pusti de gimnaziu și va va confirma afirmația.
  PS. Găștile se dau în gat unele pe altele
  Se pare ca alții sunt acum interesați de organizarea festivalului. Cetățene Bocut când amplaseze reprezentanții Scolii Ardelene pe soclu și când repui bustul lui Racoviță în fata liceului cu același nume? Rușine, rușine, rușine sa va fie jeguri antinationale ce sunteți? Suntem convinși ca va simțit excelent în postura de tradatoro de tara și de neam!!!

 12. La toate parangheliile astea mamut cu alcoale și prafuri iese ori cu poceală, ori cu viol.Unde mai pui că nici măcar muzică nu e și mai cheltui și bani și sănătate.

 13. Oare n-o fi și Boc printre ei?…la cate droguri a luat nu poți să-l deosebește de un minor!…atât la statură cât si la minte!…

 14. UE vrea sa interzica limbajul care deranjeaza elgebeteii. pronumele vor disparea. cuvintele mama, tata, fata, baiat…. vor fi interzise. chiar si cuvintele care implica un gen cum ar fi ‘viril’ vor fi interzise. vom avea doar cuvinte neutre cum ar fi : parinte, copil, woc, …nu mai e teoria conspiratiei.
  acum vor aparea spalatii pe creier sa ne spuna ca sunt dureroase cuvintele astea pentru woci si elgebetei.aceiasi spalati pe creier care acum ceva timp sustineau ca e doar teoria conspiratiei.

 15. Gheo, una-i să vrei, alta-i să poți.Păcat că sunt prea puțini bărbați în Europa.Purtători sun mai mulți dar bărbații din vest par că s-au înmuiat cu lapte de soia.Altfel, s-ar fi rezolvat mai demult „situația”.

 16. Puii securistilor lui Astalosh se cred emancipati desi au coborat din padurile rachitelanesti in Clujul mafiot. Au confiscat toata tara si au falimentat-o in timp ce acesti mafioti s-au ingrasat.

 17. Boc a fost primul primar din Romania care a organizat si patronat festivalurile lgbt in Cluj. Apoi colegul lui, Nicusor le-a adus si pe capul bucurestenilor. Secu=Usr.

 18. La Cluj s-a creat o cloaca infioratoare cu khazari, unguri etc. Nu au in cap decat sorosism si bani ….cat mai multi bani ! Nu conteaza cum sunt facuti, sa vina la Cluj !

 19. Mno, chiar cân’ să pregătea să țâșnească pi turnantă cu fuleu-i recunoscut Milucu BOC, pintru cursa prezidențială, îi tăiară ăștia “gazul”…

 20. Copiii ăștia nu au tați care să-l felicite pe respectivul și să-l recompenseze pentru așa ispravă?

 21. Intr-o tara cu o justitie functionala, individul era arestat la primul indiciu de viol al unui minor si apoi se faceau cercetarile legale. In cazul vilului unui minor arestul se face imediat.

 22. Ei, dar de când Boc e minor? Eu cred că a făcut pe minorul, că i-a plăcut.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.