Kevin Costner, pe covorul roșu de la Cannes (video)

Corespondență de la Cannes pentru Cotidianul.ro, Florin Bălțătoiu

Ieri, duminică 19 mai, a fost rândul marelui actor-realizator american să pășească pe Boulevarde de la Croisette.

Entuziasmul spectatorilor se simțea de la prânz. Toată lumea știa și îl aștepta pe Kevin Costner.

Printre vedetele care au venit să asiste la proiecția filmului trebuie specificat numele Julianne Moore (amănunte într-un articol următor).

Ceremonia a început la ora 17.00 și exact cu 7 minute înainte de a se face 18.00, portierele unei limuzine s-au deschis și a coborât Kevin Costner. Imediat, suflul și euforia mulțimii au cuprins toată zona. Fotografii și cameramanii alergau din toate direcțiile, fanii aplaudau și strigau.

Americanul nu a dat autografe și nu s-a pozat cu publicul. S-a rezumat la a saluta politicos din dreptul covorului roșu și a trimite semne de iubire către cei care-l adulau.

Împreună cu el a fost toată echipa filmului ” Horizon: An American Saga”.

În imaginile obținute de la Cannes, se observă impresionanta divizie de fotografi și trăirile în fața actorilor, frumoasa Sienna Miller care a făcut furori într-o rochie de inspirație boemă în tonuri albăstrui de la Chloé , Isabelle Fuhrman tot într-o extraordinară rochie de culoare roșie și Kevin Costner întreținându-se cu înalta australiancă Abbey Lee Kershaw.

Salutul favorit al realizatorului filmului „Horizon: An American Saga ” a fost ridicarea mâinii drepte deasupra capului.

Ușor, ușor echipa a ajuns la trepte, iar la 18.25 au dispărut în Palais des Festivals et des Congrès.

Îmi făceam bagajul și eram hotărât să plec acasă, când un francez mă întreabă dacă știu că în partea a doua a zilei, adică seara, va veni și Mbappe.

Nu avea să fie niciun Mbappe, dar știrea aceasta falsă m-a făcut să rămân.

Și am fost norocos.

La 21.30, Kevin Costner și echipa lui au ieșit de la proiecția filmului. După încă o serie de fotografii în rafale la care au fost supuși, s-au îndreptat spre mașinile care îi duceau înapoi la hotel.

Atunci, sub puternicul imbold dat de publicul care bătea ritmat din palme și-i striga numele, legenda sacră a cinematografie americane s-a înduplecat să treacă strada și s-a oprit în fața noastră. A făcut selfies, a dat autografe, a dat mâna cu oamenii. Happy end. L-am filmat cu telefonul de aproape, practic sub ochii mei, pentru că era singurul lucru care îmi lipsea. Poze aveam destule.

 

Articol sponsorizat de magazinul de verighete și bijuterii cu diamante Charleroi http://charleroi.ro
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

1 Comentariu

  1. (cel ce) danseaza cu lupii (nu „dansand cu lupii” cum gresit s-a tradus – este vorba despre numele pe care i l-a dat indianul cand l-a vazut jucandu-se cu lupul imblanzit)…razbunarea…lumea apelor… whytt earp si the best of: incoruptibilii – asa ceva ar fi necesar la noi…si toate celellalte filme si imi mai amintesc de unul super-super in care a jucat cu susan sarandon – excelent film – Bull Durham (1988). un om ok. cool guy Kevin:)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.