Elena Udrea, în fața procurorilor DNA

Elena Udrea a fost citată să se prezinte la DNA, marți, după ce luni seară deputații au aprobat cererile de arestare și reținere a sa.

Update: Deputata a ajuns la DNA cu puțin înainte de ora 12.00, spunându-le jurnaliștilor că va face declarații în dosarul „Microsoft”.

„Fac declarații la cererea avocaților, aprobată de doamna procuror, voi da declarații în dosarul Microsoft”, a precizat ea.

Udrea a fost aşteptată în faţa de sediului DNA de câțiva protestatari, care au huiduit-o. Înainte să intre în sediul DNA, mai multe persoane au scandat mesaje împotriva ei și a lui Traian Băsescu. De asemenea au afișat pancarte pe care se putea citi mesaje precum: „Toţi băsiştii la puşcărie”, „Băsescu e aici”, „Mai am un singur dor, Băse la vorbitor (pe interior) şi Nuţi la Târgşor”.

Update: ElenaUdrea trebuie să se prezinte la DNA la ora 12.00.

Udrea a venit marți dimineață la Secţia 2 de poliţie, ea fiind cercetată sub control judiciar în dosarul Microsoft. Aceasta a anunțat că va merge la ora 12.00 la DNA. Udrea le-a spus jurnaliștilor, la ieșirea din sediul Poliției: „Ne vedem la 12.00 la DNA”.

Camera Deputaților a aprobat, luni seara, toate cererile Direcției Naționale Anticorupție – de încuviințare a începerii urmării penale precum și de încuviințare a reținerii și arestării preventive – formulate pe numele Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute” și Microsoft.

Hotărârile Camerei Deputaţilor au fost publicate în Monitorul Oficial, iar Elena Udrea ar putea fi reținută oricând.

stire in curs de actualizare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8531 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.