Drulă. Iohannis, Ciolacu şi Ciucă au dat liber la hoţie

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, după promulgarea legii privind unele măsuri pentru consolidarea capacităţii de combatere a evaziunii fiscale, că preşedintele Klaus Iohannis şi liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, „au dat liber la hoţie”.

Potrivit lui Drulă, „pentru PSD şi PNL e mai important să fure, să îşi scape prietenii de închisoare”.

„Preşedintele trădător s-a grăbit să promulge legea care aduce marea amnistie pentru evazionişti. Legea lui Ciolacu şi Ciucă este o lege de zece ori mai rea decât ce a putut gândi Liviu Dragnea. Începând de astăzi, dacă cineva face evaziune de până într-un milion de euro şi este prins dă banii înapoi şi a scăpat. Este o invitaţie la hoţie din partea clanului politic PSD-PNL, patronat de Klaus Iohannis”, a scris Drulă, pe Facebook.

El a arătat că USR a trimis preşedintelui Iohannis 17 pagini cu argumente juridice pentru care această lege trebuie întoarsă în Parlament şi respinsă.

„Nu a contat dreptatea. Pentru PSD şi PNL e mai important să fure, să îşi scape prietenii de închisoare, pentru că multe dintre dosarele de evaziune ar putea fi închise. Astăzi, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au dat liber la hoţie. Pe 9 iunie, vine nota de plată pentru ticăloşia lor. Îi oprim la vot şi construim o Românie Modernă”, a mai menţionat liderul USR.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind unele măsuri pentru consolidarea capacităţii de combatere a evaziunii fiscale, potrivit căreia prejudiciul de sub un milion de euro care este acoperit integral nu se pedepseşte. Legea a fost iniţiată de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Uite cine vorbește de hoție ,se pare că a uitat de Voiculescu și de împuțitul ăla de Ghinea și mai sunt de nu-i pot enumera !

 2. Comasatii este natural sa se apere intre ei, facand parte din aceiasi famiglie politica FSN, cu furaciuni de la egal la egal. Controlul justitie se exercita de la Cotroceni. PSDistii sunt spalati nu mai sunt penali si corupti. Sunt comasati cu COTROCENIul si „panarama” Rares Bogdan

 3. Drulă. Iohannis, Ciolacu şi Ciucă au dat liber la hoţie. Si voi faceti râie ca nu mai sunteti la butoane si nu mai puteti fura.

 4. Tine-ti fleanca, Drula, voi USR istii sunteti campioni la viteza cu care ati sterpelit sute milioane Euro din Buget, vezi Vlad Voiculescu a praduit sute milioane Euro, vezi Clotilda a jefuit banii Primariei sect.1 mai rau decat borfasii. Lista voastra e lunga.

 5. Oare astia de la USR or fi autisti ??

  Cum dreaq sa-l bagi la inaintare – pt USR – in Campania Electorala pe ciocanarul Drula = un individ de pestera , cioplit de un sculptor timpit si betiv ??

 6. Drula este solistul vocal al trupei „USR-oizi pe steroizi” !

 7. Societatea s-a rupt în trei, desteptii care fura si cara banii afara si inteligentii care se cara afara! Prostii voteaza, desteptii numara! Iohannis este excrescenta stupida a emanatilor!

 8. Desi sunt sceptic, poate ca legea promulgata acum va functiona si in Rromanistan la fel cum functioneaza si la altii.
  Principalul este recuperarea furturilor, nu sa-l condamni pe hot, iar el sa ramana cu ce a furat.

 9. O lege pt KWI care nu a platit nici un impozit pe meditatiile facute zeci de ani si nu a platit impozite pt chiriile incasate. Dar sunt cu sute in toate partidele, in guvern si primarr care fac evaziune prin afacerile lor. Prin urmare numai fac puscarie ca nu mai sunt locuri Asa si Oprescu se intoarce in Ro.

 10. veti dovedi ca USR a furat, mai trebuie sa curga apa pe Dambovita.
  Insa triada PSD-PNU-UDMR, are mii sau chiar zeci de mii de condamnati!!!
  Sii, gogoasa aia cu recuperarea o sa o gasiti la Varanul!
  De 15 ani are condamnare sa dea 60 milioane, a dat ceva??

 11. Drula, nici acum nu ti-ai cerut scuze pentru ca:
  – l-ai sustinut pe Johannis si ai facut propaganda pentru el
  – rezistii tai au dat placute suedeze oricui spunea ca psd=pdl si Johannis este un presedinte rau.
  Ipocritii de la hashtag rezist USR sa stea in banca lor!

 12. Este la Conducerea Tari un Grup de Crima Organizat Transfronatlier. Este o complicitate cu persoane din Comisia Europena și Parlamentul European care beneficia de servici de Pedofilie și sau Trafic de Organe din casele de Copii din Romania și Ungaria . Va. Rog Sesizați F B I este ADEVĂRAT

 13. Clonatul asta din samanta lui tataie Soros vorbeste de furtisaguri ?????!!!!! Mare tupeu!

 14. @ Alții mai au și alte idealuri, domnul Drulă probabil că, ”vrea să lupte cu hoții”, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.