(GALERIE FOTO) 2020, în imagini

2020 a stat sub semnul pandemiei, a crizei medicale și economice. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai sugestive fotografii din această perioadă:

Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. Anul 2020 a fost un an dezastuos , de pomina .

    Dar 2021 va fi altfel ? Populatia romaneasca si ai ei conducatori catastrofali au facut ceva pozitiv astfel incit 2021 sa se prezinte altfel ??

  2. IMAGINI GRAITOARE !
    M-am bucurat in anul acesta – 2020 – de „ochiul” ager al domnului SLICARU. Poate aşa va fi si in anul care urmeaza!

    FELICITARI !

  3. Sincer sa fiu, in afara de citiva imbecili si imbecile care se inghesuie fara masca precum oile una intr-alta, nu vad nimic deosebit la fotografiile de mai sus.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.