Gabriela Firea își contrazice soțul și îi dă peste nas lui Ciolacu

PSD București și-a desemnat candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector. Gabriela Firea, care conduce organizatia. este candidatul propus pentru Primăria Capitalei. Anuntul a fost făcut chiar de ea.

Fosta primăriță a ținut să le mulțumească tuturor colegilor de partid și nu numai:

„Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

🙏🏻 Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată“.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Mda.. O sîrmă de ți se urcă-n cap,.. Ai probleme serioase.

 2. ‘Firea Sarmancur nu mai conteaza/dar boxeaza’
  Lagarele de batrani din Voluntari au fost uitate de PSD,asa e lumea,asta e PSD
  Batranii umiliti,batranii ucisi de foamea decretata de administratorii duamnei Sarmancur..ce repede uitam atatea crime nestiute

 3. Cred ca ai ceva probleme la mansarda de o ti langa cu primaria Bucuresti. Ar trebui sa iti vezi de Pandele, casa si de copii. Ca in rest fiecare a vazut cate parale ai facut ca primar.

 4. Un sondaj securist o dadea pe Firea cica la umar cu Nicusor. Tradus inseamna ca Firea avea cel putin 10% peste Nicusor.

 5. ASTA vrea sa se puna cu forta candidat la BUC. Nu mai tine cont de partid , e disperata . I-ar trebui un control ca lui Morega , face lucruri nebunesti . De cind a dat-o afara Ciolacu , face lucruri nebunesti . Mare minune sa nu fie usuita din partid in curind … a devenit un pericol !

 6. Este posibil să fie trimisă „la încălzire” pentru prezidențiale şi atunci o să-l contrazică şi pe naşul G.B. nu doar pe Pandele. Eu am prezis asta încă de la ultimele alegeri prezidențiale de acum cinci ani aşa că… vom trăi şi vom vedea.

 7. Da, Azilanta Tupeista, mulțumește colegilor care au susținut-o, desi nu au anunțat oficial nimic !!! Cred ca si Piedone poate sa o învingă, măcar ăsta a cunoscut viata din penitenciar si stie cel asteapta daca nu face nimic pentru cetățeni. Ce a făcut disperata asta am vazut, cu tramvaiele turcești spăguite, apa calda si cele 21 de companii municipale! PS: Cred că nici Varanul nu ar mai primi-o !

 8. Asta este o sfidare la adresa romanilor. S a uitat de omorarea si torturarea batranilor din azile unde Firea pompa milioane de euro, bani care niciodata nu ajungeau in azile. 34 de milioane de euro cheltuia Firea ptr 3 sapt de craciun ptr luminile din capitala.Bani usori ptr familia si acolitii lor.

 9. privire blajina si fata spoita/farduri frantuzesti ptr interes .. ce mai face godei ? mai continua altcineva din psd afacerea cu batrani?
  stim ca celelalte partide sunt saateliti psd ,Ciolacu purandelul suprem este mostenitorul satrei lui ILICI ION Iliescu..
  nu mi punem botul l pufosi 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.