Dida Drăgan demonstrează că vârsta nu contează!

Artista Dida Drăgan, una dintre vocile de aur ale muzicii românești, a urcat din nou pe scena Sălii Palatului, după ani de pauză.

Invitată să susțină un moment artistic în cadrul concertului pe care l-a avut Adrian Enache, Dida Drăgan a cântat piese precum „Deschideți poarta soarelui” sau „Rug”. Celebra cântăreață a demonstrat că cei 77 de ani pe care i-a împlinit recent sunt doar un număr.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

3 Comentarii

  1. intotdeauna am admirat-o. si am avut ocazia sa schimbam cateva vorbe pe culoarele anafurii, asteptand la ghiseu, cand actele se rezolvau in maxim o ora, in vremea cand functionarii si statul aveau teama de contribuabili, pentru ca erau platiti de ei. este un adevarant talent sa inaintezi in varsta cu eleganta si, in acelasi timp, fara formalitati ipocrite si ieftine. Felicitari !

  2. Muzica tineretii mele fiind elev in anii 70 la Petrosani.ADEVARATA MUZICA NU UNA LARATA DIN ACEASTA PERIOADA.OARE AU CURAJUL SA CANTE INTR-O SALA DA SPECTACOL FARA SA FACA PLAYBAK.SOLISTII ACTUALI NUSUNT IN STARE SA RETINA NICI MACAR VERSURILE ATATA TIMP CAT EI NU AU CITIT DOUAZECI DE POEZII PANA LA TREIZECI DE ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.